TTD

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Pocket PC
Odpovědět
Jephy
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 17. 02. 2007 19:14
Zařízení: HTC Desire

Re: TTD

Příspěvek od Jephy » 30. 12. 2009 12:55

Nevíte kde by se daly sehnat další mapy? Něco jako Skotsko a pod. Mám rád tyhle "realistický" mapy :) .
Uživatelský avatar
OndraSter
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 110
Registrován: 20. 12. 2009 17:31
Zařízení: HTC Touch Pro 2 [WVGA, T-Mobile]

Re: TTD

Příspěvek od OndraSter » 02. 01. 2010 11:01

Tak já tu mám dvě verze:

Funkční na HTC Touch Pro 2 (WVGA), pravděpodobně i na Kaiserovi (QVGA)

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/75217/TTD_-_WVGA.rar_5.84MB.html
Ale původně jsem na Kaiserovi používal tuhle verzi (QVGA only), na WVGA nefungovala správně

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/56509/TTD_-_QVGA.rar_5.49MB.html

Jak se ale na TP2 pohybovat po mapě, když nemám DPad?
1) Vysunout klávesnici
2) Jít do nastavení -> systém -> obrazovka -> Portrait režim (ne landscape, který tam je automaticky!)
3) Spustit OTTD
4) Pohybovat se kurzorovýma šipkama na klávesnici... akorát jsou otočené o 90°, takže bude chvíli trvat, než si na to zvyknete. Ale lepší, než nic :D
HTC Touch Pro 2, zvažuju HTC HD2?
Také zvažuji výměnu Lenovo X41 Tabletu za HTC Shift...?

Autor osKitchen @ XDA - Windows Mobile kuchyňka pro spoustu (nejen) HTC zařízení!
Uživatelský avatar
kazatell
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 445
Registrován: 30. 12. 2008 09:13
Zařízení: HTC TyTN II (ve verzi MDA Vario III) (QVGA-240x320)... HTC Hera 110 (QVGA-240x320)
Kontaktovat uživatele:

Re: TTD

Příspěvek od kazatell » 03. 01. 2010 13:00

a nebo to v nastavení nechat na přetahováním pomocí hrací šipky... tzn. funguje na dotek okraje obrazu... nevíhoda je že se šipka msí sundat a při koupi občas prostě obraz ujede někam pryč
Pomohl sem ti? Obrázek
Když se na něco ptám věřte že Google a HLEDAT sem už zkoušel... ale nepomohlo to
Obrázek
bulda
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 01. 07. 2008 14:56
Zařízení: samsung s4 mini

Re: TTD

Příspěvek od bulda » 03. 01. 2010 17:25

Jak pises na HTC TP2 nazvy, nebo cokoliv. Mam WM 6.5 a hardverova klavesnice mi nejede, pise to porad jej jeden znak, at pisu co pisu. A nevite nekdo, jak zmenit rozliseni, mam v nastaveni stale jen 800x480 480x800 a 320x240, ale to jak prepnu, tak je to cele rozhozene a sipka neodpovida stylusu. Diky za pomoc, jinak mi ta verze facha OK
Uživatelský avatar
OndraSter
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 110
Registrován: 20. 12. 2009 17:31
Zařízení: HTC Touch Pro 2 [WVGA, T-Mobile]

Re: TTD

Příspěvek od OndraSter » 03. 01. 2010 19:42

Názvy nepíšu :D

A rozlišení neměním, není na co, není důvod. 800x480 landscape mi vyhovuje :).
HTC Touch Pro 2, zvažuju HTC HD2?
Také zvažuji výměnu Lenovo X41 Tabletu za HTC Shift...?

Autor osKitchen @ XDA - Windows Mobile kuchyňka pro spoustu (nejen) HTC zařízení!
S4crifice
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 75
Registrován: 10. 01. 2010 18:14
Kontaktovat uživatele:

Re: TTD

Příspěvek od S4crifice » 10. 01. 2010 18:18

Zdravím.
Mám problém s TTD - při spouštění se hra zasekne na druhém logu (nepamatuju si název) a nic, můžu spustit akorát správce úloh a hru vypnout ... Jinak tam slyším zvuky pravděpodobně z hlavního menu. Co s tím?
Instaloval jsem verzi TTD - QVGA, mám Mivvy One, WM 6,5 (pro jistotu, Mivvy má rozlišení 240*400)
Díky za jakoukoli pomoc
HTC Touch Pro Raphael; VGA (640*480), ENERGY ROM WM 6.5.5 28244
HTC Desire Z CM MIUI ROM + ROOT
eqqe
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 64
Registrován: 05. 12. 2007 15:27
Zařízení: SE Xperia Play

Re: TTD

Příspěvek od eqqe » 30. 01. 2010 09:52

Na Omnii mi nejde spustiť asi žiadna verzia...vždy mi vypíše keď spúšťam "Your TRG1R.GRF file is corrupted or missing you can find TRG1R.GRF on your TTD CD ROM....blabla a takto asi 10 dalších súborov..."
X_Files
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 545
Registrován: 27. 12. 2006 01:39
Zařízení: Motorola Droid 4, SlimKat 3 | Motorola Droid Pro, CM7
Kontaktovat uživatele:

Re: TTD

Příspěvek od X_Files » 30. 01. 2010 15:18

2 eqqe:
A nakopíroval jsi tam soubory z původní hry?
History: HTC Desire Z (Vision) | Samsung SGH-i600 | HTC TyTN II (Kaiser) | HTC Touch Pro 2 (Rhodium) | HTC P3300 Artemis | HTC Himalaya
Bruca
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 3094
Registrován: 14. 06. 2008 18:18
Zařízení: PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
Kontaktovat uživatele:

Re: TTD

Příspěvek od Bruca » 30. 01. 2010 17:48

Jak balicek nema kolem 23MB tak tam neni QVGA a VGA verze kompletni a musis najit dalsi data. Original hra jde najit na webech.

Kód: Vybrat vše

http://www.bestoldgames.net/stare-hry/transport-tycoon-deluxe.php
I tak je QVGA nekompletni. Ale staci doplnit chybejici data z VGA verze. Konkretne DATA adresare.
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
eqqe
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 64
Registrován: 05. 12. 2007 15:27
Zařízení: SE Xperia Play

Re: TTD

Příspěvek od eqqe » 30. 01. 2010 20:13

Tie subory co to chcelo tam boli, ale preistotu som ich tam dal z originalu a aj tak...
Odpovědět