Podělte se s ostatnímy o důležité návody. Pokud chcete pomoct nedávejte to sem ale do pomoc!
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

X-Site 352S

Podělte se s ostatnímy o důležité návody. Pokud chcete pomoct nedávejte to sem ale do pomoc!
fan_b
Mobil Čumil Plus
Příspěvky:
2
Registrován:
18. 02. 2009 23:28
Odesláno:
19. 02. 2009 00:04
X-Site 352S
Ahoj lidi,
kamarád má tuhle navi a poprosil mě jestli by se do ní nedala sehnat čerstvá mapa. Je tam smart2go a nikde jsem nový nenašel. Takže kdo potřebujete tady je rada co s tím:

Na SD kartu:

1. stáhněte si ze stránek smartauto.cz balíček free a v něm si upravte ve složce MobileNavigator soubor addons. V notepadu vložte do sekce [NAVIGATE] následující řádek: Nav N Go iGO 8= "", "\\SDMMC\\iGO8\\iGO8.exe"
Autor tam toho nacpal opravdu dost tak klidně vymažte odkazy které nebudete potřebovat.

2. Jak je vidět budete potřebovat iGo8 tak si ho stáhněte z odkazů v Poket PC tady na fóru. Pak ji kopněte na kartu do složky iGo8, odemkněte mapy a už to bude fachčit. Teda mělo by.

3. Klidně tam můžete mít i Sygic McGuidera. Já tam dal nejnovější verzi a jede. Jen opět neistalovat, zkopírovat, ale už ne do složky ale do kořenového adresáře. Z instalačních souborů teda nebudete potřebovat kopírovat složku 2577 ani soubory SetupWinMobile a SetupSymbian (pochopitelně). Do souboru addons tak jako v bodě 1. přidejte cestu: McGuider= "", "\\SDMMC\\drive\\WindowsMobile\\drive.exe" . Hotovo. Hodte tam mapy, unlockněte je a mělo by to fungovat.

Pokud budete mít nějaký problém - pište.

//spatna sekce P4d0uch
Mobil Čumil Plus
geminus84
Mobil Čumil Plus
Příspěvky:
1
Registrován:
21. 04. 2009 13:38
Odesláno:
21. 04. 2009 14:06

Re: X-Site 352S

Zdravim, mas nejaky zkusenosti s touhle navigaci, mam trochu problem s tim, ze po zapnuti naskoci jen win a to je vse, ani orig karta se nespusti, je mozny ze sem smazal nejakej startovaci soubor pro spousteni programu po zapnuti? a taky sem ve slozce Free nenasel soubor addons. mam nejaky zkusenosti, ale to mi hlava nebere, dik
Mobil Čumil Plus
fan_b
Mobil Čumil Plus
Příspěvky:
2
Registrován:
18. 02. 2009 23:28
Odesláno:
22. 04. 2009 18:20

Re: X-Site 352S

geminus84 píše:Zdravim, mas nejaky zkusenosti s touhle navigaci, mam trochu problem s tim, ze po zapnuti naskoci jen win a to je vse, ani orig karta se nespusti, je mozny ze sem smazal nejakej startovaci soubor pro spousteni programu po zapnuti? a taky sem ve slozce Free nenasel soubor addons. mam nejaky zkusenosti, ale to mi hlava nebere, dik
No už je to 2 měsíce co jsem si stím hrál a tak musím zapátrat v paměti jak jsem to vlastně dělal. Já tam tenkrát nahrál nový firmware. Ale pokud máš origo kartu a paměť v navigaci v pořádku tak by to mělo najet bez problémů, pokud máš na kartě ve složce MobileNavigator soubor MobileNavigator.exe. Pokud ne, asi jsi o něj přišel. Pokud ano a nejede to pak je něco špatně. Můžu ti poslat soubory a návod na flash. Má to ale jednu chybku, že ty WinCE pak budeš mít v čínštině. A taky jsme zjistili, že novější X-Site mají jinou čipovou sadu, byť vypadají stejně. Na tu by to pak nefungovalo. Jinak je ten flash úplně jednoduchý. Jak píšu výš jede na tom jak IGo8 tak i McGuider. Taky ti můžu poslat upravený balíček Free, respektive ho někam uploadnout. Někde ho tady mám. Už nevím jestli v tom free balíčku ze Smartauto je ten soubor addons protože jsem si pak hrál s tím upraveným. Chce to se do toho ponořit a pak se člověk orientuje. Už se mi to trochu vyšumělo z hlavy poněvadž ta navi byla kámoše a už ji doma nemám abych si to občerstvil ale ty věci tady na disku mám určitě. Tak se ozvi a já to někam upnu. Mám pomalej upload tak to bude trvat ale nějak to zvládnu. Jdu se po tom podívat. Ahoj.


Tak tady je upravený free balíček. Zkopírovat na kartu a zkusit.

Kód: Vybrat vše

http://leteckaposta.cz/802878442



//link do code, viz Pravidla fóra!
Chrono Leggionaire
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1