CG transit

Veškeré programy pro Androidy.
Odpovědět
Sir_Joker
exMód
exMód
Příspěvky: 919
Registrován: 29. 08. 2007 13:36
Zařízení: LG G3 +62Gb MicroSD (class10)
Kontaktovat uživatele:

CG transit

Příspěvek od Sir_Joker » 17. 08. 2011 11:38

CG Transit


info:

ObrázekObrázek
Je to FREE OFFLINE (neni potreba internetove spojenie na vyhladanie spoja) utilita na vyhladanie medzimestskych autobusov, vlakov, a MHD po celom slovensku a Cechach. po instalacii si priamo v aplikacii vyberete aky balicek si stiahnete, napriklad ja mam stiahnuty balicek "Zilina" (100Kb) a "autobusy SR" (4.1Mb)
da sa krasne vyhladat spoj OD zastavky => DO zastavky, alebo zobrazit z konkretnej zastavky vsetky spoje podla casu (ukazuje aj smer na ktory idu) asi NAJLEPSIA app zatial (je FREE ale aj tak ju sem davam lebo podla mna neskutocne uzitocna vec)

Download:

Kód: Vybrat vše

 http://www.circlegate.com/cs/transit-android 
Link opraveny, ospravedlnujem sa.
Robil som čo sa dalo. Menej sa už nedalo...POVINNE VYPLNENIE TYPU TELEFONU V PROFILE!
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33180
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Kontaktovat uživatele:

Re: CG transit

Příspěvek od Kamilos » 17. 08. 2011 13:34

tady je treba jen doplnit, ze:

1) link na stazeni je nefunkcni
2) do 1. listopadu 2011 jsou všechny jízdní řády k dispozici zdarma. Po tomto termínu bude za jejich používání nutné zaplatit licenční poplatek.
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
Sir_Joker
exMód
exMód
Příspěvky: 919
Registrován: 29. 08. 2007 13:36
Zařízení: LG G3 +62Gb MicroSD (class10)
Kontaktovat uživatele:

Re: CG transit

Příspěvek od Sir_Joker » 17. 08. 2011 18:01

Kamilios :) potom sa sem da vyliecena verzia dufam :)
Robil som čo sa dalo. Menej sa už nedalo...POVINNE VYPLNENIE TYPU TELEFONU V PROFILE!
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
voland
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 25
Registrován: 05. 03. 2010 01:20
Zařízení: MDAI

Re: CG transit

Příspěvek od voland » 19. 12. 2011 17:41

Prozatim datum placeni za datove soubory se presunul na 1.1.2012. Prikrmuji nas, jak kapriky v rybniku...
Jedna se o toho sameho vyrobce, co delal Smartrady pro WM.
Tento svět má jenom naše ruce.
mpaszek
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 11. 02. 2011 15:37
Zařízení: Optimus One

Re: CG transit

Příspěvek od mpaszek » 02. 01. 2012 21:45

htel bych se zeptat asi nevite ze jak aktualizovat jizdni rady. stahnul jsem aktualizaci a uz mi to hlasi ze vyprsela platnost.
Fentanyl
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 122
Registrován: 23. 03. 2009 11:30

Re: CG transit

Příspěvek od Fentanyl » 03. 01. 2012 08:47

:o
o kousek víše je psáno že od 1.1.2012 jsou aktualizace řádu placene. Takže auktualizovat jízdní řady mužeš jednoduše, koupit a to když v programu klikneš na požadovaný jízdní řád...
UMI Zero
Op3n dott tablet
Samsung Galaxy S
Ranma12
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 20. 08. 2010 12:52

Re: CG transit

Příspěvek od Ranma12 » 03. 01. 2012 09:49

Staci reinstalovat program a pak opet stahnout jizdni rady, jsou zatim zdarma do 3. 2.
mpaszek
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 11. 02. 2011 15:37
Zařízení: Optimus One

Re: CG transit

Příspěvek od mpaszek » 03. 01. 2012 13:20

jak reinstalovat? pak uz nekde stahnou jizdni rady
Ranma12
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 20. 08. 2010 12:52

Re: CG transit

Příspěvek od Ranma12 » 03. 01. 2012 17:24

odinstalovat program, pak zase stahnout z marketu, nainstalovat a pak stahnout jizdni rady.
fpepek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 29. 12. 2011 16:14
Zařízení: samsung galaxy si9000

Re: CG transit

Příspěvek od fpepek » 03. 01. 2012 19:03

Ranma12 píše:odinstalovat program, pak zase stahnout z marketu, nainstalovat a pak stahnout jizdni rady.
tak to nejde , ano program se nainstaluje ,ale jizdni rady jen za penizky. zkouseno 3x :(
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: ridic a 0 hostů