WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 17. 04. 2008 21:00 
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: 02. 02. 2007 04:18
Příspěvky: 29
Věk: 33
Offline
dino.velvet píše:
Existuje nějaká verze FpseCE_0.09.5 pro WM6 ?

Mno tak to zrovna nevim,ptže já mám 0.09.6 a na WM6 frčí bombově(teda až na neoficiální rom,na originálce to stálo za prd).hraju i tekena což je fakt na pováženou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 18. 04. 2008 05:55 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 09. 03. 2008 14:17
Příspěvky: 32
Věk: 31
Offline
Ja mm WM6 a ide mi to v pohode.Tebe musi tiez :wink:

_________________

Don't worry , be happy :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 25. 05. 2008 14:17 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 25. 05. 2008 14:03
Příspěvky: 8
Věk: 37
Offline
nechci vypadat jak blbec ale jde ten emulátor i na htc tytn II?ja to zkoušel ale nejde mi to nainstalovat.mám doma pouze symbian telefon a s windows mobilem se teprve učím.instalace z pc mi nejde a když to hodím do mobilu tak to mobil nepřečte.nevím,jestli to ten telefon podporuje,tak dělám někde chybu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 30. 05. 2008 20:07 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 30. 05. 2007 20:18
Příspěvky: 121
Offline
jo delas chybu kdyz si najedes na ppc hry v tomto foru tak hned na prvni strance pod FPSce mas popis co k tomu potrebujes tak si to precti a pak jen hod hru na kartu a pař. Zadny problem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 30. 05. 2008 20:09 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 30. 05. 2007 20:18
Příspěvky: 121
Offline
Chtel bych se zeptat jestli nahodou nekdo nevi o nejake FUNKCNI strance na PSX hry. Kdyztak prosim napiste dekuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 11. 06. 2008 20:00 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 11. 06. 2008 14:09
Příspěvky: 2
Offline
Kluci ja mam windows mobile 6 na asusu p535 a kdyz delam vse podle navodu tak mi jen problikne display a nic.kde se nastavuje ta grafika jak tu o ni mluvite?a nemohl by mi nekdo teda poslat ten nejnovejsi fpsece on je ten link nefunkcni.diky moc cibadj@gmail.com :neutral:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 25. 11. 2008 18:33 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 28. 08. 2008 22:26
Příspěvky: 8
Offline
Ahoj, prosím, jsem zoufalý. Jak rozchodit FPSece na HTC Diamond? Mám BIOS, mám vše nastavená, ale pořád mi to hází CD-ROM initialization failed.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 25. 11. 2008 21:03 
exMód
exMód
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 10. 2008 21:39
Příspěvky: 1232
Věk: 23
Offline
tak to dělej podle plánu a ono to půjde...mě to šlo pěkně a žádný BIOS ;)

_________________
iPhone 4 + iPad
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 25. 12. 2008 16:31 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 29. 09. 2008 09:13
Příspěvky: 6
Offline
dostanu se do menu hry a nemuzu nijak dat select , nevím co stím, zkousel jsem i nejake nastave klaves a nic. Poradte, a mam HP IPAQ 114.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 10. 01. 2009 10:57 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 10. 05. 2008 17:22
Příspěvky: 16
Offline
Zdravim vás, tak sem si do Loox N560 dal FPSEce, verzi 0.09.5, zatim vypadá, že všechno funguje, ale když hraju GTA2, tak se mi po pár minutách celý FPSEce vypne. Jiný hry jsem nezkoušel, ale neřek bych, že to bude hrou. Nemáte někdo nějakou radu, nebo čím to bude?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.107s | 15 Queries | GZIP : Off ]