WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 23. 10. 2009 19:09 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Příspěvky: 848
Věk: 39
Offline
Co tomu dodat, snad jen ze po instalaci restart a po pripadne odinstalaci taktez.

Obrázek
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Obrázek
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
HTC Desire S dříve Touch Pro 2 s ofiko WM 6.5 for Eastern Europe. Dříve HTC TyTN II., MDA Vario
!!NEW!! HTC Touch Pro2 Oficial ROM for Eastern Europe + CZ - sense 2.5
http://4allmobile.eu/viewtopic.php?f=116&t=30389
Obrázek


Naposledy upravil s.s.rock dne 20. 12. 2009 06:59, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich
PříspěvekNapsal: 06. 11. 2009 14:40 
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Uživatelský avatar

Registrován: 08. 03. 2009 13:20
Příspěvky: 87
Offline
Mazec nemáš tam ještě něco :)

_________________

Sony Xperia Z3 Black - 6.0.1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich
PříspěvekNapsal: 09. 11. 2009 17:21 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 27. 12. 2008 13:23
Příspěvky: 109
Offline
taky se moc přidávám , nemáte někdo další - je to super.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich
PříspěvekNapsal: 20. 12. 2009 06:57 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Příspěvky: 848
Věk: 39
Offline
Dalsi jsou treba tady:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
je tam potreba se zaregistrovat.
Pokud mate novou ofiko rom s WM 6.5 doporucuju tohle:
viewtopic.php?f=15&t=25614 :wink:

_________________
HTC Desire S dříve Touch Pro 2 s ofiko WM 6.5 for Eastern Europe. Dříve HTC TyTN II., MDA Vario
!!NEW!! HTC Touch Pro2 Oficial ROM for Eastern Europe + CZ - sense 2.5
http://4allmobile.eu/viewtopic.php?f=116&t=30389
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 12. 01. 2010 14:37 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Příspěvky: 52
Offline
Chci se zeptat, kdyz to nainstaluju na HD pujde mi pak cestina ? Dikes

_________________
HTC Touch HD Blackstone
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich
PříspěvekNapsal: 21. 01. 2010 23:49 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 10. 01. 2010 13:20
Příspěvky: 12
Offline
Nevite prosim jak mam instalovat schemata z teto stranky? Jsou většinou zabalený (to mi nejde nainstalovat) a když to rozbalím, tak jsou tam třeba jen nějaké obrázky. Mám HTC touch 2 s QVGA displayem. Díky za radu
s.s.rock píše:
Dalsi jsou treba tady:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
je tam potreba se zaregistrovat.
Pokud mate novou ofiko rom s WM 6.5 doporucuju tohle:
viewtopic.php?f=15&t=25614 :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 13. 03. 2010 10:34 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Příspěvky: 52
Offline
Mam s tim problem, nainstaloval jsem to, ale manilla mi zustala stejne a blbne mi TF, kdyz dam treba vyber muziky, nad TF je kousek neprekryte ... Nevite, co s tim ?

_________________
HTC Touch HD Blackstone
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 13. 03. 2010 12:42 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Příspěvky: 848
Věk: 39
Offline
Vime, odinstalovat to. :-D

_________________
HTC Desire S dříve Touch Pro 2 s ofiko WM 6.5 for Eastern Europe. Dříve HTC TyTN II., MDA Vario
!!NEW!! HTC Touch Pro2 Oficial ROM for Eastern Europe + CZ - sense 2.5
http://4allmobile.eu/viewtopic.php?f=116&t=30389
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 14. 03. 2010 11:20 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Příspěvky: 52
Offline
Uz se stalo

_________________
HTC Touch HD Blackstone
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 26. 05. 2010 15:05 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 26. 05. 2010 15:03
Příspěvky: 1
Offline
Chtěl bych se zeptat jak to mam odinstalovat, protoze mi to nejak nejde, nevite nekdo jak??dik...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.079s | 17 Queries | GZIP : Off ]