WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 27. 08. 2009 20:58 
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Uživatelský avatar

Registrován: 12. 01. 2009 20:40
Příspěvky: 54
Věk: 23
Offline
zkus reinstal, nebo potom je jeste radikalnejsi moznost zalohy nekterejch dat a pak Hard resetu, ae toe az ta nejradikalnejsi moznost


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 28. 08. 2009 07:11 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 23. 12. 2008 12:33
Příspěvky: 93
Offline
Jsem z5 :D

No tak jsem si to nainstaloval a to xDostal.Petr : cece taky se mi po instalu taky nic neobjevilo ... a najednou vcera se mi zmenil ukazatel baterie a dneska rano se vzbudim a ejhle vsechno vypada jak ve vistach :D ... ale neptej se me jak to ze to najednou funguje pac to ja nevim :D :( :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 28. 08. 2009 08:22 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 05. 05. 2008 13:49
Příspěvky: 49
Věk: 31
Offline
me to slo hned po resetu ppc bez resetu nic nenajelo

_________________
Samsung Galaxy S i9000
HTC Kaiser WM 6.1 + 4GB SDHC-->Samsung Galaxy S + SDHC 8GB + ROOT :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 28. 08. 2009 14:38 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 08. 06. 2009 17:45
Příspěvky: 4
Věk: 34
Offline
tak nevim kde je chyba,mozna jsem blbej,ale znova jsem to nainstaloval,dal soft reset a nic


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 01. 09. 2009 19:43 
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: 18. 05. 2009 12:30
Příspěvky: 32
Offline
Taky se mi ta tlačítka zdála malá (neboť mám nešikovný ruce :) ).
Jenže jsem to potom odinstaloval a tím se mi zboural celý SPB Mobile Shell 3. Tak jsem ho přeinstaloval a NIC. Následoval pokus o obnovu přes SPB Backup a telefon přestal navíc i telefonovat (nezaregistroval síť, kontakty nikde ....). Pár hodin paniky, resetů a marného snažení, až se stal zázrak. Po dalším pokusu o přímé spuštění backupu pomocí průzkumníka se to zase rozeběhlo. Takže ZÁLOHOVAT !!! :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 10. 09. 2009 10:10 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 20. 08. 2009 12:11
Příspěvky: 13
Offline
Som si to nainštaloval na HTC Touch Diamond 2 a nič to nerobí :(

treba ešte niekde niečo nastaviť?
Aj som spravil soft reset..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 10. 09. 2009 20:31 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 19. 01. 2009 17:29
Příspěvky: 153
Offline
a přepsal jsi správné soubory...........


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 11. 09. 2009 10:19 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 08. 06. 2009 17:45
Příspěvky: 4
Věk: 34
Offline
ktere soubory jsem mel prepsat?pokud vim tak se to melo naistalovat do pameti tel,nebyla tu rec o nejakem prepisovani.jen nainstalovat a dat soft reset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 19. 09. 2009 18:44 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 19. 01. 2009 17:29
Příspěvky: 153
Offline
......sorry, tohle instalovaný skin, toho jsem si nevšimnul.......já to nainstaloval a 3 mi bží bez problému


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA
PříspěvekNapsal: 26. 09. 2009 13:02 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 19. 09. 2009 18:39
Příspěvky: 166
Věk: 26
Offline
Instalace + soft reset a všechno běží skvěle. A vypadá to opravdu moc zajímavě, akorád bych se chtěl zeptat, jestli se dá nějak dostat do nastavení toho Vista Sidebaru, protože tak jak to je uspořádané se mi to moc nelíbí a chtěl bych si to předělal, popř. změnit ty miniaplikace.

_________________
HTC Touch PRO 2, HP 914c
Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.093s | 15 Queries | GZIP : Off ]