CG transit

Veškeré programy pro Androidy.
Odpovědět
vilda cz
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 22. 09. 2008 14:25

Re: CG transit

Příspěvek od vilda cz » 15. 02. 2016 19:59

Máš vypity? :?
vaja
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 06. 01. 2010 21:49
Zařízení: HTC Touch HD T8282 (480x800) a Tablet Huawei IDEOS S7 Slim (480x800)

Re: CG transit

Příspěvek od vaja » 16. 02. 2016 18:46

Uz jsrm na to prisel. Daval jsem ten .txt soubor do blbyho adresare. Mel jsem tam vlastne nainstalovany dva LP.
fmulder
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 28. 01. 2012 16:47
Zařízení: HTC TouchPro

Re: CG transit

Příspěvek od fmulder » 19. 02. 2016 14:24

funguje vám patch aj v novějších verzích? (tzn rok 2016)
Mě se to nedaří patchnout (nenalezne danou sekvenci)
Skynet
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 06. 07. 2011 09:34
Zařízení: Nokia 9500

Re: CG transit

Příspěvek od Skynet » 03. 03. 2016 12:49

Protoze Lucky Patcher nema jeste zaplatu na verzi 3.1.4 ktera je na Google Play ale 3.1.0. Zkopiruj si obsah z prispevku na verzi 3.1.4 z predesle stranky a pujde to.

Spis bych chtel vedet, jde vam stahovani jizdnich radu? Mne to vubec nejde a appka obcas zahlasi, ze ma problemy s pripojenim na server. Tak nevim jestli je chyba na strane CG serveru nebo u me. Taky by to mohla mit na svedomi nova sd karta, co jsem ji tam dal (pred tim jsem mel cg transit v internim ulozisti). Nesetkali jste se s tim nekdo nahodou?
astráček
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 102
Registrován: 12. 04. 2012 16:15

Re: CG transit

Příspěvek od astráček » 03. 03. 2016 19:41

Mně funguje vše jak má.
Samsung S7710 Android 4.1.2 ROOTnutý
Sony xperia Z3c Android 6.0.1 ROOTnutý
Skynet
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 06. 07. 2011 09:34
Zařízení: Nokia 9500

Re: CG transit

Příspěvek od Skynet » 03. 03. 2016 23:23

Hm, zřejmě chyba v mojí mašině. Ale fakt nechápu proč. Odinstalace vůbec nezabírá a dávat kvůli tomu mobil do továrka se mi fakt nechce. Uvidím. Každopádně díky.
morp
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 25. 08. 2009 20:57

Re: CG transit

Příspěvek od morp » 05. 03. 2016 11:39

poradíte? mel jsem placenou licenci,která vypršela, odinstaloval jsem, nainstaloval verzi crk, píše mi to licenci do 31.12.2022,ale nestahnu jízdní řád, hlasí neznámá chyba, co jsem zblbnul ( neudělal). Nemám root.
Skynet
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 06. 07. 2011 09:34
Zařízení: Nokia 9500

Re: CG transit

Příspěvek od Skynet » 05. 03. 2016 12:46

Mne to taky zlobilo, viz tri prispevky vyse. Podle me ma CG transit bud problemy se servery nebo nejnovejsi verze je tak trochu zabugovana. Kazdopadne vcera mi to z cista jasna zacalo zase fungovat a stahnul jsem vsechny jizdni rady v pohode. Taky nemam root a mam licenci do 2022. Nic podstatneho jsem nemenil, proste to znenadani zacalo behat.
morp
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 25. 08. 2009 20:57

Re: CG transit

Příspěvek od morp » 13. 03. 2016 11:17

Tak mi to stáhne slovenské jízdní řády,ale české pořád vyhazují chybu :-(
fmulder
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 28. 01. 2012 16:47
Zařízení: HTC TouchPro

Re: CG transit

Příspěvek od fmulder » 05. 04. 2016 08:17

Chystáte někdo patch pro nové verze?
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: hadolet, Henry1 a 9 hostů