WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další

Chteli by jste nove mapy do hry fallout?
ANO 93%  93%  [ 82 ]
NE 7%  7%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 88
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fallout !!CZ 1.0.0 !!
PříspěvekNapsal: 06. 02. 2009 17:42 
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2007 10:03
Příspěvky: 686
Věk: 31
Offline
Fallout CZ 1.0.0

Požadavky:
Minimalni:
OS: WinMobile 2003
Stylus: Needed
Free Memory: 16 Mbytes
Free Disk Space: 50 Mbytes
CPU: 300 MHz

Doporucene:
OS: WinMobile 2003, WM5.x, WM6.x
Stylus: Needed
Free Memory: 25 Mbytes
Free Disk Space: 50 Mbytes
CPU: 475 MHz

Obrázek


Po umornem tydnu prekladani se konecne dostavil vysledek.Hra by mela byt kompletne prelozena i s ruskymi texty,ktere v EN verzi nebyly prelozeny.Mejte na pameti ze to neni profi preklad ale snad bude dostacujici k tomu aby jste si hru uzili,protoze nemam telefon na kterem bych mohl cestinu poradne otestovat bude to na vas muzete se stat ze se setkate s necim co nebude az tak davat smysl.BYlo by dobre kdyby jste mi o tom napsali.

Chtel bych podekovat uzivateli X46X za vypomoc pri prekladu,a doufam ze na nej nezapomenete pokud se vam bude preklad libit a nekde v jeho topicu ktery zakladal mu date THX

Jeste taky diky Sk0p!xovi ze mi dovolil zalozit nove tema i kdyz uz zde dve sou a to proto aby se mohla pripadna diskuze ohledne cestiny resit zvlast a celkove kvuli prehlednosti.


Link Cestina 1.0.0:
Pro ty co maji Fallout jiz v telefonu a chteji jen cestinu
Instalace:Ze slozky fallout Cz nakopirovat vsechny tri slozky do vaseho telefonu kde mate fallout nakopirovany a to primo do slozky Resource.Nezapomente nejdrive smazat ze slozky Resource vsechny tri slozky pak teprve nakopirovat nove s cestinou
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.



Link Fallout CZ 1.0.0 full:Pro ty kteri hru jeste nemaji.Je to plna hra i s cestinou
Instalace:Staci jen nakopirovat kamkoli do vaseho telefonu spustit a hrat
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


==================================================================
MODY a RUZNE DOPLNKY KE HRE

MOD LEPSICH ANIMACI
Diky tomuhle by mel byt chod animaci ve hre plynulejsi hlavne pri boji
Instalace:
Pred tim nez budete kopirovat zazalohujte si slozku Graphics\objects\.Pote nakopirovat slozku objects a prepsat stavajici soubory nejspis je nutne starou slozku objects ponechat protoze se prepisi jen nektere soubory ne vsechny
Odinstalace:Zpatky nakopirovat slozku objects kterou jste si zazalohovali

Link:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

-------------------------------------------------------------------------------------
ZRYCHLENI HRY
Pokud mate slabsi stroj a hra vam nejde plynule je zde jeste moznost jak to zlepsit ale ne kazdemu to pomuze.
Ve slozce Fallout CZ je soubor se jmenem config.cfg ten otevrete v nejakem textovem editoru nejlepe v Notepad++ a naslujici polozky nastavte:

battery_status = {0}
memory_status = {0}
show_fps = {0}
use_standart_clock = {1} -tuhle polozku tam nekdo mit nemusi
music_volume={0}
-------------------------------------------------------------------------------------
PRO TY CO VLASTNI HTC TOUCH HD
Stahnete si tento WVGA fix3
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
Po nainstalovani spustte WVGA fix zvolte rozliseni 640x480 a muzete vesele hrat Fallout CZ :wink:
-------------------------------------------------------------------------------------



Konec zakazu REUPLOADU enjoy a diky za vasi trpelivost :wink:


Naposledy upravil Bombera dne 13. 02. 2009 21:21, celkově upraveno 17

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 06. 02. 2009 18:14 
exMód
exMód
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 10. 2008 21:39
Příspěvky: 1232
Věk: 23
Offline
Sice mě ta hra neláká, ale za Vaši práci si při nejmenším THX zasloužíte.

_________________
iPhone 4 + iPad
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 06. 02. 2009 22:45 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 12. 2006 16:56
Příspěvky: 152
Věk: 29
Offline
Skusali ste to na toshibe g900? :( U mna to blbne

_________________
Samsung Galaxy S
Ak nieje uvedene inak, heslo k mojim uploadom je 4allmobile.eu
Samsung Galaxy S (i9000)
Prestigio Multipad 7.0 Prime Duo (PMP5770D)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 06. 02. 2009 23:07 
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2007 10:03
Příspěvky: 686
Věk: 31
Offline
to Kowboybebop:Jsem rad ze si rekl svuj nazor a ja to jen upresnil takze myslim ze je to ok :wink:
to josa:Muzes to trochu specifikovat.Blbne to kvuli cz nebo i en?Co presne to dela?

_________________

Obrázek
http://www.mobil-cestiny.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 07. 02. 2009 00:10 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 12. 2006 16:56
Příspěvky: 152
Věk: 29
Offline
eng mi ani nespustilo.. no vacsina hier je takmer na celom dispe, len kusok chyba. tu chyba polovica a je to posunute. taktiez ked som bol v menu dost to sekalo.

_________________
Samsung Galaxy S
Ak nieje uvedene inak, heslo k mojim uploadom je 4allmobile.eu
Samsung Galaxy S (i9000)
Prestigio Multipad 7.0 Prime Duo (PMP5770D)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 07. 02. 2009 11:58 
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2007 10:03
Příspěvky: 686
Věk: 31
Offline
Nemas teda napsany rozliseni u telefonu ale rekl bych ze je to tim ze je to jen QVGA na VGA si budeme muset pockat.

to all:Uz jste nekdo hral s moji cestinou nejaky poznatky dost mne to zajima :wink:

_________________

Obrázek
http://www.mobil-cestiny.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 07. 02. 2009 12:20 
Mobil Extra User
Mobil Extra User

Registrován: 18. 03. 2007 12:16
Příspěvky: 817
Věk: 36
Offline
Mě to jede docela v poho i s češtinou. Sice vůbec nevím co je cílem hry tak si to i užívám. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 07. 02. 2009 13:04 
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2007 10:03
Příspěvky: 686
Věk: 31
Offline
Diky matezz netusil jsem ze to jede na diamondu tim padem funguje i na Htc hd s pomoci Wvga fixu ktery jsem vam pridal do prvniho prispevku :wink:

_________________

Obrázek
http://www.mobil-cestiny.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 07. 02. 2009 13:26 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 26. 10. 2008 14:14
Příspěvky: 181
Offline
Matezzz tebe to jede na diamondu? A to hrajes tu verzi co se jen zkopiruje do mobilu? Ja ji spustim, dam play a hra se vypne... :( :?

_________________

THL 5000


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout !! CZ !!
PříspěvekNapsal: 07. 02. 2009 13:35 
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2007 10:03
Příspěvky: 686
Věk: 31
Offline
Mne na HTC HD uz to taky funguje s wvga fixem na rozliseni 640x480 coz je diamond,takze tu musi fungovat i tobe

_________________

Obrázek
http://www.mobil-cestiny.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.080s | 16 Queries | GZIP : Off ]