The Sims 2

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Pocket PC
Die.Maus
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 172
Registrován: 16. 02. 2007 19:45
Kontaktovat uživatele:

The Sims 2

Příspěvek od Die.Maus » 07. 07. 2008 13:25

The Sims 2
Obrázek

Kompatibilita se :AT&T 8125, 8525, Tilt, HTC Mogul (6800), P4000, Samsung SCH-i760

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Download LInk:

Kód: Vybrat vše

http://4pda.ru/forum/attach/1783877/TheSims2.cab
Motorola Defy ICS ROM 4.4 SD:SDHC 32GB class 10 Clock: 300 / 1300
Walchaa
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 16. 11. 2007 19:47
Zařízení: HTC Excalibur+SE W910i

Re: The Sims 2

Příspěvek od Walchaa » 15. 07. 2008 07:11

cingular 8125 (MDA Vario) hází error, že hru lze spustit pouze v landscape modu a ato i v případě, že je nastavený.
Obrázek
FatalError
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 69
Registrován: 31. 03. 2008 08:55
Zařízení: Htc Touch Pro
Kontaktovat uživatele:

Re: The Sims 2

Příspěvek od FatalError » 15. 07. 2008 09:50

mam stejnej problem.. co s tim ? :) (HTC tytn)
sakoverife
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 145
Registrován: 01. 01. 2008 10:06
Zařízení: HTC Touch PRO // ROMeOS² 1.70.3//RADIO 1.02.25.32// + 8GB karticka SanDisk
Kontaktovat uživatele:

Re: The Sims 2

Příspěvek od sakoverife » 15. 07. 2008 14:08

na stroji Artemis to jede uplne bezproblemu.
Uživatelský avatar
suspect
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 441
Registrován: 19. 01. 2007 15:59
Zařízení: BlackBerry Torch 9800 + BlackBerry Playbook 16GB

Re: The Sims 2

Příspěvek od suspect » 16. 07. 2008 17:18

Landscape mod dejte opacnej než když vysunete klávesnici.
radeczeck
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 18. 06. 2008 21:37
Zařízení: HTC One 16G

Re: The Sims 2

Příspěvek od radeczeck » 16. 07. 2008 20:47

mam htc touch cruise a na nem to nejede ... jenom pro zajimavost. Zrejme to jede jenom na strojich co maj klv
Uživatelský avatar
suspect
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 441
Registrován: 19. 01. 2007 15:59
Zařízení: BlackBerry Torch 9800 + BlackBerry Playbook 16GB

Re: The Sims 2

Příspěvek od suspect » 16. 07. 2008 21:12

Pokud umis cist tak tady nekdo psal ze mu to jede na Artemisu a ten klavesnici nema... Zkus v nastaveni screenu zkusit oba landscape mody.
Walchaa
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 16. 11. 2007 19:47
Zařízení: HTC Excalibur+SE W910i

Re: The Sims 2

Příspěvek od Walchaa » 17. 07. 2008 05:40

suspect píše:Landscape mod dejte opacnej než když vysunete klávesnici.
dík za radu. už to jede.
Obrázek
FatalError
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 69
Registrován: 31. 03. 2008 08:55
Zařízení: Htc Touch Pro
Kontaktovat uživatele:

Re: The Sims 2

Příspěvek od FatalError » 17. 07. 2008 14:40

suspect píše:Landscape mod dejte opacnej než když vysunete klávesnici.
tomu nerozumim.. ?
Walchaa
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 16. 11. 2007 19:47
Zařízení: HTC Excalibur+SE W910i

Re: The Sims 2

Příspěvek od Walchaa » 17. 07. 2008 14:56

já to udělal tak, že jsem v nastavení screenu při otevřené klávesnici přhodil landscape left hand na landscape right hand.

\\Necituj předchozí příspěvek!! Rosa
Obrázek
Odpovědět