WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HD2 boot loop
PříspěvekNapsal: 10. 01. 2012 21:26 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 07. 03. 2010 11:26
Příspěvky: 297
Věk: 23
Offline
zdravim, přes magldr jsem se pokoušel na HD2 nainstalovat NAND android, zkoušel jsem více ruzných verzí androidu a pokaždé stejný výsledek - bootloop.. nevíte někdo co by to mohlo způsobovat popřípadě jak to vyřešit?

_________________
Samsung Galaxy Note II, Acer Iconia A501
ObrázekObrázek
Samsung Galaxy Note II 16GB + 32GB SDHC - ROOT - CM11
Acer Iconia TAB A501 16GB 3G + 32GB SDHC - ROOT - OmniROM V21 + LUbuntu 14.04

------------------


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HD2 boot loop
PříspěvekNapsal: 18. 01. 2012 20:21 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 18. 01. 2012 20:02
Příspěvky: 1
Offline
Špatná ROM nebo chybný postup instalace (pravděpodobnější)... jaká ROMka a jaký byl postup?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HD2 boot loop
PříspěvekNapsal: 19. 01. 2012 18:17 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 19. 01. 2012 17:48
Příspěvky: 3
Offline
Nooo chtelo by to vedet podle jakyho navodu postupujes... jakou rom a zda li vse mas radne nastaveny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HD2 boot loop
PříspěvekNapsal: 15. 05. 2012 10:15 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 13. 05. 2012 20:15
Příspěvky: 3
Offline
Možno máš vybitu baterku mne sa to stalo , pretože magldr nepodporuje nabíjanie batérie... a kedze nemal som ju kde nabit urval som usb kabel a najdes tam 4 kable ... zaujimaju ta len cerveny a cierny cerveny pripevnis na + a cierny na - ový pól batérie necháš dobíjat asi tak 10-15 minut a malo by to stacit na nahratie romky...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HD2 boot loop
PříspěvekNapsal: 17. 06. 2012 19:19 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 17. 06. 2012 18:51
Příspěvky: 2
Věk: 27
Offline
daj si CLK 1.5 a nebudes mat s nicim problem
sice nebudes mas tetris :D ale pojde vsetko bezproblemovo
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
HTC HD2
HTC HD2 (Leo)
Android 2.3.7 (CyanogenMod 7.2)
DORIMANX ROM 3.1.9 NIGHTLY
DORIMANX Kernel 7.3
OC 1.6GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HD2 boot loop
PříspěvekNapsal: 18. 08. 2012 20:27 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 27. 07. 2009 16:26
Příspěvky: 28
Offline
Muzu to CLK nahrat bez toho abych poskodil (znefunkcnil) ROM, zatim tam mam WM a chci ji zalohovat, a zkouset Androida.

_________________

MIO P560 - DEAD, HTC-HD2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.088s | 17 Queries | GZIP : Off ]