iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
honzaW
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 31. 01. 2013 22:08
Zařízení: xperia

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od honzaW » 01. 02. 2013 19:46

Mam problem pri instalaci na SonyEricsson Xperia RAY. Android 4.0.4 neROOTnuty, at delam co delam, nedari se mi igo spustit. Vyzkousel sem snad vsechny varianty instalace (vzdy pres totalcomandera v telefonu(!)) a vzdycky se me akorat zepta na jazyk, dam Done a kdyz dojede statusbar na konec, tak se aplikace vypne. Mapy jsou nq - tak sem je nahral do slozky NQ a sys.txt sem stahnul ve variante 854x480. Zkousel sem prejmenoat i DCIM.. nepomaha.
Jedine co, tak pouzivam stejnou kartu jakou sem mel na xperii X1 (kde ale bylo primo ve slozce PRIMO) a tahle slozka tam zustala..
Nejake napady? pripadne cely balik pro xperii prosim? Diky
gines
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 28. 11. 2007 08:42

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od gines » 02. 02. 2013 16:03

Začal se mi z nějakého důvodu posekávat zvuk v navigaci. Když hlásí odbočky atd tak je delší pauza mezi slovy. Dělá mi to na obou telefonech ( Sam. GSII, HTC DesireX).
Dá se to nějak vyřešit?
Samsung Galaxy SII
noirut64
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 325
Registrován: 30. 12. 2011 10:05
Zařízení: Honor 6 (1080x1920)

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od noirut64 » 03. 02. 2013 12:21

Já bych se zeptal, zkoušel jsem to všude možně hledat po internetu, ale nenašel jsem odpověď. Existuje pro iGO soubor ".tmc", který by aktivoval online dopravní zpravodajství i v ČR? Mám tam TMC pro Polsko, Německo a Rusko. omlouvám se, jestli je to tu už zmíněno, ale vyhledávání mi to nenašlo a skoro 100 stránek o iGou bych procházel dlouho, a vůbec když nevím, jestli to existuje.
Honor 6 (5" FHD 1080x1920, Kirin octa-core 1,7Ghz, MALI T628MP4, 3GB RAM dual channel, 13Mpix foto, 3100mAh battery, 16GB internal + 32GB mSD, Android 4.4.2 + EMUI 3.0)

(Alcatel OT302>Nokia 3510i>Sony Ericsson k700i>Nokia 6600>Nokia 6131>N5800XM>Google Nexus S>Huawei G700>Honor 6)
stefos
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 83
Registrován: 17. 11. 2012 10:38
Zařízení: LG E400

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od stefos » 03. 02. 2013 18:51

Nevite proc mi nehlasi nazvy ulic mam v" nastaveni/zvuk a varovani/Delka vet DLOUHE
Diky
omnia 900i
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 116
Registrován: 10. 01. 2009 12:59

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od omnia 900i » 04. 02. 2013 11:53

Zdravím,
mám xperii mini HD. (480x320)
Hodil jsem si tam Primo 9.6.7.235654 - thin_1.3
Vše funguje v pořádku, ale potřeboval bych změnit úhel pohledu mapy.
Rád bych to měl, tak aby mapa byla co nejblíž na plocho a nenakláněla se při navigaci.

Hledal jsem na různých fórech a vždy to bylo špatně.
Nemá někdo kdo tuto navigaci používá upravený sys aby to fungovalo?
Skin nepoužívám žádný.

Díky za rady + pomoc.
stefos
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 83
Registrován: 17. 11. 2012 10:38
Zařízení: LG E400

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od stefos » 05. 02. 2013 08:31

zkousel jsi udelat zmenu ;vice/nastaveni/nastaveni mapy/uhel pohledu/?
dmb77
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 25. 11. 2009 15:47

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od dmb77 » 05. 02. 2013 09:08

zdravim, mam prosbu, existuje pro primo verze thin 1.3 od lubos hlas s Pavlem Liskou, jsem na nej zvykly z predchozi navigace igo my way 8.4
CarllosXII
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 01. 01. 2011 16:53

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od CarllosXII » 05. 02. 2013 14:41

zdravím, vím že už se tady úpravy rozlišení řešily, ale zatím jsem se použitelného výsledku nedobral. Mám Alcatel OT-997d a stále mi spodní lišta se soft tlačítky zasahuje do zobrazení navigace tak, že v podstatě nejsou vidět ovládací tlačítka navigace. Zkoušel jsem tyto zápisy v sys.txt a data.zip: [rawdisplay]
screen_xy="800_480:730x442/480x700" (i jiné hodnoty) a toto: go to data.zip, open ui_android, edit multimode.ini to something like this
m3=600..800,400..800,"800_480"
m4=400..600,600..800,"800_480"
telefon na úpravy nereaguje. Děkuji za případne rady.
osobne
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 370
Registrován: 22. 02. 2009 15:28
Zařízení: JiaYu G4

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od osobne » 05. 02. 2013 17:59

dmb77 píše:zdravim, mam prosbu, existuje pro primo verze thin 1.3 od lubos hlas s Pavlem Liskou, jsem na nej zvykly z predchozi navigace igo my way 8.4
Hlasy můžeš použít stejné, jen ho nakopíruj do příslušného adresáře.
Uživatelský avatar
Bucci
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 172
Registrován: 06. 08. 2008 08:23
Zařízení: LGG4
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od Bucci » 06. 02. 2013 10:03

noirut64 píše:Já bych se zeptal, zkoušel jsem to všude možně hledat po internetu, ale nenašel jsem odpověď. Existuje pro iGO soubor ".tmc", který by aktivoval online dopravní zpravodajství i v ČR? Mám tam TMC pro Polsko, Německo a Rusko. omlouvám se, jestli je to tu už zmíněno, ale vyhledávání mi to nenašlo a skoro 100 stránek o iGou bych procházel dlouho, a vůbec když nevím, jestli to existuje.
ne, bohužel v naší banánový republice http tmc nefunguje... :wall:
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti