WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosba o pomoc - problémy s iGO Primo v autorádiu...
PříspěvekNapsal: 21. 12. 2016 18:43 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 18. 06. 2010 21:16
Příspěvky: 49
Offline
Ahoj, procházím tento web a hledám radu. Zatím bez úspěchu. Mám dvě otázky a současně dvě velké prosby o pomoc. Jsem opravdu jen obyčejný uživatel pokročilejšího věku a sám si pomoci nedokážu. Moc děkuji za váš čas...
Nainstaloval jsem iGO_Israel_9.6.29.636868-(3.3.2016), ale nejde to. Program naběhne, vidí všechny mapy, vyhledávání funguje. Ale i přes to, že vidí třeba i 10 satelitů (všechny zeleně podsvícené), tak se na ně nedokáže připojit a navigovat. A přitom moji polohu vidí. Dokonce, když zapnu pohled na mapu, tak se za jízdy šipka pohybuje naprosto přesně po mapě tam, kde zrovna jsem. Jen neustále v levém rohu hledá satelity a nedokážu tak spustit navigování. V rádiu by měl být Android 4.0.3. (podle webu prodejce - ale auto jsem koupil z druhé ruky, tak nevím, jestli je tam jiný).

1) Nevíte, prosím, co tím může být? Žeby rozdíl v nastavení rádia a iGO pro přístup k satelitům? Dá se někde v Primu nastavit kanál pro přístup k satelitům? V původním iGO 8 tuším někde kanál měnit šel...

2) Jak nastavit, aby se mi iGO nespouštělo automaticky hned po zapnutí rádia?


Přikládám link na rádio:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Tady jsou fotky rádia - AndroiTS GPS Test:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

_________________
MyPhone S-line 1280x720
MyPhone S-line 1280x720


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc - problémy s iGO Primo v autorádiu...
PříspěvekNapsal: 14. 01. 2017 19:09 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 30. 01. 2009 13:16
Příspěvky: 107
Offline
-postaci upravit prislusne sekcie konfiguracneho suboru SYS.TXT podla tohto:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
HTC Desire X
Obrázek
1. svoje uploady vzdy zaheslujte !
2. pred komprimaciou najdite a zafajknite tiez volbu sifrovania nazvov suborov ! (u WinRAR je to v "nastaveni hesla")
3. zvolte si nazov archivu taky, aby nekrical do sveta: "vymaz ma ! som ilegalny obsah !"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc - problémy s iGO Primo v autorádiu...
PříspěvekNapsal: 14. 01. 2017 22:29 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 18. 06. 2010 21:16
Příspěvky: 49
Offline
SUPER !!!

Jede to. Díky moc... :?

_________________
MyPhone S-line 1280x720
MyPhone S-line 1280x720


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc - problémy s iGO Primo v autorádiu...
PříspěvekNapsal: 15. 01. 2017 00:51 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 18. 06. 2010 21:16
Příspěvky: 49
Offline
Ještě jednou díky za pomoc. Už mi zbývá vyřešit jen jeden problém.

Primo se mi samovolně automaticky nastartuje hned po zapnutí rádia. A to vždy. I když rádio vypnu jen na pár sekund. A zůstane spuštěno nad všemi aplikacemi, není spuštěno v pozadí (to by mi nevadilo).

Zkusíl jsem aplikace StartupManager i Autorun-4.3.96, ale podle nich v systému po spuštění žádné IGO není. Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Jde to někde v Androidu vyladit? Mám v rádiu Android 4.0.3.

DÍKY...

_________________
MyPhone S-line 1280x720
MyPhone S-line 1280x720


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.531s | 17 Queries | GZIP : Off ]