Warcraft II (Stratagus 2.1)

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Pocket PC
Odpovědět
dungis
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 20
Registrován: 17. 09. 2008 19:48

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od dungis » 02. 04. 2009 19:40

diky za radu a tu priponz vyzkousim zpusobem pokus/omyl
Uživatelský avatar
KowboyBebop
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1319
Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Zařízení: Saumsung Galaxy S II (WVGA)
Kontaktovat uživatele:

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od KowboyBebop » 02. 04. 2009 19:48

Tak je to *.sav
na 100% procent. Jeste je moznost si an urcite tlacitko nabindovat nejake pismeno (nevim jak by se t odelalo) a pak to pojmenovat treba "aaaaa" a ulozit prim ve hre. Ale nejlepsi je si udelat save1.sav, save2.sav ...
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek
dungis
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 20
Registrován: 17. 09. 2008 19:48

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od dungis » 02. 04. 2009 19:58

presne jak pises - nejjednodussi je si udelat ten soubor.dik
malejrobin
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 132
Registrován: 30. 03. 2009 21:17
Zařízení: Samsung Galaxy S, GalaxyRom v11
Kontaktovat uživatele:

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od malejrobin » 15. 04. 2009 10:00

máte někdo verzi, kde nejsou úkoly misí azbukou?vím že už se to tady řešilo, ale nikde sem si nevšiml odpovědi..díky

tak už sem to našel, snad se to bude někomu hodit..
instalace: archiv rozbalíte a všecko nakopírujete do původního warcraftu2, v archivu sou ještě další dva archivy, taky rozbalit, je tam u toho návod.. možná to funguje i samostatně, to ale nemám odzkoušené, ale úkoly misí sou anglicky!!

Kód: Vybrat vše

http://www.megaupload.com/?d=KESCZKYP
Uživatelský avatar
OooK
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 28. 04. 2009 08:17

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od OooK » 28. 04. 2009 08:34

Nema nekdo tuseni, proc se mi hra zobrazi tak, ze horni okraj obrazovky je o neco posunuty dolu a spodni okraj zobrazen v horni casti displaye?
Jde to nejak nastavit, aby obrazovka "nepretikala"? Dela mi to napr jeste orions... :neutral:
bruenor
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 07. 08. 2008 12:42
Zařízení: Pocket PC : HP Ipaq 214, 640x480, 128 RAM, 256 ROM, WM 6.5

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od bruenor » 14. 02. 2010 19:53

Ahoj,nemate niekto prosim verziu pre vga 640x480 rozlisenie, s anglickymi popismi kampane a funkcnou expansion? Presiel som cely prispevok, postahoval ale niekde nesiel zvuk, niekde nebola expanision. A tak som kombinoval a kombinoval. Ale bud mi to crashovalo pri spusteni exapansion, alebo to ide bez zvuku, alebo to castokrat crashne pri kliknuti na minimapu, alebo proste len tak nahodne. Bol by som vdacny za nejaku stabilnu verziu ak niekto mate. Dakujem...
ViPEr*CZ*
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 24. 03. 2010 17:59

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od ViPEr*CZ* » 28. 03. 2010 09:56

Nevíte někdo jak to rozjet na Omnia2 ?
Alastor_Kopal
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 116
Registrován: 15. 07. 2009 08:15
Zařízení: Samsung Galaxy Mini

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od Alastor_Kopal » 12. 01. 2011 23:04

Už tu chybí jen poslední věc, funkční link pro to hlavní - VGA. Prosím nereuploadne to někdo ?
Uživatelský avatar
00Inferno00
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 64
Registrován: 30. 05. 2009 08:59
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini pro / SK17i (Android 4.0.4)+ 16GB microSDHC

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od 00Inferno00 » 13. 01. 2011 20:39

EDISK MRTVY
Bylo: Alcatel One Touch Easy, Siemens MT50, Motorola C550, Sony Ericsson K750i (flash W800i), ASUS P320
vostok
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 03. 06. 2010 21:08
Zařízení: Tegra Shield Tablet K1

Re: Warcraft II (Stratagus 2.1)

Příspěvek od vostok » 20. 03. 2012 20:43

existuje verze pro HTC HD2?? Předem díky pokud by měl někdo i soubor tak za upload taky dík :)
Odpovědět