WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prvni čeká ROM WM6 18533 pro MIO A701
PříspěvekNapsal: 04. 02. 2008 10:48 
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: 04. 09. 2007 21:03
Příspěvky: 33
Offline
ROM WM6 18533 Česká pro MIO A701


Tak po 2 dnech omylů a testů, tu máme prvni českou ROM WM6 sestavení 18533. Snad to je kompletní překlad a snad i plně funkční (testuju a zatím žádný problém). MMS software se musí dohrát. GRPS je funkční.

ScreenShot
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

Download:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Heslo:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Přidávám ještě ArcSoftMMS_4.0.31.23 (tento jsem zkoušel a funguje)
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04. 02. 2008 11:13 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 21. 09. 2007 13:50
Příspěvky: 482
Offline
jéééé díky hned bude trošku času je tam

_________________
SE ARC S
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04. 02. 2008 13:14 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 21. 09. 2007 13:50
Příspěvky: 482
Offline
tak jsem neodolal a mám ji tam ale mám problém nemám tam foťák nebo jsem blbej poraďte díky

_________________
SE ARC S
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04. 02. 2008 14:57 
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: 04. 09. 2007 21:03
Příspěvky: 33
Offline
Malá chybička :-D. Neni namapovaný tlačítko :-( Čili foťák z nabídky start a obrázky :-( Na nápravě se pracuje.

Doplněno

Stačí namapovat v nastavení :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04. 02. 2008 22:15 
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: 04. 09. 2007 21:03
Příspěvky: 33
Offline
Tak opraveno :-D mapování tlačitek, přelozen WMP a nápověda. Myslim že teď je vše OK
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Heslo

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________

Slovo SYSTEM bylo pravděpodobně zvoleno zcela náhodně, zrovna tak mohlo být použito slovo Chaos.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05. 02. 2008 00:14 
Veterán
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2006 23:13
Příspěvky: 2812
Věk: 49
Offline
Tak tady to mají nerapiďáci... :wink:

Download
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Heslo zůstává stejné... :wink:

_________________

| Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 || Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) || Mio C720 || Medion GoPal P4445 || Sencor SCD 9304GPS || Prestigio Geovision 4500TMC || Mio H610 || Palm Centro || Navon N490 Plus Lifetime || Blaupunkt TravelPilot 700 |


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26. 02. 2008 17:45 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 26. 02. 2008 17:20
Příspěvky: 6
Offline
Ahoj lidičky, mám problém s poznámkami. Nainstaloval jsem si českou rom 18533 a jsem s ní moc spokojen, vše je rychlejší a PDA se mi neseká. Původně jsem měl anglický kalendář, ale pak jsem tam dal Interwrite od Sunnysoftu a už je v češtině také.
Bohužel mi nejdou vůbec spustit poznámky a nemůžu tedy ani nahrávat. Druhý problém mám s budíkem, který mi sice hodí hlášku, že má zvonit, ale ať nastavím jakýkoli tón tak mi nezvoní. Jsem s romkou spokojen, chtěl bych si ji nechat a proto bych chtěl tyto problémy vyřešit. Děkuji za rady.

_________________

MIO A701 - WM6 - CZ rom 18533


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26. 02. 2008 19:49 
Veterán
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2006 23:13
Příspěvky: 2812
Věk: 49
Offline
2 Luk:

V první řadě si odinstaluj tu InterWrite, není určena pro WM 6, tak se potom nediv, že máš problémy... :!: :wink: :!: Jinak vestavěný budík za nic nestojí a málokdo ho používá, každý volí jiné programy, které umí třeba i MP3... :wink: S těmi poznámkami bohužel nevím, na české WM 6 jchym ukončil práci a momentálně testujeme českou WM 6.1... :!: :wink: :!: :lol:

_________________

| Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 || Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) || Mio C720 || Medion GoPal P4445 || Sencor SCD 9304GPS || Prestigio Geovision 4500TMC || Mio H610 || Palm Centro || Navon N490 Plus Lifetime || Blaupunkt TravelPilot 700 |


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26. 02. 2008 20:19 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 17. 02. 2008 19:36
Příspěvky: 714
Věk: 39
Offline
a mam mozna blbej dotaz, je mozne sehnat ci bude mozne sehnat 6.1 rom na htc touch cruise?

_________________

HTC TyTN II
8 GB Micro sd
Win Mobile ver. 6.1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26. 02. 2008 20:53 
Veterán
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2006 23:13
Příspěvky: 2812
Věk: 49
Offline
2 Jumbo747:

Ano, máš pravdu, "blbej dotaz", protože rozhodně nepatří do tohoto tématu - takže si na to dávej pozor, příště by to mohla být Obrázek :!:

_________________

| Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 || Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) || Mio C720 || Medion GoPal P4445 || Sencor SCD 9304GPS || Prestigio Geovision 4500TMC || Mio H610 || Palm Centro || Navon N490 Plus Lifetime || Blaupunkt TravelPilot 700 |


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.092s | 17 Queries | GZIP : Off ]