WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 23. 10. 2009 19:09 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Příspěvky: 850
Věk: 40
Offline
Co tomu dodat, snad jen ze po instalaci restart a po pripadne odinstalaci taktez.

Obrázek
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Obrázek
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!


Naposledy upravil s.s.rock dne 20. 12. 2009 06:59, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich
PříspěvekNapsal: 06. 11. 2009 14:40 
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Uživatelský avatar

Registrován: 08. 03. 2009 13:20
Příspěvky: 87
Offline
Mazec nemáš tam ještě něco :)

_________________

Sony Xperia Z3 Black - 6.0.1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich
PříspěvekNapsal: 09. 11. 2009 17:21 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 27. 12. 2008 13:23
Příspěvky: 109
Offline
taky se moc přidávám , nemáte někdo další - je to super.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich
PříspěvekNapsal: 20. 12. 2009 06:57 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Příspěvky: 850
Věk: 40
Offline
Dalsi jsou treba tady:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
je tam potreba se zaregistrovat.
Pokud mate novou ofiko rom s WM 6.5 doporucuju tohle:
viewtopic.php?f=15&t=25614 :wink:

_________________
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 12. 01. 2010 14:37 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Příspěvky: 52
Offline
Chci se zeptat, kdyz to nainstaluju na HD pujde mi pak cestina ? Dikes

_________________
HTC Touch HD Blackstone
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich
PříspěvekNapsal: 21. 01. 2010 23:49 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 10. 01. 2010 13:20
Příspěvky: 12
Offline
Nevite prosim jak mam instalovat schemata z teto stranky? Jsou většinou zabalený (to mi nejde nainstalovat) a když to rozbalím, tak jsou tam třeba jen nějaké obrázky. Mám HTC touch 2 s QVGA displayem. Díky za radu
s.s.rock píše:
Dalsi jsou treba tady:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
je tam potreba se zaregistrovat.
Pokud mate novou ofiko rom s WM 6.5 doporucuju tohle:
viewtopic.php?f=15&t=25614 :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 13. 03. 2010 10:34 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Příspěvky: 52
Offline
Mam s tim problem, nainstaloval jsem to, ale manilla mi zustala stejne a blbne mi TF, kdyz dam treba vyber muziky, nad TF je kousek neprekryte ... Nevite, co s tim ?

_________________
HTC Touch HD Blackstone
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 13. 03. 2010 12:42 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Příspěvky: 850
Věk: 40
Offline
Vime, odinstalovat to. :-D

_________________
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 14. 03. 2010 11:20 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 03. 12. 2009 15:00
Příspěvky: 52
Offline
Uz se stalo

_________________
HTC Touch HD Blackstone
Obrázek
Obrázek
♥♥♥ HTC TOUCH HD ♥♥♥


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Touch Flo 3D na WVGA displejich WM 6.1
PříspěvekNapsal: 26. 05. 2010 15:05 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 26. 05. 2010 15:03
Příspěvky: 1
Offline
Chtěl bych se zeptat jak to mam odinstalovat, protoze mi to nejak nejde, nevite nekdo jak??dik...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.095s | 15 Queries | GZIP : Off ]