WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 30. 12. 2009 12:55 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 17. 02. 2007 19:14
Příspěvky: 6
Offline
Nevíte kde by se daly sehnat další mapy? Něco jako Skotsko a pod. Mám rád tyhle "realistický" mapy :) .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 02. 01. 2010 11:01 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 20. 12. 2009 17:31
Příspěvky: 110
Offline
Tak já tu mám dvě verze:

Funkční na HTC Touch Pro 2 (WVGA), pravděpodobně i na Kaiserovi (QVGA)
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Ale původně jsem na Kaiserovi používal tuhle verzi (QVGA only), na WVGA nefungovala správně
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.



Jak se ale na TP2 pohybovat po mapě, když nemám DPad?
1) Vysunout klávesnici
2) Jít do nastavení -> systém -> obrazovka -> Portrait režim (ne landscape, který tam je automaticky!)
3) Spustit OTTD
4) Pohybovat se kurzorovýma šipkama na klávesnici... akorát jsou otočené o 90°, takže bude chvíli trvat, než si na to zvyknete. Ale lepší, než nic :D

_________________
HTC Touch Pro 2 [WVGA, T-Mobile]
HTC Touch Pro 2, zvažuju HTC HD2?
Také zvažuji výměnu Lenovo X41 Tabletu za HTC Shift...?

Autor osKitchen @ XDA - Windows Mobile kuchyňka pro spoustu (nejen) HTC zařízení!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 03. 01. 2010 13:00 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 12. 2008 09:13
Příspěvky: 445
Věk: 32
Offline
a nebo to v nastavení nechat na přetahováním pomocí hrací šipky... tzn. funguje na dotek okraje obrazu... nevíhoda je že se šipka msí sundat a při koupi občas prostě obraz ujede někam pryč

_________________
HTC TyTN II (ve verzi MDA Vario III) (QVGA-240x320)... HTC Hera 110 (QVGA-240x320)
Pomohl sem ti? Obrázek
Když se na něco ptám věřte že Google a HLEDAT sem už zkoušel... ale nepomohlo to
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 03. 01. 2010 17:25 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 01. 07. 2008 14:56
Příspěvky: 13
Offline
Jak pises na HTC TP2 nazvy, nebo cokoliv. Mam WM 6.5 a hardverova klavesnice mi nejede, pise to porad jej jeden znak, at pisu co pisu. A nevite nekdo, jak zmenit rozliseni, mam v nastaveni stale jen 800x480 480x800 a 320x240, ale to jak prepnu, tak je to cele rozhozene a sipka neodpovida stylusu. Diky za pomoc, jinak mi ta verze facha OK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 03. 01. 2010 19:42 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 20. 12. 2009 17:31
Příspěvky: 110
Offline
Názvy nepíšu :D

A rozlišení neměním, není na co, není důvod. 800x480 landscape mi vyhovuje :).

_________________
HTC Touch Pro 2 [WVGA, T-Mobile]
HTC Touch Pro 2, zvažuju HTC HD2?
Také zvažuji výměnu Lenovo X41 Tabletu za HTC Shift...?

Autor osKitchen @ XDA - Windows Mobile kuchyňka pro spoustu (nejen) HTC zařízení!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 10. 01. 2010 18:18 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 10. 01. 2010 18:14
Příspěvky: 75
Věk: 29
Offline
Zdravím.
Mám problém s TTD - při spouštění se hra zasekne na druhém logu (nepamatuju si název) a nic, můžu spustit akorát správce úloh a hru vypnout ... Jinak tam slyším zvuky pravděpodobně z hlavního menu. Co s tím?
Instaloval jsem verzi TTD - QVGA, mám Mivvy One, WM 6,5 (pro jistotu, Mivvy má rozlišení 240*400)
Díky za jakoukoli pomoc

_________________

HTC Touch Pro Raphael; VGA (640*480), ENERGY ROM WM 6.5.5 28244
HTC Desire Z CM MIUI ROM + ROOT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 30. 01. 2010 09:52 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 05. 12. 2007 15:27
Příspěvky: 64
Offline
Na Omnii mi nejde spustiť asi žiadna verzia...vždy mi vypíše keď spúšťam "Your TRG1R.GRF file is corrupted or missing you can find TRG1R.GRF on your TTD CD ROM....blabla a takto asi 10 dalších súborov..."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 30. 01. 2010 15:18 
Mobil Extra User
Mobil Extra User

Registrován: 27. 12. 2006 01:39
Příspěvky: 545
Věk: 28
Offline
2 eqqe:
A nakopíroval jsi tam soubory z původní hry?

_________________
Motorola Droid 4, SlimKat 3 | Motorola Droid Pro, CM7
History: HTC Desire Z (Vision) | Samsung SGH-i600 | HTC TyTN II (Kaiser) | HTC Touch Pro 2 (Rhodium) | HTC P3300 Artemis | HTC Himalaya


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 30. 01. 2010 17:48 
Mobil Member User
Mobil Member User

Registrován: 14. 06. 2008 18:18
Příspěvky: 3093
Offline
Jak balicek nema kolem 23MB tak tam neni QVGA a VGA verze kompletni a musis najit dalsi data. Original hra jde najit na webech.
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


I tak je QVGA nekompletni. Ale staci doplnit chybejici data z VGA verze. Konkretne DATA adresare.

_________________
PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TTD
PříspěvekNapsal: 30. 01. 2010 20:13 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 05. 12. 2007 15:27
Příspěvky: 64
Offline
Tie subory co to chcelo tam boli, ale preistotu som ich tam dal z originalu a aj tak...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
cron

[ Time : 0.084s | 18 Queries | GZIP : Off ]