Prvni čeká ROM WM6 18533 pro MIO A701

Všechno možné pro Pocket PC co nemá vlastní kategorii.
Uživatelský avatar
Jchym
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 33
Registrován: 04. 09. 2007 21:03
Kontaktovat uživatele:

Prvni čeká ROM WM6 18533 pro MIO A701

Příspěvek od Jchym » 04. 02. 2008 10:48

ROM WM6 18533 Česká pro MIO A701


Tak po 2 dnech omylů a testů, tu máme prvni českou ROM WM6 sestavení 18533. Snad to je kompletní překlad a snad i plně funkční (testuju a zatím žádný problém). MMS software se musí dohrát. GRPS je funkční.

ScreenShot
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

Download:

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/89040175/CEImageCZ18533.rar
Heslo:

Kód: Vybrat vše

http://www.mio-treo.info/index.php
Přidávám ještě ArcSoftMMS_4.0.31.23 (tento jsem zkoušel a funguje)

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/89042275/ArcSoftMMS.rar
Uživatelský avatar
Alesek
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 482
Registrován: 21. 09. 2007 13:50
Zařízení: SE ARC S

Příspěvek od Alesek » 04. 02. 2008 11:13

jéééé díky hned bude trošku času je tam
Obrázek
Uživatelský avatar
Alesek
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 482
Registrován: 21. 09. 2007 13:50
Zařízení: SE ARC S

Příspěvek od Alesek » 04. 02. 2008 13:14

tak jsem neodolal a mám ji tam ale mám problém nemám tam foťák nebo jsem blbej poraďte díky
Obrázek
Uživatelský avatar
Jchym
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 33
Registrován: 04. 09. 2007 21:03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jchym » 04. 02. 2008 14:57

Malá chybička :-D. Neni namapovaný tlačítko :-( Čili foťák z nabídky start a obrázky :-( Na nápravě se pracuje.

Doplněno

Stačí namapovat v nastavení :-D
Uživatelský avatar
Jchym
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 33
Registrován: 04. 09. 2007 21:03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jchym » 04. 02. 2008 22:15

Tak opraveno :-D mapování tlačitek, přelozen WMP a nápověda. Myslim že teď je vše OK

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/89188458/CEImageCZ18533V2.rar
Heslo

Kód: Vybrat vše

http://www.mio-treo.info/index.php
Slovo SYSTEM bylo pravděpodobně zvoleno zcela náhodně, zrovna tak mohlo být použito slovo Chaos.
Uživatelský avatar
FullSoft
Veterán
Veterán
Příspěvky: 2813
Registrován: 24. 12. 2006 23:13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FullSoft » 05. 02. 2008 00:14

Tak tady to mají nerapiďáci... :wink:

Download

Kód: Vybrat vše

http://czshare.com/168868/1bXz/CEImageCZ18533V2.rar
Heslo zůstává stejné... :wink:
| Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 || Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) || Mio C720 || Medion GoPal P4445 || Sencor SCD 9304GPS || Prestigio Geovision 4500TMC || Mio H610 || Palm Centro || Navon N490 Plus Lifetime || Blaupunkt TravelPilot 700 |
Luk
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 26. 02. 2008 17:20

Příspěvek od Luk » 26. 02. 2008 17:45

Ahoj lidičky, mám problém s poznámkami. Nainstaloval jsem si českou rom 18533 a jsem s ní moc spokojen, vše je rychlejší a PDA se mi neseká. Původně jsem měl anglický kalendář, ale pak jsem tam dal Interwrite od Sunnysoftu a už je v češtině také.
Bohužel mi nejdou vůbec spustit poznámky a nemůžu tedy ani nahrávat. Druhý problém mám s budíkem, který mi sice hodí hlášku, že má zvonit, ale ať nastavím jakýkoli tón tak mi nezvoní. Jsem s romkou spokojen, chtěl bych si ji nechat a proto bych chtěl tyto problémy vyřešit. Děkuji za rady.
MIO A701 - WM6 - CZ rom 18533
Uživatelský avatar
FullSoft
Veterán
Veterán
Příspěvky: 2813
Registrován: 24. 12. 2006 23:13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FullSoft » 26. 02. 2008 19:49

2 Luk:

V první řadě si odinstaluj tu InterWrite, není určena pro WM 6, tak se potom nediv, že máš problémy... :!: :wink: :!: Jinak vestavěný budík za nic nestojí a málokdo ho používá, každý volí jiné programy, které umí třeba i MP3... :wink: S těmi poznámkami bohužel nevím, na české WM 6 jchym ukončil práci a momentálně testujeme českou WM 6.1... :!: :wink: :!: :lol:
| Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 || Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) || Mio C720 || Medion GoPal P4445 || Sencor SCD 9304GPS || Prestigio Geovision 4500TMC || Mio H610 || Palm Centro || Navon N490 Plus Lifetime || Blaupunkt TravelPilot 700 |
Uživatelský avatar
Jumbo747
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 714
Registrován: 17. 02. 2008 19:36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jumbo747 » 26. 02. 2008 20:19

a mam mozna blbej dotaz, je mozne sehnat ci bude mozne sehnat 6.1 rom na htc touch cruise?
HTC TyTN II
8 GB Micro sd
Win Mobile ver. 6.1
Uživatelský avatar
FullSoft
Veterán
Veterán
Příspěvky: 2813
Registrován: 24. 12. 2006 23:13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FullSoft » 26. 02. 2008 20:53

2 Jumbo747:

Ano, máš pravdu, "blbej dotaz", protože rozhodně nepatří do tohoto tématu - takže si na to dávej pozor, příště by to mohla být Obrázek :!:
| Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 || Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) || Mio C720 || Medion GoPal P4445 || Sencor SCD 9304GPS || Prestigio Geovision 4500TMC || Mio H610 || Palm Centro || Navon N490 Plus Lifetime || Blaupunkt TravelPilot 700 |
Odpovědět