SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Hudba, obrázky, témata a spousta dalšího.
Uživatelský avatar
bary
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 54
Registrován: 12. 01. 2009 20:40
Zařízení: HTC TOUCH DIAMOND> WM 6.1, VGA>[640x480]
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od bary » 27. 08. 2009 20:58

zkus reinstal, nebo potom je jeste radikalnejsi moznost zalohy nekterejch dat a pak Hard resetu, ae toe az ta nejradikalnejsi moznost
Baset
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 93
Registrován: 23. 12. 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy S II , HTC Touch HD WM 6.1 [800x480]

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od Baset » 28. 08. 2009 07:11

Jsem z5 :D

No tak jsem si to nainstaloval a to xDostal.Petr : cece taky se mi po instalu taky nic neobjevilo ... a najednou vcera se mi zmenil ukazatel baterie a dneska rano se vzbudim a ejhle vsechno vypada jak ve vistach :D ... ale neptej se me jak to ze to najednou funguje pac to ja nevim :D :( :D
Cryptic
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 49
Registrován: 05. 05. 2008 13:49
Zařízení: Samsung Galaxy S i9000
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od Cryptic » 28. 08. 2009 08:22

me to slo hned po resetu ppc bez resetu nic nenajelo
HTC Kaiser WM 6.1 + 4GB SDHC-->Samsung Galaxy S + SDHC 8GB + ROOT :-)
xDostal.Petr
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 08. 06. 2009 17:45
Zařízení: HTC Touch Pro 2 800x480
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od xDostal.Petr » 28. 08. 2009 14:38

tak nevim kde je chyba,mozna jsem blbej,ale znova jsem to nainstaloval,dal soft reset a nic
Uživatelský avatar
jarda65
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 32
Registrován: 18. 05. 2009 12:30
Zařízení: LENOVO P780

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od jarda65 » 01. 09. 2009 19:43

Taky se mi ta tlačítka zdála malá (neboť mám nešikovný ruce :) ).
Jenže jsem to potom odinstaloval a tím se mi zboural celý SPB Mobile Shell 3. Tak jsem ho přeinstaloval a NIC. Následoval pokus o obnovu přes SPB Backup a telefon přestal navíc i telefonovat (nezaregistroval síť, kontakty nikde ....). Pár hodin paniky, resetů a marného snažení, až se stal zázrak. Po dalším pokusu o přímé spuštění backupu pomocí průzkumníka se to zase rozeběhlo. Takže ZÁLOHOVAT !!! :wink:
HTC
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 20. 08. 2009 12:11
Zařízení: HTC TOUCH DIAMOND 2 WM 6.1

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od HTC » 10. 09. 2009 10:10

Som si to nainštaloval na HTC Touch Diamond 2 a nič to nerobí :(

treba ešte niekde niečo nastaviť?
Aj som spravil soft reset..
Uživatelský avatar
bigdeer
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 153
Registrován: 19. 01. 2009 17:29
Zařízení: Iphon 4

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od bigdeer » 10. 09. 2009 20:31

a přepsal jsi správné soubory...........
xDostal.Petr
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 08. 06. 2009 17:45
Zařízení: HTC Touch Pro 2 800x480
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od xDostal.Petr » 11. 09. 2009 10:19

ktere soubory jsem mel prepsat?pokud vim tak se to melo naistalovat do pameti tel,nebyla tu rec o nejakem prepisovani.jen nainstalovat a dat soft reset
Uživatelský avatar
bigdeer
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 153
Registrován: 19. 01. 2009 17:29
Zařízení: Iphon 4

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od bigdeer » 19. 09. 2009 18:44

......sorry, tohle instalovaný skin, toho jsem si nevšimnul.......já to nainstaloval a 3 mi bží bez problému
Uživatelský avatar
Mike.Sky
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 166
Registrován: 19. 09. 2009 18:39
Zařízení: HTC Touch PRO 2, HP 914c
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Mobile Shell 3 skin Windows Seven - QVGA.VGA,VWGA,WQVGA

Příspěvek od Mike.Sky » 26. 09. 2009 13:02

Instalace + soft reset a všechno běží skvěle. A vypadá to opravdu moc zajímavě, akorád bych se chtěl zeptat, jestli se dá nějak dostat do nastavení toho Vista Sidebaru, protože tak jak to je uspořádané se mi to moc nelíbí a chtěl bych si to předělal, popř. změnit ty miniaplikace.
Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)
Odpovědět