WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 16. 06. 2009 16:30 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 24. 08. 2007 20:56
Příspěvky: 128
Offline
ta cestina na toho simona nejde..:(

ale jinak dik za reup;) akorat nevim,kde tu je thanks tak davam dekovani takhle :D

_________________
HTC HD2
Ich habe HTC HD2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 16. 06. 2009 17:13 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 03. 2009 16:02
Příspěvky: 6
Offline
Už jde.
Jinak se dá najít na netu všude možně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 16. 06. 2009 21:57 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 24. 08. 2007 20:56
Příspěvky: 128
Offline
tak..dve drobnosti..kdyz jsem nahral broken sword s cestinou (prepsal jsem vsechny ty soubory,proste celou tu slozku tam zkopiroval do slozky),spustil scumm,tak mi to naslo dve hry..ovsem 2x ten broken sword..jeden ten nazev kdyz to zkusim zpustit,tam se mi scumm vypne..druhy kdyz spustim tak se spusti anglicka verze..takze predpokladam ze to prvni je ceska ale ze to nejde spustit..

a k tomu simonovi..toho kdyz jsem dal do mobilu do slozky tak mi ho scumm ani nenasel..:(

scumm pouzivam verzy 0.10.. (novejsi jsem nikde nemohl najit v .CABu..)..
mohl byste mi nekdo helpnout co s tim??ten broken sword si chci moc zahrat (na PC jsem ho nehral a byla to udajne pecka)..a toho simona jsem driv hraval ale nedohral a hrozne me to bavilo tak bych si to rad zahral..

diky moc!!

_________________
HTC HD2
Ich habe HTC HD2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 17. 06. 2009 05:26 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 03. 2009 16:02
Příspěvky: 6
Offline
Ajaj čéče ty asi nemáš moc zkušeností ze ScummVM že?
U Broken Swordu si prosím navol češtinu v nastavení ScummVM a anezapomeň si zapnout titulky.
Tedy pokud jsi správně přepsal všechny soubory.

S tím Simonem ti asi moc neporadím ale tuším v tom že budeš potřebovat tu verzi ScummVM 0.12 pro PDAčka jinak se asi nebudeš chytat. U PS2 verze to bylo to samé.

EDIT:
Něco jsem pro tebe vyštrachal, ale fakt nevím jestli ti to pojede.

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Jo a tak mě napadá tady na hlavní stránce o ScummVM jsi se díval?
Už je dávno verze 0.13.1
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


EDIT 2:
V PDA se moc nevyznám pokud sháníš scummvm-WinCE sehnal jsem starší verze:

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 18. 06. 2009 18:40 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 24. 08. 2007 20:56
Příspěvky: 128
Offline
diky moc,za vycerpavajici odpoved..:)

kazdopadne jak jsem psal..ten scumm moc neznam..
ale ted k tem vecem:
kdyz u broken sword nastavim cestinu v languge nastaveni (vcera jsem to zkousel),tak se mi scumm sekne a nic..
a s tim simonem to ASI bude tou verzy..

a k tem downloadum..ja prave potrebuju CAB..jelikoz tady to mi nejak nechce frcet..kdzy to chci nainstalovat tak proste nic to nedela..

EDIT: tak mozna se mi to uz podarilo rozjet..;)

EDIT2: tak simon se povedl rozjet..ale ten Broken sword v cestine ne..kdyz nastavim cestinu v nastaveni tak se mi to vypne..(scumm,kdyz spustim hru)..

//je nekdo schopny poradit,jak rozjet ten broken sword v CZ??diky

_________________
HTC HD2
Ich habe HTC HD2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 09. 10. 2009 19:24 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 02. 10. 2009 10:31
Příspěvky: 4
Offline
Prosím moc o reupload Elviry 1 ,díky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 30. 03. 2010 18:39 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 07. 07. 2009 19:12
Příspěvky: 6
Offline
Zdravím. Mohl bych prosím požádat o reup české verze Legends of kyrandia 3? Popřípadě postup jak češtinu rozchodit v české verzi? Pokaždé když přepíšu původní soubory těmi českými, tak se mi hra spustí zase anglicky (možnost změnit na německy nebo francouzsky).
Také bych měl zájem o elviru II v cz. Verzi z oldgames mi scummvm nechce vzít ani po přepsání MD5 checksumy v hexaeditoru.
Mimochodem asi nikdo neví o možnosti jak rozjet broken sword a i have no mouth and i must scream na Palm Treo 750?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 14. 04. 2010 14:12 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 12. 04. 2010 20:49
Příspěvky: 1
Offline
Caw stahl sem si Broken Sword The Shadow Of Templars a dal si tam češtinu hra jede s titulkama ale dabing tam není.Pls jestli to někdo má s CZ dabingem (muze bejt aji anglický) tak to hoďtě na free dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 15. 04. 2010 17:12 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 07. 07. 2009 19:12
Příspěvky: 6
Offline
Dubbing v ogg si muzes zdarma stahnout na strankach scummvm v sekci download. Nemas nahodou v nastaveni zapnute subtitles only?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ScummVM 0.10 M-DOS emulator + hry + Čeština
PříspěvekNapsal: 26. 04. 2010 23:07 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 31. 08. 2007 22:47
Příspěvky: 114
Věk: 40
Offline
Rikimaru píše:
Zdravím teď sem si nainstaloval Scumm a Indyho...ale je dost posunutý kurzor..a nejde to skoro ovládat...může mi někdo poradit jestli to de nějak nastavit???....thx



Mám ten samý problém.Kurzor uplně mimo a nejde mi to ovládat.Ví někdo prosím co je špatně ? Docela je to fajn ty hry,ale nejde mi to ovládat,nebo jen velmi obtížně.Díky za jakoukoliv radu

_________________
hTC touch pro 2 a hTC Desire S
You learn what you need to know To kill and take care of the details.
Like changing a tire.
The first time you're careful,
The 30th time you can't remember,where you put the lug wrench.

Ted Bundy


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.087s | 17 Queries | GZIP : Off ]