HD2 boot loop

Máte problémy s androidem na svém HTC HD2 nebo podobném zařizení?
Odpovědět
Uživatelský avatar
hnzL
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 297
Registrován: 07. 03. 2010 11:26
Zařízení: Samsung Galaxy Note II, Acer Iconia A501
Kontaktovat uživatele:

HD2 boot loop

Příspěvek od hnzL » 10. 01. 2012 21:26

zdravim, přes magldr jsem se pokoušel na HD2 nainstalovat NAND android, zkoušel jsem více ruzných verzí androidu a pokaždé stejný výsledek - bootloop.. nevíte někdo co by to mohlo způsobovat popřípadě jak to vyřešit?
ObrázekObrázek
Samsung Galaxy Note II 16GB + 32GB SDHC - ROOT - CM11
Acer Iconia TAB A501 16GB 3G + 32GB SDHC - ROOT - OmniROM V21 + LUbuntu 14.04

------------------
quest11
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 18. 01. 2012 20:02
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.7 HyperDroid 5.7.0 Mad Mamba

Re: HD2 boot loop

Příspěvek od quest11 » 18. 01. 2012 20:21

Špatná ROM nebo chybný postup instalace (pravděpodobnější)... jaká ROMka a jaký byl postup?
ekim
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 19. 01. 2012 17:48
Zařízení: HD2Android

Re: HD2 boot loop

Příspěvek od ekim » 19. 01. 2012 18:17

Nooo chtelo by to vedet podle jakyho navodu postupujes... jakou rom a zda li vse mas radne nastaveny.
cortino
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 13. 05. 2012 20:15
Zařízení: HTC HD2 android

Re: HD2 boot loop

Příspěvek od cortino » 15. 05. 2012 10:15

Možno máš vybitu baterku mne sa to stalo , pretože magldr nepodporuje nabíjanie batérie... a kedze nemal som ju kde nabit urval som usb kabel a najdes tam 4 kable ... zaujimaju ta len cerveny a cierny cerveny pripevnis na + a cierny na - ový pól batérie necháš dobíjat asi tak 10-15 minut a malo by to stacit na nahratie romky...

Obrázek
Snoop05B
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 17. 06. 2012 18:51
Zařízení: HTC HD2

Re: HD2 boot loop

Příspěvek od Snoop05B » 17. 06. 2012 19:19

daj si CLK 1.5 a nebudes mat s nicim problem
sice nebudes mas tetris :D ale pojde vsetko bezproblemovo

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053
HTC HD2 (Leo)
Android 2.3.7 (CyanogenMod 7.2)
DORIMANX ROM 3.1.9 NIGHTLY
DORIMANX Kernel 7.3
OC 1.6GHz
stano73
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 30
Registrován: 27. 07. 2009 16:26

Re: HD2 boot loop

Příspěvek od stano73 » 18. 08. 2012 20:27

Muzu to CLK nahrat bez toho abych poskodil (znefunkcnil) ROM, zatim tam mam WM a chci ji zalohovat, a zkouset Androida.
MIO P560 - DEAD, HTC-HD2, Lenovo P70A 4.4.4
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů