Hudba, obrázky, témata a spousta dalšího.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

DVD Catalyst v3.4.0.0 WinALL.ALL.PPC

Hudba, obrázky, témata a spousta dalšího.
Uživatelský avatar
TnT84
Mobil Member User
Zařízení:
Mpx220 3.53EN Asian ROM R.I.P|HTC Mercury/Hermes from Vodafone|Hyundai MB-8200
Příspěvky:
1146
Registrován:
15. 03. 2007 18:49
Odesláno:
22. 03. 2008 01:05
DVD Catalyst v3.4.0.0 WinALL.ALL.PPC
Obrázek
DVD Catalyst 3

DVD Catalyst 3 is a Windows application (win2000/XP/Vista supported) for converting DVDs and video files to play on your IPAQ/PocketPC/Smartphone/iPod/PSP/XBOX/AppleTV as easy as possible.
DVD Catalyst 3 is the most feature-rich yet easiest to use DVD conversion application on the market today. Combining the power of the award-winning PocketDVD, the ease of use of DVD Catalyst GT and the features of DVD Catalyst 2, DVD Catalyst 3 pushes DVD and video conversion to the next level.

Do not take our word for it. DVD Catalyst 3, the big brother of DVD Catalyst GT, winner of the 2007 PocketPC magazine best software awards, can be downloaded in a free trial version that allows you to use the full, unrestricted program for 7 days.

Try DVD Catalyst 3 now: download


DVD Catalyst 3 Features:

* Best value. Almost any device on the planet is supported by DVD Catalyst 3. Includes are profiles for AppleTV, iPod, iPhone, PocketPC, Smartphone, XBOX, Zune, PSP, PS3 etc. No need to purchase the same program for different devices.
* DVR-MS ( Windows Media Center) and TiVo files supported.
* Monitor folders. Have DVD Catalyst 3 keep track of your Media Center or TiVo recordings, and convert them automatically whenever new files are found.
* Easy to use. DVD Catalyst 3 automatically detects DVDs in your computer or when you put them in. All you need to do is select the video player you have and press GO.
* Future proof. DVD Catalyst is constantly updated to work with new devices.
* Multi-device conversion. Only DVD Catalyst allows you to queue multiple devices for conversion, creating the same movie optimized for all selected devices.
* Batch conversion. DVD Catalyst allows you to queue conversions of up to 25 DVD drives (both real and virtual) and as many video files as you desire to as many devices as you desire. Once the conversion is done it can shut down your computer as well.
* Language and subtitle support for both DVD and video files (MKV and SRT) With DVD Catalyst 3, you can even set default choices for these to make conversion even easier.
* Fully automatic conversion capability. DVD Catalyst can start when windows starts, check for new files in folders and automatically convert them by using your preferred settings.
* Customer support that treats you as a human being and is responsive.
* Fully featured 7-day trial version. You get to use DVD Catalyst 3 for 7 days without any additional limitations. No watermarks in the video files you create, and most definitely no 5 minute video clips of a 2 hour movie
* Conversion to almost any video format, including WMV, DIVX, XVID, 3GP, MP4, AVC and H264

* Dual core CPU support
* Support for older and slower devices devices
* Screenrating optimisation for HandheldPCs
* qVGA, VGA and square screen support
* Adjustable quality for video and audio
* actual offline manual included in the installer. Not really needed for reading, but does offer plenty of info on how to get the best results of your conversions
* NEW: Supports more DVDs than before

How It Works

1. Insert your DVD disk and click on "I want to convert a DVD"
2. In the next screen, select your video player device in the dropdown, then click "Convert"
3. When conversion is finished, transfer movie to your device.
Download

Kód: Vybrat vše

http://xlice.net/file/8a75f183bfe321dbb093aecad76cd530/DVD.Catalyst.v3.4.0.0.WinALL.ALL.PPC.Retail-DVTPDA.RAR.html
Software is like a SEX, the best when it's free! :evil:
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Mobil Member User
skurakai
Odesláno:
19. 01. 2009 13:21
mixal
Mobil Čumil Plus
Příspěvky:
10
Registrován:
08. 11. 2007 10:16
Odesláno:
31. 01. 2009 15:17

Re: DVD Catalyst v3.4.0.0 WinALL.ALL.PPC

Nová verzia DVD.Catalyst.3.v3.71

Obrázek

Popis:

DVD katalyzátor 3 konvertity filmy rychle a snadno do formátu který mohou být hraný na přenosném zařízení (Apple iPod, Apple iPhone, Sony PSP, tvůrčí Zen, Smartphone, PocketPC a více) to nabízí velké množství různého videa druhy, které může vytvořit, dovolující to dokonce vytvořit video soubory pro nekótovaná nebo zbrusu nová zařízení.

DVD Catalyst 3 připojuje rozsáhlý hlavní seznam, s mnoha jedinečný, šikovný a průmyslový- předkupní práva k tomu, aby udělala vaše konverze tak snadný, jak je to jen možné, při poskytování vy s čím nejlepší kvalitou.

DVD Catalyst 3 užívá cenový- vítězný otevřený zdroj mplayer/mencoder projekty pro odhalení a konverzi, které dovoluje DVD Catalyst přeměnit přibližně cokoli nějaký formátu bez potřeby má kodku- ovo nainstalované na vašem počítači.


Rysy:

* unikát 1- kliknutí rozhraní. Používání mága- stejný program pro vaše konverze je užitečný na začátku, ale pro uživatele kdo má perfektní systém nastavení, muset cvaknout skrz každý krok, a každý obrazovka pro každý DVD nebo video soubor vy chcete přeměnit stává se únavný a zpomalí se vy dolů. DVD Catalyst 3 je jedinečně navržený k tomu, aby přeměnilo filmy s tím, jak malá kliknutí jak je to možné - a dokonce 1 kliknutí a žádné kliknutí režimy jsou dostupné!

* konvertity všechno DVDs a veškerý běžný video registruje k formátu který mohou být hraný na prakticky nějakém přenosném zařízení, včetně nového kodku standardy a vydání stejně jako DIVX, XVID, AVI, MPEG, MPEG4, TiVo, DVR-MS (SD), TS, FLV, ISO, MDF

* nepotřebuje žádný dodatečný software pro zpřístupnění chráněného DVDs * neomezeného sedmidenního soudu. Ne 5 minuta testuje konverze, žádný soubory které potřebují být obnovené potom co vy koupí program. Po soudu vyprší, jen instalovat koupenou verzi a pokračovat kde vy jste zanechali mimo - včetně zádržné vaší personalizace nastavení!

* konvertity všem běžným video formátům souboru, včetně AVC, H264, MP4, DIVX, XVID, WMV, 3GP, MPEG * zahrnuje vůbec kdy expandující seznam konverze profily pro celá populární zařízení na trhu, včetně Pocket PC, Smartphone, XBOX 360, Playstation3, PSP, iPod Nano, iPod Classic, iPod Touch, iPhone, AppleTV, konečníky, Zen. Jestli vaše zařízení není uvedený, vy můžete zkusit používání profilu z podobného zařízení, nebo modifikovat nastavení shodně s jeho specifikacemi.
Pokud potřebujete pomoc, jen zašle nám email specifikace vašeho zařízení, a my uděláme to, co my můžeme udělat, aby to pracovalo. Není třeba koupit stejný program pro další zařízení.

* kompletní svoboda na kvalitních nastaveních a plánované velikosti. Vy můžete nastavit nastavení pro co nejlepší kvalitu, malá velikost souboru nebo cokoli mezitím.

* Multi - Device fronta. DVD Catalyst 3 je jediná aplikace na trhu který vám dovolí postavit se do fronty tak mnoho zařízení jak vy chce pro konverze. Jestli vy máte různorodost zařízení a vy chcete sledovat filmy na všichni z nich, DVD Catalyst je vaše nejlepší volba. Postavte se do fronty váš iPhone, Wife/dcery Nano a váš synovský PSP v DVD Catalyst 3, přijít náhle do DVD a klikněte ' průběh'.

* automatické dávkování. Vícenásobný DVD řídí, video soubory, video složky jsou všechno automaticky ve frontě nahoru pro konverzi. Vy můžete dokonce mít DVD Catalyst 3 monitor vaše složky obrazového záznamu (z MediaCenter, TiVo desktop atd) kontrolovat na nové soubory kdykoli oni jsou dostupní.

* automatický (0 kliknutí) konverze. Vy můžete mít DVD Catalyst automaticky začnete konverzi kdy DVD je vložený; nový video soubor je přidaný k vašim složkám. Všichni možnosti v DVD Catalyst 3 mohou být nastavený pro automatický režim, včetně obdělávání a jazykového/dialogového titulku výběry. Vy můžete mít to provozovaný automaticky kdy váš počítač vystartove, tak nikdy nemusíte vidět program znovu. Instalujte to na Home Theatre PC (HTPC) a kdy to je udělané s DVD, to bude vyhozený vůbec kdy bez toho, muset cvaknout knoflík.

* automatické černé barovo (letterbox) vyjmutí. Pro všechny konverze, DVD Catalyst 3 může odstranit černé bary. To nevadí jaký druh obrazovky vaše zařízení má, filmy vždy budou dívat se celou obrazovku.

* 80+ stránková PDF příručka. Zatímco vy nemusíte číst příručku aby mohl užívat DVD Catalyst 3, ty všechno rysy jsou vysvětlené podrobně. To zahrnuje dokumentaci na různých hlediskách stává se video obsah na přenosném zařízení, stejně jako příkladové scénáře na to, jak vztyčit to pro jisté úkoly.

* podpora. Všechno DVD Catalyst uživatelé kdo měl otázky pro nás jsou ohromení způsobem, kterým my poskytujeme podporu. My vždy odpovíme během dne, a většinou dokonce uvnitř několika hodin. My nenahromadíme podporu žádost, a my ve skutečnosti děláme to, co my můžeme pomoct. Na

Kód: Vybrat vše

http://www.dvdcatalystgt.com
my poskytujeme podpůrné fórum stejně jako email podporu pro pomáhá naše uživatele () (7.p.) jakýkoliv záležitostí možná, že by byli.

Požadavky:

DVD Catalyst 3 běhy na všech verzích Windows 2000, Windows XP a Windows Vista.
Pokud jde o specifický hardware požadavky; DVD Catalyst vezme cokoli co může běžet jeden z podporovaných základních operačních systémů. Samozřejmě rychlejší procesor a rychlejší DVD řídí/pevný disk, rychlejší konverze.

Multi - jádro (dvojné číslo, vězení) a počítač s více procesory jsou také podporované a užívaný optimálně téměř všechno konverzi operace (všechno iPod- související, AVC a H264 formáty). Pro změnu na další video formáty vícežilové pomáhá.Obrázek

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/192034412/DVD.Catalyst.3.v3.71.rar
Naposledy upravil(a) Sir_Joker dne 31. 01. 2009 16:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: link do code
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1