Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Podělte se s ostatnímy o důležité návody. Pokud chcete pomoct nedávejte to sem ale do pomoc!
marco69h
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 31
Registrován: 08. 11. 2008 20:44
Zařízení: SAMSUNG GALAXY S

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od marco69h » 25. 11. 2008 11:04

poprosím o reupload T-mobile SK--- už nefuguje tiež
Dik
MDA compact IV
boorky
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 42
Registrován: 29. 12. 2008 11:08
Zařízení: HTC TOUCH HD
Kontaktovat uživatele:

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od boorky » 11. 01. 2009 14:14

nemohli by te este raz aj SK orange? lebo ta stranka vobec ani otvorit nejde, dakujem
_darebak_
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 560
Registrován: 21. 03. 2008 13:34
Zařízení: SE Xperia Arc S

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od _darebak_ » 11. 01. 2009 14:21

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.sk/stahni/76973/orange.sk.final.v1.1.cab_33.02KB.html
Sony Ericsson Xperia Arc S
Unlocked Bootloader » DooMKernel v15 » Arconium 3.0a - Experimental Tweaks [4.0.2.A.0.58]

Sony Ericsson Xperia X10mini ● Gingerbread 2.3.7_MiniCM7-2.1.4
Asus P535_128MB RAM ● WM6.1_PDAVIET_Build 21028.1.6.0
marian x
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 52
Registrován: 04. 06. 2008 18:09
Zařízení: MIO A702

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od marian x » 28. 01. 2009 09:12

Pridávam nastavenia pre O2 SK. Je tam len inštalačný CAB pre ORANGE SK, ostatné sú dva PDF súbory, ktoré obsahujú postup pre nastavenie. Tie PDF som vyskúšal.

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/190526676/NASTAVENIE_O2_SK_ORANGE_SK.rar.html
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3527
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od Škopi » 05. 03. 2009 22:31

nemate nekdo nahodou CABy pro wm 6.1?? nebo aspon navod kterej ale OPRAVDU jede... :D ;-)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
Uživatelský avatar
Majky
exMód
exMód
Příspěvky: 1232
Registrován: 24. 10. 2008 21:39
Zařízení: iPhone 4 + iPad
Kontaktovat uživatele:

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od Majky » 06. 03. 2009 07:18

Sk0p!X: Myslím, že mezi 6 & 6.1 není zase velký rozdíl....zkus to naistalovat a uvidíš, kdyžtak to vymažeš
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3527
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od Škopi » 06. 03. 2009 08:21

no prave ze uz sem to zkousel... a nic... :(



//edit: tak sem se vrhnul na posledni mozne reseni ktere uz sem zkousel vcera ale dneska sem zadal misto data.vodafone.cz jen ointernet a vse jede... :D sice jen pres GPRS ale jede... :D ;-)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
Uživatelský avatar
L@coste
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 19
Registrován: 16. 09. 2008 00:13
Zařízení: Hp Ipaq rw6815 WM 6.1 rozlišení 240x320
Kontaktovat uživatele:

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od L@coste » 15. 03. 2009 23:39

můžeš znová nahrát link pro vodafone cz ?
chuckym3
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 21. 12. 2008 13:19
Zařízení: Huawei P8 lite, HTC Deisire X , Acer Iconia A 810 (tablet)

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od chuckym3 » 17. 03. 2009 12:33

Mno koukal, sem že CABy pro T-mobile.cz taky nejdou ani sosnout, mám WM 6.1, na t-mob. lince mi řekl narovinu, že si to budu muset někde nasosat, když tam nemám origo soft co tam byl, docela mě nakrknul. Net v PDAčku nutně potřebuju. :?

Na Qtek-u 2020(Hymalaia) se mi to nějak pere, když to nastavím podle jejich návodu

Prosím moc o REUP pro t-mobile-cz

Díkes. chuckym3
smoger
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 17. 11. 2008 10:12

Re: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafon

Příspěvek od smoger » 23. 03. 2009 07:02

nevite nekdo jak to udelat kdyz to chci smazat? normalne sem to dal odstranit ty instalace tech programu a kdyz dam smazat tu polozku z tech connections tak se to tam furt pridava zpatky
Nokia E61i + 2*2gb Garmin XT
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů