WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 05. 08. 2009 18:05 
PPC Helper
PPC Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Příspěvky: 1319
Věk: 27
Offline
Mno, nejsem si ted zrovna jistej jestli mame namysli to same. Kdyz tam das soft-SPL, kterej nekontroluje overeni, tak tam muzes nahrat svou ROM. Ale kdyz vyberes neco uplne nekompatibilniho, tak mas brick. U Hardu tohle nehrozi (pokud neudelas neco vazne vazne hloupeho). Pokud jde o 10minut (mas) flashovani Hardu, tak ano, ty jsou nebezpecne. Pokud se vypne proud, je problem. Ale to je mensi pravdepodobnost (clovek to dela jednou zazivot PPC kdyz je vsechno v poradku) nez ze neco spatne vyberes a bricknes si ho. A uz bych to tu nerozebiral. Ja sam o tom moc nevim (pouzivam HARD-SPL), ale mohl by jsi o tom udelal svuj clanek, hodne lidi by se poucilo =)

_________________
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 25. 09. 2009 17:59 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 28. 08. 2009 13:57
Příspěvky: 30
Offline
Dajte sem link ke stazeni Soft spl , romku 6.1 a radio pro Wizarda

_________________

HTC Wizard (320 x 240) + 1gb Mini sd , PSP , KOMP ................
jo a potrebuju od nekoho z HK dat do toho svyho krapu WM 6.1 nebo 6.5 DIKES poslete PM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 25. 09. 2009 21:42 
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 29. 12. 2006 21:44
Příspěvky: 1163
Věk: 24
Offline
zaprve rikase prosim za druhe todle je blbej topic patri to do sekce shanim a ne do tohodle topicu, zvlaste kdyz autor pise ze nechce abyste sem psali svoje problemy :wink:

_________________
Samsung Galaxy Note 4
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 22. 11. 2009 16:11 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 13. 11. 2009 14:26
Příspěvky: 1
Offline
Zdar,
podle návodu na xda musí být telefon při flashování radia odblokovaný, resp. odstraněn SIM Lock. Je to tak, nebo lze Radio flashovat i na blokovaných přístrojích?

Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 22. 11. 2009 19:50 
PPC Helper
PPC Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Příspěvky: 1319
Věk: 27
Offline
Promin, o tom tedy moc nevim, vzdy sem si dal HardSPL ktera mi PPC oblokuje. Kazdopadne pokud to rikaji v navodu na XDA, tak bych tomu rozhodne veril. =)

_________________
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 21. 02. 2010 13:24 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 16. 02. 2010 21:53
Příspěvky: 6
Offline
Zdarec:) chtěl bych se zeptat, jak je to s upgradem SPL?...Normálně se to sesynchronizuje s PC přes ActiveSync a pak se pustí instalační proces pomocí .exe souboru?? Mám HardSPL 3.29 a potřeboval bych tam hodit SPL 3.34..

Dík moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 21. 02. 2010 14:26 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Příspěvky: 6570
Věk: 35
Offline
Si precitaj bod 1) Flashovani HARD-SPL:


Je to jasne a zrozumitelne.

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / nVidia Shield K1 / Lenovo miix 2 11(FHD,core i5,4gb RAM,256gb SSD)..
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 21. 02. 2010 18:00 
PPC Helper
PPC Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Příspěvky: 1319
Věk: 27
Offline
Rami, Pokud to spatne nenapsal, tak chce prejiz na nejnovejsi SPL (originalni SPL).
Kapky: Takze pokud vazne chces prejit na originalni SPL, nahraj originalni ROM s originalnim RADIEM a potom originalni SPL (najdes ji v topicu s tvym HSPL). Potom jen nahrajes novou origo ROM s SPL 3.34.

Pokud chces prejit z HSPL 3.29 na HSPL 3.34, tak nevim jestli to jde primo. Ja bych asi presel na original SPL a pak zpatky na nejnovejsi HSPL (to co jsem napsal nahore), ale mozna ze to jde lehce preupgradovat (mozna).

_________________
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 21. 02. 2010 22:21 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 12. 02. 2009 16:20
Příspěvky: 113
Věk: 26
Offline
Je možné, aby mi nová verze Radia žrala asi 3x více baterii?
Zkusím to vrátit zpět, a doufám, že se to zlepší..
(Wizard, nové radio 3.02.11)

_________________
HTC Wizard WM 6.1 (240*320)
You tell me we can start the rain, you tell me that we all can change, you tell me we can find something to wash the tears away

Mám nově WM6.5 a je to žrádýlko ;)

I Love Elisha Cuthbert


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flashovaní HardSPL/ROM/RADIO - návod
PříspěvekNapsal: 22. 02. 2010 10:07 
PPC Helper
PPC Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Příspěvky: 1319
Věk: 27
Offline
Radia se staraji o vsechny wireless funkce PPCcka. Takze ano, je mozne aby se to tolik zhorsilo/zlepsilo. KE kazdemu Radiu existuje urcity soubor Rilphone.dll, ktery kdyz v ROM neni, muze zpusobit VELMI spatne vysledky vydrze baterie. Takze pokud to nemas synchro, tak si tam dje spravnej rilphone.dll a potom zkus mobil uplne vystavit a uplne nabit (resetujes sensor pro zjisteni stavu bateri, obcas kdyz nahrajes RADIO/ROM tak je totalne vedle). A az pozdeji bych zkusil downgrade RADIA, protoze by se to melo zlepsovat, ne zhorsovat =)

_________________
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.099s | 15 Queries | GZIP : Off ]