CG transit

Veškeré programy pro Androidy.
Odpovědět
tramin
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 198
Registrován: 01. 02. 2008 11:09
Zařízení: ZTE V970 ROM 2.3 MOD

Re: CG transit

Příspěvek od tramin » 07. 09. 2016 14:44

Stačí v sekci historie kliknout na hvězdičku u jakéhokoliv vyhledávaného spoje a máš ho v oblíbených...
HTC Cruise WM6 cz
240x320
raden0
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 28
Registrován: 13. 01. 2010 21:42
Zařízení: hTC ONE X

Re: CG transit

Příspěvek od raden0 » 26. 09. 2016 09:43

Mohol by sem niekto hodiť cracknutu verziu. Nemám totiž root
gadzo
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 120
Registrován: 26. 02. 2012 17:38
Zařízení: samsung galaxy S2, S5 neo

Re: CG transit

Příspěvek od gadzo » 26. 09. 2016 21:45

Ahoj, tady to máš

Kód: Vybrat vše

https://ulozto.cz/!Nv93ZUGxY/cgtransit-3-1-4crck-apk
akorát jsou mapy nefunkční
raden0
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 28
Registrován: 13. 01. 2010 21:42
Zařízení: hTC ONE X

Re: CG transit

Příspěvek od raden0 » 26. 09. 2016 22:07

Ahoj.
Ďakujem he to funkčné
mpaszek
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 11. 02. 2011 15:37
Zařízení: Optimus One

Re: CG transit

Příspěvek od mpaszek » 11. 01. 2017 17:11

Prosím jde Vám cg transit na android 6? Mě nejde stáhnout licence zdarma.
gadzo
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 120
Registrován: 26. 02. 2012 17:38
Zařízení: samsung galaxy S2, S5 neo

Re: CG transit

Příspěvek od gadzo » 11. 01. 2017 22:09

ahoj

funkční na android 6 v S5 Neo, verze CG tranzit k stažení o dva řádky výše.

Nejsou funkční akorát mapy.
marekja16
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 30. 12. 2013 10:45
Zařízení: Nexus 7

Re: CG transit

Příspěvek od marekja16 » 13. 01. 2017 16:21

Přesně akorát nenačítají mapy

Redmi 3S (Tapatalk)
pleho
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 14. 06. 2016 16:39
Zařízení: Z3 compact

Re: CG transit

Příspěvek od pleho » 17. 03. 2017 07:25

Zdravím...chcem sa opýtať na Huawei p8 neide nainštalovať CG mám poslednú verziu... Vypisuje aplikácia na nedá inštalovať (na iných fonoch ide)povolil som aj neznáme zdroje.... kde je problém?
Uživatelský avatar
Sto61
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 200
Registrován: 12. 03. 2010 07:36

Re: CG transit

Příspěvek od Sto61 » 19. 03. 2017 10:00

Není to třeba náhodou verzí Android ?
Na GP se píše :
Vyžaduje Android
Liší se podle zařízení

A Huawei P8 používá Android 5.0 (Lollipop) . Tak nevím .
Sony Ericson Xperia Neo V (Android 4.0.4 / 4.1.B.0.587)
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1.
pleho
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 14. 06. 2016 16:39
Zařízení: Z3 compact

Re: CG transit

Příspěvek od pleho » 21. 03. 2017 09:31

Práve že už má android 6. kúpený mobil cca 3 týždne
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot], Henry1 a 10 hostů