WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 15. 01. 2009 09:32 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 28. 10. 2008 15:46
Příspěvky: 95
Věk: 31
Offline
Mám 5 jednoduchejch dotazů. Stáhnul jsem si všechno potřebné a teď potřebuju poradit:

1) ___ Složku fpsece0095 mám nakopírovat jen na root karty, ok?

2) ___ Ve složce fpsece0095 je složka bios, do ní mám nakopírovat ten bios soubor SCPH1001.BIN?

Když jsem stáhnul hru, jsou v archivu dva soubory, jeden s příponou .bin.bz a .bin.bz.index, takže:

3) ___ Soubor .bin.bz zkopírovat do složky isos?

4) ___ Soubor .bin.bz.index zkopírovat do složky bios?

5) ___ ...nebo oboje (.bin.bz + .bin.bz.index) jen do složky isos?


Díky za odpovědi!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 17. 01. 2009 07:18 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 10. 05. 2008 17:22
Příspěvky: 16
Offline
1) Tu složku fpsece0095 bys moh mít kdekoliv, jestli se nemýlim, aby to fungovalo, já ji mam teda v Program files, ale pokud vim, tak funguje ať ji dáš kam ji dáš.

2) Ano, do složky bios pujde bios soubor.

3) Jistě, šoupni ho tam...

4) Ten dej k tomu předtim, tj. do složky isos.

5) viz. bod 4

:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 10. 03. 2009 22:28 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 15. 12. 2008 14:12
Příspěvky: 18
Offline
Ahoj, tak jsem si to dneska nainstaloval a mam problem: kdyz spustim hru PDA dela jako by tam nebylo to virtualni CD... co s tim?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 12. 03. 2009 10:44 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Příspěvky: 6570
Věk: 35
Offline
Ma niekto nejaky odkaz odkial by sa dali stahovat uz upravene hry?

_________________
Samsung Galaxy S8 / nVidia Shield K1 / Lenovo miix 2 11(FHD,core i5,4gb RAM,256gb SSD)..
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 21. 03. 2009 21:02 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 02. 05. 2008 20:00
Příspěvky: 20
Offline
Namapovani klaves na Asusu P535. Bohuzel mohu namapovat jen tyto klavesy: smerove klavesy, tl OK, tl. zaznamu(bohuzel nefunguje jako seple, musi se porad klikat) , tl. quick menu.

Dalsi tlacitka nelze namapovat(2x kontextova tl., zvednuti a zaveseni hovoru), pri mapovani se nic nedeje a system nerozpozna, ze byla stisknuta. Da se to nejak vyresit ? Diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 10. 05. 2009 18:41 
Mobil Profi User
Mobil Profi User

Registrován: 28. 10. 2008 12:24
Příspěvky: 276
Offline
Nazdar, prosim Vás, jakou verzi emulátoru na můj e-ten x610? WM 6.1, procesor Samsung 400 Mhz.
Jo a jak jsou tak náročný hry na RAMku? Ty mám dcl nedostatek, asi 27 mb.
Dík za odpovědi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 25. 05. 2009 12:10 
PPC Helper
PPC Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 08. 2008 17:12
Příspěvky: 1319
Věk: 27
Offline
Co chlapy, nevite proc stranky FPSEce nefunguji? Slysem sem ptaky suskat ze brzy vyjde verze 1.0 a predelava se stranka, ale ode me to nemate (^^,)
// opravdu vubec neoverene, ale mluvi se o tom tady a tam

//edit:
FPSECE 1.0 psx emulator coming soon, see the first videos, you'll be shocked!!!
« on: March 30, 2009, 01:37:42 PM »

The so-long expected FPSEce 1.0 is really about to be released!

In fact, it is almost ready!

I've got in touch with Schtrunck, one of the two genius who created FPSEce.(who's french, BTW lol)
He wanted to test version 1.0 on a display like the one of the omnia, so I got a beta version.

I got the beta version yesterday evening, and....my god, it's juste amazing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-New wondefull menus with a lot of features (you can see it in the 1st video), very esay mapping of a bluetooth gamepad, sound volume, xda volume, mem cards, etc
-full compatibility with pocket iso. More, roms made with pocket iso have a perfect sound!!!!!
-Full color videos!!!!!!
-Many games running at 60fps without frameskip!!!!!!!!!!!
-Frameskip is much more efficient, setting it on 7 allows to reach 40fps with the few slowest games, most of the time without lagging to much
-increased compatibility, for example Final Fantasy 9 fully working, 60fps with no frameskip, perfect sound, perfect colors!!!!

It's just amazing!!!!!!!!!!

And remember it is a beta version, but the real final version is about to be launched !
1.0 Beta video v akci
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 25. 06. 2009 13:12 
Mobil Profi User
Mobil Profi User

Registrován: 30. 01. 2007 18:30
Příspěvky: 427
Věk: 29
Offline
Což o to..videa pěkná (Gran Turismo taky jede pěkně), ale že vydají verzi 1.0 říkají už přes 3 měsíce a furt nic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 12. 08. 2009 04:25 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 12. 08. 2009 02:15
Příspěvky: 14
Offline
Jak šlapou hry přes tenhle emulator na HTC Touch pro 2?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 12. 08. 2009 21:27 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 12. 08. 2009 21:23
Příspěvky: 3
Offline
skusal som GTA 1.aj mi ju spustilo ale nevedel som zapnut na spodok obrazovky virtuálny ovladac ako som to videl na niektorych obrazovkach.skusal som to cez vzdialene ovladanie SE K610i.isli mi sipky a to je vsetko.
podla vypisu FPS a rozlisenia by mala byt hra viac nez len dobre hratelna tak vas prosim o pomoc lebo o tuto hru mam extra zaujem.
vo windows mobile robim necely tyzden od kedy mam Oniu i900.
anglicky sa neucim tak by som poprosil polopatisticky navod.
diky moc.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.102s | 15 Queries | GZIP : Off ]