HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Máte problémy s androidem na svém HTC HD2 nebo podobném zařizení?
kec
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 01. 10. 2011 12:26
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od kec » 19. 11. 2012 13:44

Ahoj,

nemuzete mi, prosim poradit co mam delat kdyz chci z androida zpet na windows ? (HTC HD2)


diky za rady!
smalo
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 10. 01. 2012 18:50
Zařízení: HTC HD2

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od smalo » 16. 12. 2012 12:32

odpoveď s podrobným postupom najdeš na wmmania.cz
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3527
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od Škopi » 16. 12. 2012 12:39

staci stahnout origo rom a flashnout ji ;)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
Uživatelský avatar
vetti
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 26. 02. 2008 22:44
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od vetti » 21. 07. 2013 20:47

nestačí. treba si stiahnuť príslušné radio (ak tam nie je) a prehodiť SPL z 2.8 HSPL na už neviem aké.
potom treba "zlikvidovať" všetko z NAND a až potom inštalovať WM6.5.x

niekde tu na fóre je taký návod, myslím, že som tam aj prispieval. Pozri si moje príspevky.
XIAOMI REDMI 4 PRIME, THL 5000, HTC HD2 Jelly Bean, Sony Xperia U ICS, Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS, všetko root, Tab Phone hack
c3cilka
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Zařízení: HTC HD2 [800x480], WP7.8/NativeSD ICS [] Archos Gamepad [1024x600], JB

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od c3cilka » 28. 07. 2013 22:09

Radio tam je(pokud to má stažené z oficiálních stránek) HSPL není potřeba měnit na SPL(K čemu jako?) a NAND taky není moc potřeba čistit.(Proč? Protože Android nemá vůbec nic společného s WM a tedy nemůže docházet k chybám)

Takže jak píše Škopi...
Uživatelský avatar
vetti
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 26. 02. 2008 22:44
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od vetti » 01. 09. 2013 09:51

Wm inak pristupuje k pamäti ako android - inak by to vôbec nebolo treba meniť pri odomykaní. Ak to neurobíš, windows síce pôjde,ale už o chvíľu budeš zisťovať prečo máš len okolo 170 mb pamäte.
No a k čisteniu nand - pri flash droida si predsa s rom pridával aj asi cca 5 mb súbor,pamätáš? Ten musíš z pamäte zase dostať preč, a keďže nie je priamo súčasť rom, flash novej ho nezmaže.
XIAOMI REDMI 4 PRIME, THL 5000, HTC HD2 Jelly Bean, Sony Xperia U ICS, Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS, všetko root, Tab Phone hack
c3cilka
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Zařízení: HTC HD2 [800x480], WP7.8/NativeSD ICS [] Archos Gamepad [1024x600], JB

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od c3cilka » 01. 09. 2013 18:12

vetti píše:Wm inak pristupuje k pamäti ako android - inak by to vôbec nebolo treba meniť pri odomykaní. Ak to neurobíš, windows síce pôjde,ale už o chvíľu budeš zisťovať prečo máš len okolo 170 mb pamäte.
Ako "inak pristupuje"? Mohl bys nám to osvětlit... Víš vůbec jaký je rozdíl mezi HSPL a SPL?
vetti píše:Ak to neurobíš, windows síce pôjde,ale už o chvíľu budeš zisťovať prečo máš len okolo 170 mb pamäte.
Zajímalo by mne o jaké paměti se bavíš...
vetti píše:... pri flash droida si predsa s rom pridával aj asi cca 5 mb súbor,pamätáš? ...
"Nepametám"... Opět by mě zajímalo, co sis tam cpal...
Uživatelský avatar
vetti
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 26. 02. 2008 22:44
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od vetti » 21. 04. 2014 10:54

Zaujímalo by ma, ako dopadol autor otázky
XIAOMI REDMI 4 PRIME, THL 5000, HTC HD2 Jelly Bean, Sony Xperia U ICS, Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS, všetko root, Tab Phone hack
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3527
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od Škopi » 17. 05. 2015 08:41

vzhledem k tomu jak je tohle téma starý, tak už asi ani HD2 nemá :D :)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
c3cilka
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Zařízení: HTC HD2 [800x480], WP7.8/NativeSD ICS [] Archos Gamepad [1024x600], JB

Re: HTC HD2 z androidu zpet na windows ?

Příspěvek od c3cilka » 20. 06. 2015 18:36

To by ses divil, já mám HD2 stále a to ještě z doby několik let před dotazem. :D

Mě by zajímaly odpovědi na mé dotazy... :rofl:
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů