Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Androidy.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

Big Range Hunting 2 (YES :-) )

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Androidy.
Uživatelský avatar
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Příspěvky:
1796
Registrován:
04. 05. 2008 21:14
Odesláno:
24. 07. 2009 18:58
Big Range Hunting 2 (YES :-) )
Big Range Hunting 2

Co takhle si vyrazit do přírody, nakoupit pár konzerv a hodit pušku přes rameno? Pozor, nesmíme zapomenout na několik párů ponožek, dalekohled a munici! Nebo nemáte na reálný lov odvahu? V tom případě zkuste Big Range Hunting 2.

Obrázek

Popis:
V lesy a háji proseté České Republice se jistě najde mnoho myslivců a neméně zvědavců, co by si na divokou zvěř s radostí také vystřelili. Pokud se vám to nepoštěstí ve skutečnosti, existuje hned několik virtuálních simulací lovu zvěře. Na mobilech jednoznačně vede Big Range Hunting od francouzského Gameloftu. Tento výrobce her všech žánrů nyní vydává druhý díl výše zmíněného titulu a my si můžeme znovu užít nekonečné chvíle ve světě virtuální přírody.
ObrázekObrázek
Vaše lovecké schopnosti jsou zpočátku nulové a pozornost jistě zaměříte na několik krátkých tutorialů, které vám dokonale osvětlí stopování zvěře, lovení i rybaření. Po krátkém seznámení se zbraněmi a ostatními potřebami, se můžeme vrhnout do budování kariéry. Jak to již bývá, začínáte jako naprostá nula a snažíte se vypracovat své schopnosti na nejvyšší úroveň. Nejedná se ale o žádný turnaj a mimo zvířat žádné soupeře nepotkáte. Jediný lidský článek hry je kromě vás sličná dívka, která vás provází celým světem.

Děj hry je jednoduchý, pokud jej vůbec za „děj“ můžeme pokládat. V každé ze 4 lokací dostanete několik úkolů a ty plníte. Mezitím si ale můžete přivydělat peníze střílením kteréhokoliv zvířete, na které narazíte. Tím se značně snižuje úroveň obtížnosti, protože dollary, které potřebujete na nákup zbraní, munice, prutů a dalších vymožeností získáte velmi snadno. Nic to ovšem nemění na tom, že rychlost postupu vpřed závisí na šikovnosti vašich prstů. Z počtu lokací vyplívá, že se autoři snažili o zajímavost hry. Prostřednictvím hry se tedy podíváme třeba do vyprahlé Afriky nebo zasněžené Aljašky.
ObrázekObrázek
S různou zeměpisnou šířkou a výškou se mění i složený fauny. Lvy střídají krokodýly či medvědi, tučňáci zase kachny. Živočišných druhů potkáme ve hře opravdu dost, což nás hráče, může jen těšit. Vrásky nám rozhodně nepřidělává ani dostatečně velký zbrojní arzenál, ačkoliv jeho využitelnost je mi trochu neznámá. Během hraní si totiž každý najde svou preferovanou zbraň, ať už brokovnici nebo pušku a s tou bude střílet. Mise nekladou naprosto žádná omezení, co se způsobu lovu týče a tím pádem můžete brokovnicí zabíjet jak medvědy, tak ptáky letíci vysoko v oblacích. Nejedná se ale bohužel o jedinou nelogičnost ve hře.
ObrázekObrázek
Samotný lov pak probíhá ve dvou fázích. Nejdříve je potřeba cíl vysledovat. To není žádný problém, protože na mapce, která představuje danou lokaci, máte zvířata ve svém okolí vyznačená. Práci vám usnadňuje i barevné odlišení masožravců, býložravců a ptáků. Co více si přát… Pokud se dostanete dostatečně blízko k vybranému živočichovi, zmáčknete 5 a dostanete se do módu střílení. Vyberete zbraň, zamíříte a vystřelíte. Poté už jen stačí vyslat psa pro kořist a odměna je vaše. Telefon za vás vede i statistiku zabitého zvířete daného druhu. Pokud navíc nezasáhnete přímo do hlavy, můžete si vystavit ve svém domečku trofej.
ObrázekObrázek
Příběh, který jsem zpočátku označil za jednoduchý, se zároveň může nazvat krátkým. Ačkoliv se nejedná o řády minut, do dvou hodin hru dohrajete. Zda se potom rozhodnete, že si pro radost projezdíte svět ještě jednou a zastřelíte, na co narazíte, je na vás. Zde už záleží na každém hráči, jestli ho hra nadchla nebo ne.

Nyní se podívejme na audiovizuální stránku hry. Grafika se jeví jako průměrná. Některé části hry jsou sice zpracovány kvalitněji, ale některé naopak hůř. Její necelistvost potvrzují zejména přechody 2D a 3D grafiky. V tomto případě se francouzští grafici nevyznamenali. Reputaci jim zase může zvýšit pěkné zpracování fauny a flóry. Zvuky jsou v Big Range Hunting 2 pěkné a na žádné rušivé elementy nenarazíte. O ovládání můžeme mluvit také jako o podařeném a Gameloft si s problémy, které mohli při nutnosti rychle zamířit, vzniknout, poradil.

Pro predstavu video (ne z android verze :ta je v ladscape modu/nalezato)

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=oA6vsz-PIo8&eurl=http://piratesxxl.cz/java-hry/Big-Range-Hunting-2-1216&feature=player_embedded
Mirror:

Kód: Vybrat vše

http://www.mediafire.com/file/0zgkdmeqyo3/BigRangeHunting2_HTC_G1_Android_EN_IGP_GAND_TS_135.apk
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
1 příspěvek •Stránka 1 z 1