WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 07. 07. 2008 13:25 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 16. 02. 2007 19:45
Příspěvky: 172
Offline
The Sims 2
Obrázek

Kompatibilita se :AT&T 8125, 8525, Tilt, HTC Mogul (6800), P4000, Samsung SCH-i760

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Download LInk:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________

Motorola Defy ICS ROM 4.4 SD:SDHC 32GB class 10 Clock: 300 / 1300


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 15. 07. 2008 07:11 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 16. 11. 2007 19:47
Příspěvky: 15
Offline
cingular 8125 (MDA Vario) hází error, že hru lze spustit pouze v landscape modu a ato i v případě, že je nastavený.

_________________
HTC Excalibur+SE W910i
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 15. 07. 2008 09:50 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 31. 03. 2008 08:55
Příspěvky: 69
Věk: 28
Offline
mam stejnej problem.. co s tim ? :) (HTC tytn)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 15. 07. 2008 14:08 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 01. 01. 2008 10:06
Příspěvky: 145
Věk: 40
Offline
na stroji Artemis to jede uplne bezproblemu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 16. 07. 2008 17:18 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 19. 01. 2007 15:59
Příspěvky: 441
Věk: 28
Offline
Landscape mod dejte opacnej než když vysunete klávesnici.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 16. 07. 2008 20:47 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 18. 06. 2008 21:37
Příspěvky: 2
Offline
mam htc touch cruise a na nem to nejede ... jenom pro zajimavost. Zrejme to jede jenom na strojich co maj klv


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 16. 07. 2008 21:12 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 19. 01. 2007 15:59
Příspěvky: 441
Věk: 28
Offline
Pokud umis cist tak tady nekdo psal ze mu to jede na Artemisu a ten klavesnici nema... Zkus v nastaveni screenu zkusit oba landscape mody.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 17. 07. 2008 05:40 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 16. 11. 2007 19:47
Příspěvky: 15
Offline
suspect píše:
Landscape mod dejte opacnej než když vysunete klávesnici.

dík za radu. už to jede.

_________________
HTC Excalibur+SE W910i
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 17. 07. 2008 14:40 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 31. 03. 2008 08:55
Příspěvky: 69
Věk: 28
Offline
suspect píše:
Landscape mod dejte opacnej než když vysunete klávesnici.
tomu nerozumim.. ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Sims 2
PříspěvekNapsal: 17. 07. 2008 14:56 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 16. 11. 2007 19:47
Příspěvky: 15
Offline
já to udělal tak, že jsem v nastavení screenu při otevřené klávesnici přhodil landscape left hand na landscape right hand.

\\Necituj předchozí příspěvek!! Rosa

_________________
HTC Excalibur+SE W910i
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.082s | 15 Queries | GZIP : Off ]