WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 02. 04. 2009 19:40 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 17. 09. 2008 19:48
Příspěvky: 20
Offline
diky za radu a tu priponz vyzkousim zpusobem pokus/omyl


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 02. 04. 2009 19:48 
PPC Helper
PPC Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Příspěvky: 1319
Věk: 28
Offline
Tak je to *.sav
na 100% procent. Jeste je moznost si an urcite tlacitko nabindovat nejake pismeno (nevim jak by se t odelalo) a pak to pojmenovat treba "aaaaa" a ulozit prim ve hre. Ale nejlepsi je si udelat save1.sav, save2.sav ...

_________________
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 02. 04. 2009 19:58 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 17. 09. 2008 19:48
Příspěvky: 20
Offline
presne jak pises - nejjednodussi je si udelat ten soubor.dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 15. 04. 2009 10:00 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 30. 03. 2009 21:17
Příspěvky: 132
Offline
máte někdo verzi, kde nejsou úkoly misí azbukou?vím že už se to tady řešilo, ale nikde sem si nevšiml odpovědi..díky

tak už sem to našel, snad se to bude někomu hodit..
instalace: archiv rozbalíte a všecko nakopírujete do původního warcraftu2, v archivu sou ještě další dva archivy, taky rozbalit, je tam u toho návod.. možná to funguje i samostatně, to ale nemám odzkoušené, ale úkoly misí sou anglicky!!

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 28. 04. 2009 08:34 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Uživatelský avatar

Registrován: 28. 04. 2009 08:17
Příspěvky: 2
Offline
Nema nekdo tuseni, proc se mi hra zobrazi tak, ze horni okraj obrazovky je o neco posunuty dolu a spodni okraj zobrazen v horni casti displaye?
Jde to nejak nastavit, aby obrazovka "nepretikala"? Dela mi to napr jeste orions... :neutral:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 14. 02. 2010 19:53 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 07. 08. 2008 12:42
Příspěvky: 7
Offline
Ahoj,nemate niekto prosim verziu pre vga 640x480 rozlisenie, s anglickymi popismi kampane a funkcnou expansion? Presiel som cely prispevok, postahoval ale niekde nesiel zvuk, niekde nebola expanision. A tak som kombinoval a kombinoval. Ale bud mi to crashovalo pri spusteni exapansion, alebo to ide bez zvuku, alebo to castokrat crashne pri kliknuti na minimapu, alebo proste len tak nahodne. Bol by som vdacny za nejaku stabilnu verziu ak niekto mate. Dakujem...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 28. 03. 2010 09:56 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 24. 03. 2010 17:59
Příspěvky: 3
Offline
Nevíte někdo jak to rozjet na Omnia2 ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 12. 01. 2011 23:04 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 15. 07. 2009 08:15
Příspěvky: 116
Offline
Už tu chybí jen poslední věc, funkční link pro to hlavní - VGA. Prosím nereuploadne to někdo ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 13. 01. 2011 20:39 
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 05. 2009 08:59
Příspěvky: 64
Offline
EDISK MRTVY

_________________
Sony Ericsson Xperia mini pro / SK17i (Android 4.0.4)+ 16GB microSDHC
Bylo: Alcatel One Touch Easy, Siemens MT50, Motorola C550, Sony Ericsson K750i (flash W800i), ASUS P320


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)
PříspěvekNapsal: 20. 03. 2012 20:43 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 03. 06. 2010 21:08
Příspěvky: 11
Offline
existuje verze pro HTC HD2?? Předem díky pokud by měl někdo i soubor tak za upload taky dík :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.077s | 16 Queries | GZIP : Off ]