Assassin's Creed HD 3D 2009

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Pocket PC
syen
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 08. 03. 2010 20:54
Zařízení: HTC HD2

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od syen » 08. 03. 2010 21:00

Ale Assasins Creed asi multitouch nepodporuje :negative: , protoze HD2 je prvni Windows Phone, ktery to umi.
Resim to tak, ze se rozbehnu, pustim ten virtualni D-PAD, pak stisknu skok a znova D-PAD na stranu kam skacu.
HTC HD2 [T8585][ROM T-Mobile 2.10][Radio 2.08][576Mb RAM]
+ 2x Battery pack (1200mAh, 1300 mAh)
+ A-data 8GB SDHC class 4
Windows Mobile 6.5 Professional [WVGA][HTC Sense 2.5.2012]

PSP 1003 Fat [FLASH][5.00 M-33]
+ 4GB MS Pro DUO
plazer21
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 04. 01. 2010 12:57
Zařízení: HTC HD2

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od plazer21 » 08. 03. 2010 22:12

Díky moc, zkoušel jsem běžet a potom skočit, ale né běžet-skočit-běžet :D už to jede, tak teď už se jen naučit dostávat z lidí informace :D pěkná hra ;)
Ropro
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 09. 06. 2009 20:28
Zařízení: HTC Wizard (Qtek 9100)

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od Ropro » 03. 05. 2010 06:14

zkoušel to hrát někdo na Wizardu?... nevím jestli je to zrovna tahle verze Assassina ale vždycky když mám přejít takovou tu kládu píše mi to že mám držet * (hvězdičku) ale nevím jak to přesně udělat...
HTC Wizard (Qtek 9100) - WM 6.1
Postup mých Mobilů :D : Bosch > SE K700i > SE K750i > SE D750i > SE K610i > TT-V900 > HTC Wizard
hacekk
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 35
Registrován: 05. 04. 2010 19:20
Zařízení: samsung i8000 omnia2

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od hacekk » 04. 05. 2010 19:03

omnia 2 - nefunguje....
Uživatelský avatar
FeebeEWN
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 155
Registrován: 25. 10. 2010 17:33
Zařízení: SONY Xperia T (32GB)

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od FeebeEWN » 14. 12. 2010 10:57

Assassin's Creed HD 3D

Požadavky:
OS: WM5,6

DOWNLOAD:

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/76819/Assassin_s_Creed_3D_HD_WVGA_V1.0.CAB_7.89MB.html

nebo

http://czshare.com/1519962/R_17/Assassin_s_Creed_3D_HD_WVGA_V1.0.CAB

nebo

http://share-rapid.com/stahuj/1721993/assassin-s-creed-3d-hd-wvga-v1-0.cab
BEZ HESLA!

Odzkoušeno na HTC HD2
nVidia Shield Tablet
TH3M4RTY
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 02. 2011 20:41
Zařízení: Samsung Omnia I900

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od TH3M4RTY » 10. 02. 2011 21:09

Nejlepší hra jakou sem na Omnii hrál.Grafika OK :D Ovladatelnost za 1. :wink: Prostě chytlavka jako krava. Doporučuju :good :good :good
RadoKele
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 59
Registrován: 13. 12. 2008 04:35
Zařízení: Samsung Wave (GT-S8500)

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od RadoKele » 03. 08. 2011 16:46

stiahol osm to a mne to nejde :( mam xperiu x1 ked spustam verziu wvga tak mi len natoci displej a to je vsetko pls help.
"Nejazdi rýchlejšie ako vie tvoj anjel lietať"
cipisek5
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 04. 01. 2012 21:26
Zařízení: nokia

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od cipisek5 » 29. 11. 2012 17:45

Za reup vám dam snad 10 THX !!!!!!! :suicide: :suicide: :suicide:

Potřebuju qvga na hp ipaq rx4240 DOTYKOVE !!!!!!!! PLS PLS PLS
Odpovědět