Veškeré programy pro Androidy.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1
Uživatelský avatar
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Příspěvky:
1796
Registrován:
04. 05. 2008 21:14
Odesláno:
08. 07. 2009 14:09
T-Mobile G1 All Converters!!! Audio,Video,wallpaper,Ringtone
T-Mobile G1 Converters-and its free

1 - video T-Mobile G1.

Obrázek
Videora T-Mobile G1 Converter je zdarma T-Mobile G1 video konvertor, který převádí video souborů, YouTube videa, filmů a DVD, takže můžete hrát je na T-Mobile G1. Tento software lze převést všechny typy video souborů (avi, DivX, XviD, flv, x264, vob, mpeg, DVD, YouTube, atd.) do správného video formáty (MPEG-4, H.264), které hrají na T -Mobile G1. Je k dispozici pro Windows a Mac.
Zdarma zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.videora.com/en-us/Converter/t-mobile-g1/ 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 - Audio T-Mobile G1 audio převodník

Obrázek
Audioro T-Mobile G1 Converter je zdarma T-Mobile G1 audio převodník, který převádí audio souborů, YouTube videa, filmů a DVD, takže můžete hrát je na T-Mobile G1. Tento software lze převést všechny typy audio souborů (mp3, m4a, mp2, wav, aiff, au) a video souborů (avi, DivX, XviD, flv, x264, vob, mpeg, DVD, YouTube, atd.) do řádného audio formátů (MP3, AAC), které hrají na T-Mobile G1. Je k dispozici pro Windows a Mac.
Zdarma zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.audioro.com/converter/t-mobile-g1/ 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 - wallpaper T-Mobile G1 Converter

Obrázek
Wallpaperio T-Mobile G1 Maker je zdarma WallPaper tvůrce, který vytváří tapety z obrázků a fotografií, takže si můžete personalizovat vaše T-Mobile G1. Tento software můžete přečíst mnoho typů obrazových souborů (jpg, gif, png) a nechá vás na velikost je do správné velikosti vašeho T-Mobile G1. Je k dispozici pro Windows a Mac.
Zdarma zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.wallpaperio.com/maker/t-mobile-g1/ 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 - Ringtones T-Mobile G1 Maker

Obrázek
Ringtonesia T-Mobile G1 Maker je zdarma vyzvánění tvůrce, který vytváří vyzvánění pro váš T-Mobile G1 z libovolného audio a video souborů. Tento software můžete přečíst mnoho typů audio (mp3, m4a, wav, atd.) a video souborů (avi, DivX, XviD, flv, x264, vob, mpeg, DVD, YouTube, atd.) vám umožní vytvořit svou vlastní vyzvánění pro váš T-Mobile G1. Je k dispozici pro Windows a Mac.
Zdarma zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.ringtonesia.com/maker/t-mobile-g1/ 
na zaver bych chtel podekovat fox1234 a Obrázeki :D :D :D
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
Uživatelský avatar
3miki3
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
♥SE XPERIA RAY♥, 854x480
Příspěvky:
23
Registrován:
25. 06. 2009 11:31
Odesláno:
08. 07. 2009 14:21

Re: T-Mobile G1 All Converters!!! Audio,Video,wallpaper,Ringtone

ZA toto si zasloužíš THX. DVD formát jestli pude :) .
XPERIA RAY, oficiální android 4.0.4, oblíbené hry: N.O.V.A 3, Modern Combat 3, Where's my water?!... (kompatibilní s ICS)
Mobil Čumil Plus
2 příspěvky •Stránka 1 z 1