CG transit

Veškeré programy pro Androidy.
Odpovědět
Uživatelský avatar
bagr3210
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 252
Registrován: 04. 11. 2009 19:07

Re: CG transit

Příspěvek od bagr3210 » 12. 01. 2016 07:40

Skvely,diky,funguje!

Odesláno z mého SM-G900FD pomocí Tapatalk
Samsung Galaxy G-935F S7 Edge Origo ROM Android 7.0
LG G Pad 8.3 V500a *ROOT* Android 5
mpaszek
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 11. 02. 2011 15:37
Zařízení: Optimus One

Re: CG transit

Příspěvek od mpaszek » 12. 01. 2016 15:55

Prosim muzete nekdo sem hodit cracklou verzi? Nemam rootnuty telefon, tak si to sam neudelam. Dekuji
astráček
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 103
Registrován: 12. 04. 2012 16:15

Re: CG transit

Příspěvek od astráček » 12. 01. 2016 16:03

Na předchozí stránce až dole je v balíku i cracklá verze..
Samsung S7710 Android 4.1.2 ROOTnutý
Sony xperia Z3c Android 6.0.1 ROOTnutý
wolfsson
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 14. 10. 2010 19:23
Zařízení: HTC sensation

Re: CG transit

Příspěvek od wolfsson » 15. 01. 2016 09:07

Mám dotaz a prosbu ať dělaám co dělám vždy když použiji záplatu v LP vyskočí červená hláška a CG nefunguje.Vyzkoušel jsem i cracklou verzi z předchozí stránky a stejně nejde.Cracklá verze mi hned spadne.Moc prosím o radu a předem děkuji.
Uživatelský avatar
PaullShull
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 245
Registrován: 12. 02. 2012 10:09
Zařízení: T3 Android 6.0
Kontaktovat uživatele:

Re: CG transit

Příspěvek od PaullShull » 06. 02. 2016 13:34

záplata už je tam aplikována (v3.1) , teda aspoň mě to tak píše . Takže jednoduše nainstaluju a spustím a stahuju :)
Než se na něco zeptáte tak nejdříve použijte políčko Hledat :)
Zvětšení interní paměti-android-tipy-triky/zvetseni-interni-pam ... 51344.html
Governor(Guvernéři)-taktování CPU-android-tipy-triky/governor-guverneri-t ... 53512.html
vaja
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 16
Registrován: 06. 01. 2010 21:49
Zařízení: HTC Touch HD T8282 (480x800) a Tablet Huawei IDEOS S7 Slim (480x800)

Re: CG transit

Příspěvek od vaja » 10. 02. 2016 17:48

Me se nezobrazuje mapa. Jak jste na tom ostatní? Ani nasvislo, ani navodorovno.
tramin
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 198
Registrován: 01. 02. 2008 11:09
Zařízení: ZTE V970 ROM 2.3 MOD

Re: CG transit

Příspěvek od tramin » 10. 02. 2016 18:16

U cracklých verzí se mapa nezobrazuje.Jen u root telefonů s úpravou txt.
HTC Cruise WM6 cz
240x320
vaja
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 16
Registrován: 06. 01. 2010 21:49
Zařízení: HTC Touch HD T8282 (480x800) a Tablet Huawei IDEOS S7 Slim (480x800)

Re: CG transit

Příspěvek od vaja » 10. 02. 2016 18:55

root mam, jak na to aby byla mapa?
tramin
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 198
Registrován: 01. 02. 2008 11:09
Zařízení: ZTE V970 ROM 2.3 MOD

Re: CG transit

Příspěvek od tramin » 13. 02. 2016 15:01

Použít orig + txt,např příspěvek od ccr64k z 24.11.2015. Prostě nepoužít cracklou verzi,ale využít zápis do originálu...
HTC Cruise WM6 cz
240x320
vaja
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 16
Registrován: 06. 01. 2010 21:49
Zařízení: HTC Touch HD T8282 (480x800) a Tablet Huawei IDEOS S7 Slim (480x800)

Re: CG transit

Příspěvek od vaja » 15. 02. 2016 09:32

Ten prispevek nejde uz stahnout, zkousim z mobilu, nejsem na tyden u PC. A potom, jestli se podari stahnou, budu editovat (prepisovat) kterej soubor. Nektrej v tom instalacnim, nebo v nakym po instalaci? Muzes mi napsat cestu? Zkisim to zedotovat v mobilu v TotalCommanderu.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů