obchod play

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Odpovědět
skunkee
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 24. 09. 2012 20:44
Zařízení: htc one

obchod play

Příspěvek od skunkee » 18. 10. 2012 15:28

Zdravim. Mam problem s obchodem. Koupil sem od kamarada HTC One V. Zalozil novej googl ucet, vsechno paradne fungovalo.ale Ted mi to spousteni hazi chybu serveru. Nevim com to muze byt. Muze to byt treba tim ze sem si tady odtud stahl par her ktery jsou nä obchode placene?
Uživatelský avatar
whitecrow
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 83
Registrován: 27. 11. 2009 18:08
Zařízení: HTC Hero [320x480] - Android 2.3.7 - SHPONGLE v3.7

Re: obchod play

Příspěvek od whitecrow » 18. 10. 2012 16:41

vyzkousej v nastaveni/aplikace najit google play a promazat data + cache
pak to bude chtit znovu jenom zadat ucet na google
skunkee
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 24. 09. 2012 20:44
Zařízení: htc one

Re: obchod play

Příspěvek od skunkee » 18. 10. 2012 19:20

Vymazal sem data a to nepomohlo... A s tim cache Nevim jak. Moc se neorientuju v takovych vecech.
tjfe160
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 28. 02. 2008 12:07
Zařízení: MIO_A701 [320x240]

Re: obchod play

Příspěvek od tjfe160 » 18. 10. 2012 19:20

Dobrý den, v poslední době se mi vůbec nedaří stahovat aplikace z play marketu, stahování začne, data se ale žádná nestahují, protože řádek o stavu stahování zůstavá na 0 %, tento stav trvá poměrně dlouhou dobu cca 15 min. a nakonec se zobrazí hláška: Chyba – aktualizaci aplikace xy se nepodařilo stáhnout z důvodu chyby (kód 495). Z mobiniho internetu co mam v mobilu to jde, ale kdyz se pripojim pres pevnou linku od O2 tak to nejde. Jeste jsem si vsiml, ze nejdou zadny servery co zacinaj na htts://....

Můžete mi prosím poradit, v čem by mohl být problém, mám HTC, Wildfire, verzi Androidu 2.2.1.

Moc děkuji.
skunkee
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 24. 09. 2012 20:44
Zařízení: htc one

Re: obchod play

Příspěvek od skunkee » 18. 10. 2012 19:54

....Toto same se stava kdyz obchod play spoustin normalne pres web.aplikace mi ukazuje tu chybu serveru
Naposledy upravil(a) Kamilos dne 18. 10. 2012 20:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Predchazejici prispevek se necituje - viz pravidla fora.
Uživatelský avatar
whitecrow
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 83
Registrován: 27. 11. 2009 18:08
Zařízení: HTC Hero [320x480] - Android 2.3.7 - SHPONGLE v3.7

Re: obchod play

Příspěvek od whitecrow » 18. 10. 2012 20:10

Zkus jeste najit v nastaveni\aplikace download manager a taky promazat data

Pokud mate root, muzu nahrat posledni Google Play, mne posledni dobou u nekterych aplikaci stahnul balicek, pak zacal instalovat a najednou ze balicek je neplatny.
Nova verze to vyresila (mozna by pomohla i reinstalace - to ale nevim) - takze jenom pokud mate root - verze 3.9.16
Naposledy upravil(a) whitecrow dne 18. 10. 2012 20:31, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
whitecrow
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 83
Registrován: 27. 11. 2009 18:08
Zařízení: HTC Hero [320x480] - Android 2.3.7 - SHPONGLE v3.7

Re: obchod play

Příspěvek od whitecrow » 18. 10. 2012 20:20

to: tjfe160
na kompu ti jedou sifrovane stranky pres https ? pokud ne je chyba v nastaveni modemu, google play pravdepodobne vyuziva taky sifrovani
skunkee
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 24. 09. 2012 20:44
Zařízení: htc one

Re: obchod play

Příspěvek od skunkee » 19. 10. 2012 06:15

Zdary, tak sem hodil telefon do továrního nastavení a je po problému.aktualizace nepomohla...
tjfe160
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 28. 02. 2008 12:07
Zařízení: MIO_A701 [320x240]

Re: obchod play

Příspěvek od tjfe160 » 23. 10. 2012 20:44

Tak uz mi to jde. Problem byl v nastaveni routeru. Mel blokovany UDP port 5228. Na strankach Google play je clanek o odstranovani problemu se stahovanim. Pise se tam, ze se ma zkontrolovat pristup k portum vyzadovanym pro aplikaci Google play (TCP a UDP 5228), ze to blokuji brany firewall. Mam net od O2 a modem Comtrend a tam se to nastavovalo, ze se pridal port do specialni aplikace, ktera se nazyva Port Tiggering.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů