Zablokovaný tablet-google účet

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
michal2101
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 28. 04. 2013 12:19
Zařízení: Sony Xperia Z

Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od michal2101 » 05. 01. 2017 14:06

Ahoj, mám tablet Lenovo YOGA Tab 3 a celý se resetoval. Nejde ani tak o problém s tabletem jako s účtem od Googlu. Problém je v tom, že účet jsem vytvářel cca před rokem a v tuto chvíli si nepamatuji zhola nic. Abych tablet spustil, musím se přihlásit pomocí účtu,kterým jsem byl doted přihlášen v tabletu.

Vím jen jméno účtu, heslo si nepamatuji, a telefonní číslo přidružené k tomuto účtu není aktivní-lépe řečeno Sim karta je někde nevím kde.

Možnosti které nabízí k obnovení hesla/účtu jsem vyzkoušel a nic mi nepomohlo protože jsem bud odkázán na telefonní číslo a nebo jejich pomocné otázky o kterých už vím rovněž pramálo.Už nevím jak se s tímto problémem vypořádat.

Dá se toto přihlašování nějak obejít?
Furdik
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1336
Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Zařízení: Huawei Ascend P8 Lite

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od Furdik » 05. 01. 2017 22:23

Trochu nerozumím co se stalo. Resetoval znamená, že se obnovil do továrního nastavení? Pokud ano, tak nevidím důvod, proč by ses musel přihlašovat ke starému účtu. Klikni přeskočit nebo vytvořit nový.
michal2101
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 28. 04. 2013 12:19
Zařízení: Sony Xperia Z

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od michal2101 » 06. 01. 2017 19:55

Ani jedno nelze, naběhne modrá obrazovka s nápisem "vitejte" společně s volbou jazyka. Pak následuje kontrola připojení, ověřování údajů a pak naběhne obrazovka s textem: zařízení bylo resetovano. Chcete -li pokračovat ,prihláste se pomocí účtu google ,který byl s tímto zařízením dříve synchronizovan.

Po zadání emailu a hesla se objeví zpráva ze se nelze přihlásit.
Furdik
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1336
Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Zařízení: Huawei Ascend P8 Lite

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od Furdik » 06. 01. 2017 22:05

Zkus postupovat podle návodu
michal2101
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 28. 04. 2013 12:19
Zařízení: Sony Xperia Z

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od michal2101 » 07. 01. 2017 01:47

Na tuto možnost jsem uz narazil jenže. Při podrzeni zavinace jako na videu se žádné nastavení nezobrazí ale mám jinou ikonu v rohu kterou se dostanu pouze na výběr klávesnice české nebo hlasové zadávání. Do ničeho jako na videu se nedostanu.
Furdik
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1336
Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Zařízení: Huawei Ascend P8 Lite

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od Furdik » 07. 01. 2017 10:39

Jakou verzi androidu máš?
michal2101
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 28. 04. 2013 12:19
Zařízení: Sony Xperia Z

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od michal2101 » 07. 01. 2017 16:01

Celé se to udalo po aktualizaci na 6.0.1
Furdik
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1336
Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Zařízení: Huawei Ascend P8 Lite

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od Furdik » 07. 01. 2017 22:17

zkus toto


nebo toto


nebo další návod

Kód: Vybrat vše

http://www.mrpear.net/cz/blog/1093/reseni-samsung-frp-lock-android-5-1-a-vyssi-kdyz-se-po-factory-reset-vyzaduje-overeni-uctem-google
michal2101
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 28. 04. 2013 12:19
Zařízení: Sony Xperia Z

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od michal2101 » 08. 01. 2017 17:03

Bohužel, opět stejné. Postup popsaný v odkazu končí na tom, že A 6.0.1. už nezobrazí průzkumíka a druhé video nefunguje. Ještě zkusím podle prvního videa ale taky v to moc nevěřím.

Spíš tedy vyvstává otázka trošku jiná, pokud se mi tablet nepovede odemknout, co s tím dál? Dát ho do servisu aby s tím "něco" udělali?
Furdik
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1336
Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Zařízení: Huawei Ascend P8 Lite

Re: Zablokovaný tablet-google účet

Příspěvek od Furdik » 08. 01. 2017 18:56

Možná by pomohlo přehrat firmware přes PC, ale nemám s tím zkušeností, takže nevím. Zkus se zeptat v servisu zda to umí nějak obejít.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů