WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 06. 09. 2010 15:03 
exMód
exMód
Uživatelský avatar

Registrován: 04. 05. 2008 21:14
Příspěvky: 1797
Věk: 33
Offline
Nazalohujete libovolnou aplikaci (.apk soubor prikladne ASTRO File Managerem).Tuto zalohu aplikace ulozte na libovolne misto v PC.

Nyni kdyz mame .apk soubor ulozen v PC muzeme jej rozbalit
Ja pouzivam WinRaR takze mi na .apk soubor staci poklikat a otevre se mi ... pokud ne prejmenujte zalohovanou aplikaci z prikladne facebook.apk na facebook.zip a pote uz to urcite pujde)
Obsah si nekam extrahujte. Jak vydite ziskali jste nekolik slozek ( Meta-INF, res a nektere dalsi ty nas nezajimaji...)

Kdyz nahlednete do slozky res uvidite ze obsahuje nekolik dalsich slozek a prave o ne jde (tedy presneji o obrazky ve slozkach)

Citace:
Zde si muzete vymenit libovone ikonky atp za sve ci upravit stavajici a nebo prave zmenit barvu / pozadi widgetu. Prikladne upravu pozadi widgetu provedeme tak ze v res / drawable / upravime soubor widgetbackground.PNG


V podstate si slozky staci projit a podivat se na nazvy obrazku ze kterych sem i ja selskym rozumem pochopil co to asi bude :-) nehlede na to ze tam je i obrazek xD


Pote co dane upravy dokoncite (vgeskerych obrazku co chcete zmenit) zabalze zpet do "zipu" cely obsah (Mysleno tak ze to co jsme na zacatku rozbalovali a obsah upravovali nyni zabalime. Nazev archivu co nam pote vznikne pr. facebook.zip

Nyni mame .zip soubor a potrebujeme z nej odelat soubor .apk (podepsat aplikaci)

JAk na to? :
1Soubor ktery chceme podepsat v nasem pripade facebook.zip nakopirujte na vas diskl C.
2) Stáhněte si tento .rar a vše z něj zkopírujte/rozbalte na Cčko -
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

3) Otevřeme si CMD (start, CMD / start, spustit, CMD)
4) a nyní muzeme podepsat.Nanavigujte se do Cčka (zadejte do CMD)
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

5) Nyni zadejte:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

V nasem pripade:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Stisknete Enter. Pote se vam na disku C obevi soubor facebook.apk coz je jiz podepsana aplikace s upravama co ste si udelali. Staci jen nakopirovat do telefonu nainstalovat.

Navod by nFix ze ktereho jsem cerpal:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 19. 10. 2010 23:31 
Mobil Member User
Mobil Member User

Registrován: 14. 06. 2008 18:18
Příspěvky: 3093
Offline
Skousel jsem to s Navigaci Amigo. Bohuzel po uspesnem vygenerovani se instalace nepodari. Pise to :Tento program nelze nainstalovat....

Instalace Xperia X10 Pro Android asi 2.1

_________________
PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 31. 10. 2010 15:14 
exMód
exMód
Uživatelský avatar

Registrován: 04. 05. 2008 21:14
Příspěvky: 1797
Věk: 33
Offline
A co si jako v te navigaci upravoval?

_________________
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 04. 12. 2010 18:16 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 25. 09. 2008 05:59
Příspěvky: 27
Offline
Vše jsem udělal podle návodu, instalace proběhla v pořádku, ale když widget přidám, je beze změny.
U Extended Controls jsem se snažil změnit widget pro vypnutí/zapnutí vibrací a Data network. Obrázky jsem měnil v souboru drawable-hdpi i drawable-mdpi.
Např. jsem se snažil zaměnit toto:
Obrázek ->Obrázek
Nevěděl by někdo v čem dělám chybu?
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 23. 12. 2010 00:09 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 08. 06. 2008 05:20
Příspěvky: 103
Offline
Zkusím přispět svou troškou. Upravuji si ROMky, protože nepoužívám
sociální sítě, ani mapy a navigaci a ani hlasové služby a vyhledávání,
tohle vše vyhodím, přidám si své aplikace, podepíšu a všechno jede.
Podpis funguje jak pro apk (což je normální zip), tak pro zip (ROM).

Použití v několika krocích:

0. Musíš mít nainstalovaný Java Runtime Enviroment aspoň verzi 6 ...

1. Uprav si ROMku (jen pro zkušené!!! - smaž či přidej soubory)
1. Uprav si .apk aplikaci

2. Smaž (platí u obou) soubory CERT.RSA, CERT.SF a MANIFEST.MF z adresáře Meta-inf

3. Upravenou apk aplikaci stačí přejmenovat na Update.apk, zkopírovat
do adresáře Upravit apk-ROM a spustit Podpis_apk.bat. Výsledkem
je update-hotovo.apk, stačí ji přejmenovat na původní název a použít.
Totéž platí o podepsání upravené ROM, jen se přejmenuje na Update.zip,
použije se Podpis_ROM.bat a výsledkem je update-hotovo.zip.

V raru je zabaleny celý adresář, jen ho někam vybal a do něj pak kopíruj
aplikace či romky a podepisuj....

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Vlastní zkušenost:

Upravil jsem si několik ROMek,

EzHero 5.1 (Android 2.1 Eclair, bez Sense)
SuperHero 2.0.0 (Android 2.1 Eclair)
CronosDroid 2.1.4 (Android 2.1 Eclair, Sense)
Floyo 1.1.9 (Android 2.2 Froyo, bez Sense)
Floyo 1.2.0 (Android 2.2 Froyo, bez Sense)
Elelinux Special Final(Android 2.2 Froyo, bez Sense)
Elelinux RC1 Update1 (Android 2.2 Froyo, bez Sense)
Cronos Froyo 1.7.2 (Android 2.2 Froyo, bez Sense)

U EzHero 5.1 jsem vyměnil nefunkční (expired) Launcher za
nový funkční (LauncherPro za Launcher Pro Plus),
přidal 3 Live Wallpapery, pár oblíbených aplikací, Widgetů a 1 hru,
a několik neoblíbených aplikací jsem smazal...

U Elelinux sem vyměnil ADW Launcher za Launcher Pro Plus
přidal 3 Live Wallpapery, pár oblíbených aplikací, Widgetů a 1 hru,
a několik neoblíbených aplikací jsem smazal...

U Cronosu se Sense Launcher ani Live Wallpapery nemají smysl,
takže pár oblíbených aplikací, Widgetů a 1 hru,
několik neoblíbených jsem smazal...

Všechny ROMky jsem si naflashoval, nastavil vše, co potřebuji
(Wi-Fi, účet na Google, ozvučení, obrazovku a widgety) a jedou .... :-)¨

_________________
Samsung Galaxy S3 , Android 4.1.1, Omega Jelly Bean ROM, Root, Go Launcher Ex
BalkonMajster


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 01. 01. 2011 19:31 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 29. 12. 2010 19:58
Příspěvky: 4
Offline
ahoj, mnou upravené aplikace mi telefon nenainstaluje. Vyskočí hláška "při analýze balíčku došlo k problému"
Stejný problém nastane ikdyž aplikaci jenom rozbalim, zabali a podepíšu.
vyzkoušeno na několika aplikacích.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 05. 01. 2011 04:49 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 08. 06. 2008 05:20
Příspěvky: 103
Offline
To: filouscz

Právě jsem to zkusil a funguje to (apk si neupravuju, používám to na ROMky).
Z Bluetooth File Transfer 4.20 NoAD.apk jsem si vykopíroval ikonu (png),
upravil ji v kreslicím programu a vložil zpět (přepsal původní).
V aplikaci Bluetooth File Transfer 4.20 NoAD.apk (a obecně ve všech) jsem
vymazal v adresáři META-INF ty tři soubory, co tam byly
MANIFEST.MF
CERT.RSA
CERT.SF
a uložil.
Zjistil jsem, že se mi smazal i původní Meta-Inf adresář,
který tam měl zůstat prázdný (do něj se při podepisování vytvoří
nové tři soubory s certifikací, ty, co jsem smazal, ale pro upravenou verzi).
Tak jsem ten adresář vevnitř vytvořil, aplikaci uložil, podepsal,
nacpal do mobilu a nainstaloval.
1. Instalace - OK
2. Funkčnost - OK

Takže nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu... :D

_________________
Samsung Galaxy S3 , Android 4.1.1, Omega Jelly Bean ROM, Root, Go Launcher Ex
BalkonMajster


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 12. 02. 2011 18:39 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 06. 11. 2008 23:17
Příspěvky: 2
Offline
Hmm,
takto a daju sa upravit uz nainstalovane aplikacie? Mam root a viem ich "vytiahnut" a potom skopirovat naspet.
A v pripade ze hej, tak potom co s aplikaciami ktore su uz na SD karte.
Napriklad taky facebook som nasiel aj v /data/app a aj v data/ext2data/app
Diik moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 20. 03. 2012 23:46 
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Uživatelský avatar

Registrován: 16. 03. 2010 08:11
Příspěvky: 66
Offline
Zajímalo by mě, jak dokáži přejmenovat název aplikace. Např z Blue.apk [po instalaci se zobrazí pod názvem Blue (original)] -> Red.apk (název ale zůstane zachovaný na Blue) // vyřešil jsem to
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [návod] Jak upravit (nejen) pozadi widgetu.
PříspěvekNapsal: 08. 12. 2012 17:47 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 02. 10. 2010 11:20
Příspěvky: 3
Offline
Nevím, co dělám špatně, ale nejde mi to. Spustím soubor Podpis_APK.bat a otevře se mi soubor signapk.jar ve Winraru, ale nic se neděje. JRE mám nainstalovaný 7. Zkoušela jsem spustit .bat soubor i jako správce, ale taky se nic neděje... :(


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.077s | 17 Queries | GZIP : Off ]