Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1

Hudba, obrázky, témata a spousta dalšího.
Uživatelský avatar
s.s.rock
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 850
Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Zařízení: Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Kontaktovat uživatele:

Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1

Příspěvek od s.s.rock » 23. 10. 2009 19:09

Co tomu dodat, snad jen ze po instalaci restart a po pripadne odinstalaci taktez.

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/2880025/touchfluo-3d-line-by-eagledig.cab


Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/2880037/blue-eye-wvga.cab
Naposledy upravil(a) s.s.rock dne 20. 12. 2009 06:59, celkem upraveno 1 x.
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Uživatelský avatar
IMI
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 87
Registrován: 08. 03. 2009 13:20

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich

Příspěvek od IMI » 06. 11. 2009 14:40

Mazec nemáš tam ještě něco :)
Sony Xperia Z3 Black - 6.0.1
GABINA
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 109
Registrován: 27. 12. 2008 13:23

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich

Příspěvek od GABINA » 09. 11. 2009 17:21

taky se moc přidávám , nemáte někdo další - je to super.
Uživatelský avatar
s.s.rock
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 850
Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Zařízení: Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Kontaktovat uživatele:

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich

Příspěvek od s.s.rock » 20. 12. 2009 06:57

Dalsi jsou treba tady:

Kód: Vybrat vše

http://www.wmskins.com/
je tam potreba se zaregistrovat.
Pokud mate novou ofiko rom s WM 6.5 doporucuju tohle:
viewtopic.php?f=15&t=25614 :wink:
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Splinter
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 52
Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Zařízení: HTC Touch HD Blackstone

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1

Příspěvek od Splinter » 12. 01. 2010 14:37

Chci se zeptat, kdyz to nainstaluju na HD pujde mi pak cestina ? Dikes
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥
speedy
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 10. 01. 2010 13:20
Zařízení: Samsung Galaxy S II, Android 2.3.5, WVGA (480x800)

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich

Příspěvek od speedy » 21. 01. 2010 23:49

Nevite prosim jak mam instalovat schemata z teto stranky? Jsou většinou zabalený (to mi nejde nainstalovat) a když to rozbalím, tak jsou tam třeba jen nějaké obrázky. Mám HTC touch 2 s QVGA displayem. Díky za radu
s.s.rock píše:Dalsi jsou treba tady:

Kód: Vybrat vše

http://www.wmskins.com/
je tam potreba se zaregistrovat.
Pokud mate novou ofiko rom s WM 6.5 doporucuju tohle:
viewtopic.php?f=15&t=25614 :wink:
Splinter
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 52
Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Zařízení: HTC Touch HD Blackstone

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1

Příspěvek od Splinter » 13. 03. 2010 10:34

Mam s tim problem, nainstaloval jsem to, ale manilla mi zustala stejne a blbne mi TF, kdyz dam treba vyber muziky, nad TF je kousek neprekryte ... Nevite, co s tim ?
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥
Uživatelský avatar
s.s.rock
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 850
Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Zařízení: Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Kontaktovat uživatele:

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1

Příspěvek od s.s.rock » 13. 03. 2010 12:42

Vime, odinstalovat to. :-D
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Splinter
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 52
Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Zařízení: HTC Touch HD Blackstone

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1

Příspěvek od Splinter » 14. 03. 2010 11:20

Uz se stalo
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥
big snake
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 26. 05. 2010 15:03

Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1

Příspěvek od big snake » 26. 05. 2010 15:05

Chtěl bych se zeptat jak to mam odinstalovat, protoze mi to nejak nejde, nevite nekdo jak??dik...
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů