FPSEce - dotazy, pokec

Všeobecný pokec tykající se Pocket PC :)
Uživatelský avatar
Filippo
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 781
Registrován: 23. 12. 2006 09:07
Zařízení: Toshiba Portégé G900 [WVGA]
Kontaktovat uživatele:

FPSEce - dotazy, pokec

Příspěvek od Filippo » 21. 01. 2007 21:15

Sem prosím směřujte vaše dotazy ohledně emulátoru FPSEce, hry naleznete zde http://4allmobile.eu/viewtopic.php?p=3414#3414
Toshiba Portégé G900
icta
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 29. 12. 2006 21:31
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od icta » 22. 01. 2007 15:10

Ahoj vsichni.. Moc vas prosim o pomoc! Vse jsem zkopiroval presne pdle navodu, ale at zkousim jakoukoli verzi emulatoru, vzdycky kdyz jej chci spustit, tak akorat problikne display a dal se nic nedeje! Akorat v te beta verzi se dostanu do menu toho emulatoru, ale kdyz chci spusti hru, tak se stane zase to same (blikne display a nic)!! Moc vas prosim, muzete nekdo poradit???
hp iPAQ h1915, 512mb card
Uživatelský avatar
Filippo
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 781
Registrován: 23. 12. 2006 09:07
Zařízení: Toshiba Portégé G900 [WVGA]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filippo » 22. 01. 2007 15:21

jedniý co mě napadá je, že to je možná tim že máš starší Windows... ale jinak teda nevim... :(
Toshiba Portégé G900
icta
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 29. 12. 2006 21:31
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od icta » 22. 01. 2007 15:25

To je ale divny.. Mam windows 2002.. Na tom emu je napsany, ze tenhle win to podporuje.. :-(
hp iPAQ h1915, 512mb card
X_Files
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 545
Registrován: 27. 12. 2006 01:39
Zařízení: Motorola Droid 4, SlimKat 3 | Motorola Droid Pro, CM7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Files » 22. 01. 2007 15:25

jj na WM2002 to asi nejni stavěný. Mě to jelo na WM2003 a WM2003SE...
History: HTC Desire Z (Vision) | Samsung SGH-i600 | HTC TyTN II (Kaiser) | HTC Touch Pro 2 (Rhodium) | HTC P3300 Artemis | HTC Himalaya
icta
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 29. 12. 2006 21:31
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od icta » 23. 01. 2007 14:53

Hmm.. Tak to nic no.. Ale i tak moc dekuju!
hp iPAQ h1915, 512mb card
petr.roura
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 60
Registrován: 24. 01. 2007 12:24
Zařízení: Siemens M75, HP iPAQ h1915

Příspěvek od petr.roura » 24. 01. 2007 12:38

X_Files píše:jj na WM2002 to asi nejni stavěný. Mě to jelo na WM2003 a WM2003SE...

Se mi to nejak nezda.. Proc by tam jinak psali, ze je to pro ppc2002, win. mobile 2003 atd.. Dost me to totiz mrzi ze mi to nejde.. Jo a jen tak, ja jsem "icta" (byl to totiz kamosuv ucet a tak sem si udelal vlastni)
HP iPAQ h1915, 512 MB karta
Obrázek
max
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 38
Registrován: 01. 01. 2007 13:46
Zařízení: k700i / Acer n30

Příspěvek od max » 24. 01. 2007 14:50

ja mam win 2003 a nejede mi to pls heeeelp a maam pda Acer n30
petr.roura
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 60
Registrován: 24. 01. 2007 12:24
Zařízení: Siemens M75, HP iPAQ h1915

Příspěvek od petr.roura » 24. 01. 2007 15:01

Co to znamena, ze ti to nejde?? Taky ti to pada, nebo coo??
HP iPAQ h1915, 512 MB karta
Obrázek
Petkoj
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 20. 01. 2007 10:35

Příspěvek od Petkoj » 24. 01. 2007 17:15

ja mam WM 5 a tiez my to pada a mam HP 2790 :?
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host