Android na HD2

Podělte se s ostatnímy o důležité návody. Pokud chcete pomoct nedávejte to sem ale do pomoc!
Uživatelský avatar
Hafik14
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 65
Registrován: 30. 03. 2009 19:58

Re: Android na HD2

Příspěvek od Hafik14 » 01. 08. 2010 21:31

no udělal sem všechno co bylo v readme u posledniho prizpěvku "prcek15" veshno ok spustim nabiha ten linuc nebo co pak tam sou takovy 3 prouzky od zhora dolu a pak zmizej a nic konec nic se neděje proč ?
SONY XPERIA S -zatim s tim moc neumim měl sem SGS 2.
Doming
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 144
Registrován: 17. 11. 2009 13:51
Zařízení: HTC HD2

Re: Android na HD2

Příspěvek od Doming » 30. 08. 2010 13:35

Mam stejny problem poradite prosim nekdo?
Uživatelský avatar
cias
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 34
Registrován: 05. 04. 2008 21:03
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Re: Android na HD2

Příspěvek od cias » 01. 09. 2010 22:01

Již delší dobu mám na HTCPEDIA.COM forum s názvem Android on HTC HD2. Když to sem zkopíruji, tak to asi nebude dle regulí tohoto fora (linky nejsou v CODE atd.). Proto sem vkládám jen odkaz, snad vypomůže. Je tam aktuální přehled co a jak je potřeba udělat, stáhnout a info o aktuálních BUILDech ANdroidu.

Kód: Vybrat vše

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=3109
Android 4.1.2 - CM 10 Nightly
Uživatelský avatar
Afroman
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 28. 09. 2010 06:59
Zařízení: Samsung omnia GT-B7300 lite WQVGA Dell Axim x51v VGA 64MB

Re: Android na HD2

Příspěvek od Afroman » 19. 12. 2010 10:48

napiše to Jumping to Kernel... a nic co je blbě??
GT B7300 omnia lite wqvga (wvga) Dell axim x51v VGA
Obrázek
Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
prcek15
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 108
Registrován: 27. 10. 2009 16:22
Zařízení: HTC HD2 CZ WVGA
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na HD2

Příspěvek od prcek15 » 21. 12. 2010 17:25

Android 2.3 Gingerbread na HTC HD2:

Kód: Vybrat vše

http://www.android.mobilecentrum.cz
Uživatelský avatar
KowboyBebop
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1319
Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Zařízení: Saumsung Galaxy S II (WVGA)
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na HD2

Příspěvek od KowboyBebop » 30. 12. 2010 21:45

A je to tady. Developeri vydali NAND verzi androida.

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893620
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek
S.M-A-RT
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 11. 01. 2011 12:11
Zařízení: LG Optimus 4X HD

Re: Android na HD2

Příspěvek od S.M-A-RT » 12. 01. 2011 15:34

Teď možná trochu budu kecat, ale tohle by mohlo běžet i na rhodiu ne? Akorát se to asi bude sekat, kvůli polovičnímu taktu procesoru a méně Ramky.
Obrázek
Uživatelský avatar
KowboyBebop
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1319
Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Zařízení: Saumsung Galaxy S II (WVGA)
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na HD2

Příspěvek od KowboyBebop » 16. 01. 2011 00:03

Ne, tohle by vazne nemohlo bezet. Nezkousej to. Tyhle dve PPC jsou odlisny a drivery pro HD2 nebudou fungovat pro Rhodium. Nevim jestli existuje nejaky nebezpeci, ale sem si jistej ze to nepujde. Proste to nedelej =)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek
S.M-A-RT
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 11. 01. 2011 12:11
Zařízení: LG Optimus 4X HD

Re: Android na HD2

Příspěvek od S.M-A-RT » 16. 01. 2011 11:43

Jasný v pohodě, na XDAčku jsem si našel android pro rhodium :D.
Obrázek
Luckyss
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 17
Registrován: 23. 12. 2010 13:59
Zařízení: HTC Touch 2 (320x240 )

Re: Android na HD2

Příspěvek od Luckyss » 18. 01. 2011 20:23

Takovej blbej dotaz , android je zatim jen primarne na hd2 nebo lze pouzit i na jiné htc ? napr Touch 2 ci Touch 2 pro ?

Díky :)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů