Android na HD2

Podělte se s ostatnímy o důležité návody. Pokud chcete pomoct nedávejte to sem ale do pomoc!
xpe_1
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 141
Registrován: 11. 09. 2010 11:54
Zařízení: HTC M8

Re: Android na HD2

Příspěvek od xpe_1 » 18. 01. 2011 20:28

Android jde i na starsi HTC s procesorem Qualcomm 7200 (Touch Pro, Touch Pro2, Touch HD, Diamond, Diamond2...), ale je to jen takove ze to vubec jde. Pouziti je minimalni. Spousti se z pametove karty a cele to funguje velmi pomalu.

HD2 je jedine zarizeni, na kterem je mozne plne pouzivat Android stejne jako WM.

EDIT:
TP2 a podobne nemaji jen polovicni takt. Maji odlisny procesor a hlavne jine jadro! Nezkousejte vubec Android pro HD2 na jinych HTCckach - zarucene to nepujde a riskujete tim poskozeni, mam to odzkousene. Kdyz uz chcete Android, tak na XDA je verze pro starsi HTC.
mattyy1hp
HTC M8 Gunmetal Grey [Snapdragon 801][64GB MicroSDXC][ROOT][Android 4.4.4]
Historie: Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Siemens CT65 -> SE K750i -> SE K800i -> SE K850i -> SE P1i -> SE Xperia X1 -> HTC HD2 (WM 6.5) -> HTC Touch Pro 2 -> HTC HD2 (Android 2.3) -> HTC Desire -> HTC Desire HD -> HTC One X -> HTC M8
Máreček
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 28. 12. 2010 15:42
Zařízení: HTC HD2(WVGA)

Re: Android na HD2

Příspěvek od Máreček » 23. 01. 2011 15:37

Chtěl bych se zeptat jestli to má plnohodnotný Market nebo musím hledat aplikace pak do toho jinde?
A ještě jeden dotaz. Našel někdo nějakou nefunkční věc na téhle verzi Androidu?
předem díky za odpověď
3310->3410->SE K700i->Nokia E series->Nokia N70->HTC HD2
HTC HD2 / microSDHC 8gb class6 / ROM:NAND Android [MDJ´s CyanogenMod 7 v2.6](Perníček)
Uživatelský avatar
FeebeEWN
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 155
Registrován: 25. 10. 2010 17:33
Zařízení: SONY Xperia T (32GB)

Re: Android na HD2

Příspěvek od FeebeEWN » 23. 01. 2011 16:29

má market už přímo nainstalovaný v telefonu a nefunkční věc? nějak mi nechce naskočit gps při vyhledávání polohy pro aktuální počasí... jinak mi tam jede všechno
nVidia Shield Tablet
Uživatelský avatar
Henatko
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 159
Registrován: 22. 01. 2010 21:48
Zařízení: BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)

Re: Android na HD2

Příspěvek od Henatko » 23. 01. 2011 17:18

Samazrejme musis koukat na popis ROM Androida samozrejme se najde i neco nefunkcniho :D kdyz budes testovat uplne nedodelanou rom tak necekej zazraky , bud mas otestovane a plne funkcni rom ale "zastarale" nebo vymakane posledni 2.3.2 ale kde nejde uplne vse dokonale ... Samozrejme se muze stat ze bug ani nenajdes.Staci cist komentare ale 90%problemu je uzivatelem ,taky osobni skustnosti :D
Obrázek
Máreček
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 28. 12. 2010 15:42
Zařízení: HTC HD2(WVGA)

Re: Android na HD2

Příspěvek od Máreček » 16. 03. 2011 18:07

Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo nepomohl s flashnutím zpět wm 6.5 na moju HD2 mam tam ted android NAND 2.3 . Díky
3310->3410->SE K700i->Nokia E series->Nokia N70->HTC HD2
HTC HD2 / microSDHC 8gb class6 / ROM:NAND Android [MDJ´s CyanogenMod 7 v2.6](Perníček)
Uživatelský avatar
Henatko
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 159
Registrován: 22. 01. 2010 21:48
Zařízení: BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)

Re: Android na HD2

Příspěvek od Henatko » 16. 03. 2011 20:07

Stáhni jakoukoli ROM na HD2 co jen chceš ....
HD2 dej do Bootloaderu - spusť flash program v PC a jek začne hledat tel připoj USB - odklikej next a tadááááááááááááááááá
Obrázek
Máreček
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 28. 12. 2010 15:42
Zařízení: HTC HD2(WVGA)

Re: Android na HD2

Příspěvek od Máreček » 17. 03. 2011 15:33

a Přesně todle mi nešlo :-) ale už jsem to vyřešil jinak :)
3310->3410->SE K700i->Nokia E series->Nokia N70->HTC HD2
HTC HD2 / microSDHC 8gb class6 / ROM:NAND Android [MDJ´s CyanogenMod 7 v2.6](Perníček)
Uživatelský avatar
Henatko
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 159
Registrován: 22. 01. 2010 21:48
Zařízení: BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)

Re: Android na HD2

Příspěvek od Henatko » 17. 03. 2011 15:38

Dělal jsem to už na 3 HD2 a vždy to šlo.
Tak hlavní je že už je vše O.K. hodně štěstí v dalších pokusech
Obrázek
pyroone
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 13. 05. 2011 08:49
Zařízení: lg optimus one

Re: Android na HD2

Příspěvek od pyroone » 13. 05. 2011 09:16

chcem sa spitat ako spravit pred instalaciou zalohu celeho os v hd2 keby sa stalo ze s androidom budu problemy aby som to cele mohol hodit spet do stavu pred instalaciou androidu? so vsetkymi user datami a nastaveniami v mobile?
hadas90
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 225
Registrován: 29. 12. 2008 20:12
Zařízení: Oneplus 3T 128 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na HD2

Příspěvek od hadas90 » 08. 10. 2011 18:48

stačí si vybrat ;)

Kód: Vybrat vše

http://android.hd2roms.com/
Obrázek

Sony CMD C1 -> Ericsson T10s -> Nokia 3410 -> Sony Ericsson T630 -> Sony Ericsson K750i -> HTC Touch Pro -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D -> Nokia 100 -> Samsung Galaxy SII plus -> Samsung Galaxy S4 LTE-A -> Oneplus Two 64GB -> Oneplus 3T 128 GB + Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edice
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů