WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: htc hd2 bootloader
PříspěvekNapsal: 10. 03. 2013 20:00 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 21. 02. 2012 17:37
Příspěvky: 12
Offline
Zdravím,

potreboval by som si preinšt. android v mojom htc lenže ked sa dostanem do bootloader a chcem nieco vybrat s danej ponuky
Obrázek tak mi nereaguje tlačidlo na potvrdenie , reaguju iba tlačidla posúvania hlasitosti, neviete čo je stým ? Dá sa neaku preinšt. s PC aby som nemusel púštať USB flasher priamo v MT ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: htc hd2 bootloader
PříspěvekNapsal: 10. 03. 2013 21:26 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 15. 11. 2010 22:37
Příspěvky: 19
Offline
asi máš starý MAGLDR

nový je MAGLDR V1.13

_________________
Samsung Galaxy S4 mini duos
S4 mini duos i9192


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: htc hd2 bootloader
PříspěvekNapsal: 10. 03. 2013 22:04 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Příspěvky: 138
Offline
Novým bych jej nenazýval(už je verze 1.14, nemluvě o "UEFI") a 1.10 by měl fungovat také - alespoň co se tlačítka týče.

Každopádně nebude od věci si nahodit 1.13 :wink:


Naposledy upravil c3cilka dne 23. 03. 2013 13:12, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: htc hd2 bootloader
PříspěvekNapsal: 11. 03. 2013 18:35 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 21. 02. 2012 17:37
Příspěvky: 12
Offline
Ja tam mám verziu 1.13 tá foto je len s netu ilustračná :)
Nedá sa to neako s PC spraviť aby som nemusel nic potrvrdzovať v mobile kedže to nereaguje ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: htc hd2 bootloader
PříspěvekNapsal: 12. 03. 2013 10:35 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Příspěvky: 138
Offline
Mám dojem, že přes PC :no:

A funguje tlačítko třeba v WM6.5?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: htc hd2 bootloader
PříspěvekNapsal: 13. 03. 2013 17:32 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 21. 02. 2012 17:37
Příspěvky: 12
Offline
Neviem kt. je to tlačidlo wm6.5 ale ak máš na mysli to stredne win. tak nie ani to nefunguje :)
Ostatne už idú.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: htc hd2 bootloader
PříspěvekNapsal: 13. 03. 2013 19:38 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Příspěvky: 138
Offline
Ne, myslím systém - WindowsMobile6.5, WindowsPhone anebo Android :wink:

Tedy jestli ta tlačítka vůbec fungují.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.443s | 17 Queries | GZIP : Off ]