ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Pocket PC
Odpovědět
p!nk p!ggy
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 128
Registrován: 24. 08. 2007 20:56
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od p!nk p!ggy » 16. 06. 2009 16:30

ta cestina na toho simona nejde..:(

ale jinak dik za reup;) akorat nevim,kde tu je thanks tak davam dekovani takhle :D
Ich habe HTC HD2
Uživatelský avatar
Slug
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 24. 03. 2009 16:02
Zařízení: Nokia 6630 S60 v2 [176x208]

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od Slug » 16. 06. 2009 17:13

Už jde.
Jinak se dá najít na netu všude možně.
p!nk p!ggy
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 128
Registrován: 24. 08. 2007 20:56
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od p!nk p!ggy » 16. 06. 2009 21:57

tak..dve drobnosti..kdyz jsem nahral broken sword s cestinou (prepsal jsem vsechny ty soubory,proste celou tu slozku tam zkopiroval do slozky),spustil scumm,tak mi to naslo dve hry..ovsem 2x ten broken sword..jeden ten nazev kdyz to zkusim zpustit,tam se mi scumm vypne..druhy kdyz spustim tak se spusti anglicka verze..takze predpokladam ze to prvni je ceska ale ze to nejde spustit..

a k tomu simonovi..toho kdyz jsem dal do mobilu do slozky tak mi ho scumm ani nenasel..:(

scumm pouzivam verzy 0.10.. (novejsi jsem nikde nemohl najit v .CABu..)..
mohl byste mi nekdo helpnout co s tim??ten broken sword si chci moc zahrat (na PC jsem ho nehral a byla to udajne pecka)..a toho simona jsem driv hraval ale nedohral a hrozne me to bavilo tak bych si to rad zahral..

diky moc!!
Ich habe HTC HD2
Uživatelský avatar
Slug
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 24. 03. 2009 16:02
Zařízení: Nokia 6630 S60 v2 [176x208]

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od Slug » 17. 06. 2009 05:26

Ajaj čéče ty asi nemáš moc zkušeností ze ScummVM že?
U Broken Swordu si prosím navol češtinu v nastavení ScummVM a anezapomeň si zapnout titulky.
Tedy pokud jsi správně přepsal všechny soubory.

S tím Simonem ti asi moc neporadím ale tuším v tom že budeš potřebovat tu verzi ScummVM 0.12 pro PDAčka jinak se asi nebudeš chytat. U PS2 verze to bylo to samé.

EDIT:
Něco jsem pro tebe vyštrachal, ale fakt nevím jestli ti to pojede.

Kód: Vybrat vše

(Static Build)

kód:
http://rapidshare.com/files/133786790/ScummVM_ARM_2008-07-31.ZIP.html

(Plugin Build)
kód:
http://rapidshare.com/files/133536668/ScummVM_ARM_2008-07-30.ZIP.html


Jo a tak mě napadá tady na hlavní stránce o ScummVM jsi se díval?
Už je dávno verze 0.13.1

Kód: Vybrat vše

http://scummvm.org/downloads/


EDIT 2:
V PDA se moc nevyznám pokud sháníš scummvm-WinCE sehnal jsem starší verze:

Kód: Vybrat vše

scummvm-0.11.1-WinCE
http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=37116&filename=scummvm-0.11.1-WinCE.zip&a=40789768

scummvm-0.12.0-WinCE
http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=37116&filename=scummvm-0.12.0-WinCE.zip&a=1312045

scummvm-0.13.0-WinCE
http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=37116&filename=scummvm-0.13.0-WinCE.zip&a=18938933
p!nk p!ggy
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 128
Registrován: 24. 08. 2007 20:56
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od p!nk p!ggy » 18. 06. 2009 18:40

diky moc,za vycerpavajici odpoved..:)

kazdopadne jak jsem psal..ten scumm moc neznam..
ale ted k tem vecem:
kdyz u broken sword nastavim cestinu v languge nastaveni (vcera jsem to zkousel),tak se mi scumm sekne a nic..
a s tim simonem to ASI bude tou verzy..

a k tem downloadum..ja prave potrebuju CAB..jelikoz tady to mi nejak nechce frcet..kdzy to chci nainstalovat tak proste nic to nedela..

EDIT: tak mozna se mi to uz podarilo rozjet..;)

EDIT2: tak simon se povedl rozjet..ale ten Broken sword v cestine ne..kdyz nastavim cestinu v nastaveni tak se mi to vypne..(scumm,kdyz spustim hru)..

//je nekdo schopny poradit,jak rozjet ten broken sword v CZ??diky
Ich habe HTC HD2
FTH
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 02. 10. 2009 10:31
Zařízení: HTC Kaiser (240x320)

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od FTH » 09. 10. 2009 19:24

Prosím moc o reupload Elviry 1 ,díky!
dobyjatel
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 07. 07. 2009 19:12
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od dobyjatel » 30. 03. 2010 18:39

Zdravím. Mohl bych prosím požádat o reup české verze Legends of kyrandia 3? Popřípadě postup jak češtinu rozchodit v české verzi? Pokaždé když přepíšu původní soubory těmi českými, tak se mi hra spustí zase anglicky (možnost změnit na německy nebo francouzsky).
Také bych měl zájem o elviru II v cz. Verzi z oldgames mi scummvm nechce vzít ani po přepsání MD5 checksumy v hexaeditoru.
Mimochodem asi nikdo neví o možnosti jak rozjet broken sword a i have no mouth and i must scream na Palm Treo 750?
DomiDark
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 12. 04. 2010 20:49

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od DomiDark » 14. 04. 2010 14:12

Caw stahl sem si Broken Sword The Shadow Of Templars a dal si tam češtinu hra jede s titulkama ale dabing tam není.Pls jestli to někdo má s CZ dabingem (muze bejt aji anglický) tak to hoďtě na free dik
dobyjatel
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 07. 07. 2009 19:12
Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od dobyjatel » 15. 04. 2010 17:12

Dubbing v ogg si muzes zdarma stahnout na strankach scummvm v sekci download. Nemas nahodou v nastaveni zapnute subtitles only?
Uživatelský avatar
Hacker Roll
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 114
Registrován: 31. 08. 2007 22:47
Zařízení: hTC touch pro 2 a hTC Desire S
Kontaktovat uživatele:

Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština

Příspěvek od Hacker Roll » 26. 04. 2010 23:07

Rikimaru píše:Zdravím teď sem si nainstaloval Scumm a Indyho...ale je dost posunutý kurzor..a nejde to skoro ovládat...může mi někdo poradit jestli to de nějak nastavit???....thx



Mám ten samý problém.Kurzor uplně mimo a nejde mi to ovládat.Ví někdo prosím co je špatně ? Docela je to fajn ty hry,ale nejde mi to ovládat,nebo jen velmi obtížně.Díky za jakoukoliv radu
You learn what you need to know To kill and take care of the details.
Like changing a tire.
The first time you're careful,
The 30th time you can't remember,where you put the lug wrench.

Ted Bundy
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů