WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HTC HD 2
PříspěvekNapsal: 20. 09. 2012 16:57 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 21. 11. 2011 19:16
Příspěvky: 2
Offline
Dobrý den chci se zeptat mám prasklý digitizér na HTC HD 2 a chci si koupit Komplet LCD + Digitizér ale jsou 2 verze : pájecí a cvakací . Je jedno který koupím ? Bude to tam pasovat při výměně ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HTC HD 2
PříspěvekNapsal: 20. 09. 2012 17:00 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Příspěvky: 6570
Věk: 35
Offline
Nie,neni to jedno. Musi tam ist rovnaky aky tam mas.

_________________
Samsung Galaxy S8 / nVidia Shield K1 / Lenovo miix 2 11(FHD,core i5,4gb RAM,256gb SSD)..
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HTC HD 2
PříspěvekNapsal: 20. 09. 2012 17:08 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 21. 11. 2011 19:16
Příspěvky: 2
Offline
A jde poznat jaký typ mám jinač než rozebráním mobilu ?


Naposledy upravil Ramirez dne 20. 09. 2012 18:09, celkově upraveno 1
predchazajuce prispevky sa necituju,precitaj si pravidla fora


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HTC HD 2
PříspěvekNapsal: 20. 09. 2012 18:11 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Příspěvky: 6570
Věk: 35
Offline
Tak to neviem,ale myslim ze je nutne ho rozobrat. A to musis aj tak ked ho mas poskodeny.

_________________
Samsung Galaxy S8 / nVidia Shield K1 / Lenovo miix 2 11(FHD,core i5,4gb RAM,256gb SSD)..
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HTC HD 2
PříspěvekNapsal: 25. 09. 2012 18:17 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 06. 09. 2010 17:05
Příspěvky: 15
Offline
Dovolím si oponovat, oba pánové nemají pravdu. Osobně jsem kdysi řešil to stejné. Obecně platí, že americká verze HD2, též známa pod názvem T-Mobile HD2 má digitizer spojen s LCD pomocí "zacvakávacího" konektoru, kdežto evropská verze, zvaná HTC HD2, má digitizer k LCD připájen. Ale pokud máš v plánu měnit celou tuto dvousoučástku (což mohu jen a jen doporučit, neboť v domácích podmínkách je výměna pouze digitizéru skoro neproveditelná, z důvodu uvíznutí byť jen drobných nečistot, mikrozrnek prachu mezi obě vrstvy a ty zrnka pak půjdou dobře vidět a už se jich nezbavíš), tak je úplně jedno, jakou verzi koupíš, neboť ať z té, či oné verze vede k základní desce telefonu vždy jen jeden totožný "zacvakávací" konektor. Vím to z vlastní zkušenosti, když do svého evropského modelu jsem koupil LCD s digitizérem (samozřejmě už továrně spojený) z americké verze (na ebayi vyšel levněji). Kolují i nějaké informace, že snad americká verze má lepší podání barev, ale nemyslím si, že se to zakládá na pravdě. Aspoň já rozdíl nepoznal.
A kdyby tě přece jen zajímalo, jakou verzi máš, aniž bys telefon rozebíral, tak vjeď do toho barevného boot loaderu (stiskem Volume down + Power) a když na 4. řádku uvidíš text 0x30, tak máš pájecí verzi a pokud uvidíš 0x40 + 0x50, tak máš verzi "zacvakávací".
Ale jak už jsem napsal, pokud chceš koupit spojený komplet, je to úplně jedno, který pořídíš, jestli 60H00295 nebo 60H00300.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.099s | 18 Queries | GZIP : Off ]