WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 18. 09. 2008 20:24 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 18. 09. 2008 10:55
Příspěvky: 3
Offline
Pokud si budete chtít hru ukládat, je potřeba nahrát libovolný save z původní PC verze Warcrafta 2 do Warguse, tento save pak využijete k ukládání vlastních her ve Wargusu, jelikož si nový save nevytvoříte - problém s klávesnicí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 19. 09. 2008 07:07 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 12. 08. 2008 13:50
Příspěvky: 30
Offline
ani není třeba dávat save z origo hry, stačí si vytvořit prázný soubor třeba v texťáku a příponu přejmenovat na save


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 20. 09. 2008 22:21 
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: 17. 09. 2008 22:26
Příspěvky: 27
Věk: 33
Offline
Muzete někdo hodit znovu nekam upload.

A pokud mozno v souboru CAB

Děkuji . . :D

_________________
Nokia N97
* NOKIA N97 *


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 21. 09. 2008 11:11 
PPC Helper
PPC Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Příspěvky: 1319
Věk: 28
Offline
Warcraft II *.EXE // KowboyBebop upload
Edit: Ups, sem se sekl. Takze podle vseho CAB verze neni (aspon sem ji nenasel), zde reupload pro qvga
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek


Naposledy upravil KowboyBebop dne 25. 09. 2008 19:24, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 21. 09. 2008 22:08 
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: 17. 09. 2008 22:26
Příspěvky: 27
Věk: 33
Offline
CO TO JE? Vždyt je to RAR na PPC. Dobrá sranda :?

_________________
Nokia N97
* NOKIA N97 *


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 25. 09. 2008 17:51 
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 29. 12. 2006 21:44
Příspěvky: 1163
Věk: 25
Offline
neni to cab. ale to psal uz uploader a navic zkousel si to rozbalit??? je to normalni setup :wink:

_________________
Samsung Galaxy Note 4
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 25. 09. 2008 19:24 
PPC Helper
PPC Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Příspěvky: 1319
Věk: 28
Offline
hmm boze, tak sem se sekl, uz to nerozmazavej, *.CAB to neni. Ani to netvrdim, je to napsane v editu... je to normalni reupload setupu, nekdo to tu chtel. CAB VERZE NENI (ASPON NE NEKDE, KDE JI NORMALNI LIDE NAJDOU)

_________________
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 26. 09. 2008 17:21 
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 29. 12. 2006 21:44
Příspěvky: 1163
Věk: 25
Offline
dyt to rikam :wink:

_________________
Samsung Galaxy Note 4
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 13. 01. 2009 17:32 
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Uživatelský avatar

Registrován: 12. 01. 2009 20:40
Příspěvky: 54
Věk: 24
Offline
hele mam problemek-kdyz si stahnu ten soubor v raru, tak kdyz ho otevru tak tam jsou 2 soubory-txt,exe a 2 adresare data, wc2 tak dam jakokze instalovat ten exe soubor, ale ono to hnedka hodi chybu:chyba pri vykonavani programu. Nevite cim to muze bejt??? :o :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 17. 01. 2009 19:19 
exMód
exMód
Uživatelský avatar

Registrován: 04. 05. 2008 21:14
Příspěvky: 1797
Věk: 34
Offline
stejnej problem myslel jsem ze to bude instalace z pc ale to napise ze to neni platna aplikace s32...a kdyz to nakopcim do ppc a kliknu na exe nic se nestane tak nevim...
Nemejte me za lamu :wink:
ale je to Instalator (setup instalace ktere se instaluje do PC do PPC??)
Nebo se to ma rozbalit do ppc a jen v nem spustit????
Po rozbaleni jsou tam 4 veci a to:data,wc2,readme,stratagus.exe.....
V PC to nejde spustit a v ppc po kliknuti na stratagus.exe nic....
Jen jesli mi to poroste nejde nebo je problem nekde jinde:-)




//posledni prispevek se necituje.... Sk0p!X

_________________
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.065s | 16 Queries | GZIP : Off ]