HTC HD 2

Máte problémy s androidem na svém HTC HD2 nebo podobném zařizení?
Odpovědět
patrikas
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 21. 11. 2011 19:16
Zařízení: HTC HD2

HTC HD 2

Příspěvek od patrikas » 20. 09. 2012 16:57

Dobrý den chci se zeptat mám prasklý digitizér na HTC HD 2 a chci si koupit Komplet LCD + Digitizér ale jsou 2 verze : pájecí a cvakací . Je jedno který koupím ? Bude to tam pasovat při výměně ?
Uživatelský avatar
Ramirez
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6566
Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Zařízení: iPhone 8 Plus / nVidia Shield K1 / Lenovo miix 2 11(FHD,core i5,4gb RAM,256gb SSD)..

Re: HTC HD 2

Příspěvek od Ramirez » 20. 09. 2012 17:00

Nie,neni to jedno. Musi tam ist rovnaky aky tam mas.
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!
patrikas
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 21. 11. 2011 19:16
Zařízení: HTC HD2

Re: HTC HD 2

Příspěvek od patrikas » 20. 09. 2012 17:08

A jde poznat jaký typ mám jinač než rozebráním mobilu ?
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 20. 09. 2012 18:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: predchazajuce prispevky sa necituju,precitaj si pravidla fora
Uživatelský avatar
Ramirez
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6566
Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Zařízení: iPhone 8 Plus / nVidia Shield K1 / Lenovo miix 2 11(FHD,core i5,4gb RAM,256gb SSD)..

Re: HTC HD 2

Příspěvek od Ramirez » 20. 09. 2012 18:11

Tak to neviem,ale myslim ze je nutne ho rozobrat. A to musis aj tak ked ho mas poskodeny.
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!
Kurt_Kombajn
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 06. 09. 2010 17:05
Zařízení: Vodafone 845 -> HTC HD2

Re: HTC HD 2

Příspěvek od Kurt_Kombajn » 25. 09. 2012 18:17

Dovolím si oponovat, oba pánové nemají pravdu. Osobně jsem kdysi řešil to stejné. Obecně platí, že americká verze HD2, též známa pod názvem T-Mobile HD2 má digitizer spojen s LCD pomocí "zacvakávacího" konektoru, kdežto evropská verze, zvaná HTC HD2, má digitizer k LCD připájen. Ale pokud máš v plánu měnit celou tuto dvousoučástku (což mohu jen a jen doporučit, neboť v domácích podmínkách je výměna pouze digitizéru skoro neproveditelná, z důvodu uvíznutí byť jen drobných nečistot, mikrozrnek prachu mezi obě vrstvy a ty zrnka pak půjdou dobře vidět a už se jich nezbavíš), tak je úplně jedno, jakou verzi koupíš, neboť ať z té, či oné verze vede k základní desce telefonu vždy jen jeden totožný "zacvakávací" konektor. Vím to z vlastní zkušenosti, když do svého evropského modelu jsem koupil LCD s digitizérem (samozřejmě už továrně spojený) z americké verze (na ebayi vyšel levněji). Kolují i nějaké informace, že snad americká verze má lepší podání barev, ale nemyslím si, že se to zakládá na pravdě. Aspoň já rozdíl nepoznal.
A kdyby tě přece jen zajímalo, jakou verzi máš, aniž bys telefon rozebíral, tak vjeď do toho barevného boot loaderu (stiskem Volume down + Power) a když na 4. řádku uvidíš text 0x30, tak máš pájecí verzi a pokud uvidíš 0x40 + 0x50, tak máš verzi "zacvakávací".
Ale jak už jsem napsal, pokud chceš koupit spojený komplet, je to úplně jedno, který pořídíš, jestli 60H00295 nebo 60H00300.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů