FPSEce - dotazy, pokec

Všeobecný pokec tykající se Pocket PC :)
Xnovic
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 12. 08. 2009 02:15
Zařízení: HTC Evo 3D

Re: FPSEce - dotazy, pokec

Příspěvek od Xnovic » 07. 09. 2009 23:54

Našel jsem na netu verzi FPSEce 1.0, jedná se nejspíš o zkušební verzi.. Mě však nejde..

Kód: Vybrat vše

http://www.box.net/shared/5i99sahbdm
luda
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 23. 12. 2006 22:54
Zařízení: Samsung Omnia pro
Kontaktovat uživatele:

Re: FPSEce - dotazy, pokec

Příspěvek od luda » 08. 09. 2009 19:23

Mě jede. A tahle verze je rychlejší než ta předchozí. Je to super. ale kdyby to bylo ještě o neco rychlejši tak by to bylo ještě lepši.
Omnia pro+ Motorola MPX200
Xnovic
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 12. 08. 2009 02:15
Zařízení: HTC Evo 3D

Re: FPSEce - dotazy, pokec

Příspěvek od Xnovic » 08. 09. 2009 22:49

A to jsi nějak upravoval fpsece.ini? Kde to máš nahraný?
Já to mam v Program files na kartě a na Asus P750 a HTC Touch pro 2 mě to po spuštění hned hodí na výběr ROM a pak konec..
V obou telefonech je ofiko rom s WM 6.1..
luda
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 23. 12. 2006 22:54
Zařízení: Samsung Omnia pro
Kontaktovat uživatele:

Re: FPSEce - dotazy, pokec

Příspěvek od luda » 09. 09. 2009 05:32

jen sem to vytahl z raru hodil do svoji slozky na karte prihodil jednu hru,pak sem dal spustit FPSEce to mi nabydlo vyber hry tu sem si tam vyhledal klikl na ni a spustilo se to.jen to mam teda pomalejsi nez na tech videjich z youtube.
Omnia pro+ Motorola MPX200
Xnovic
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 12. 08. 2009 02:15
Zařízení: HTC Evo 3D

Re: FPSEce - dotazy, pokec

Příspěvek od Xnovic » 09. 09. 2009 09:17

Ať dělam, co dělam, tak no to nerozhejbu.
A to jsem včera ještě pro jistotu udělal HR..

Edit : Tak jsem to rozchodil lehkou úpravou registrů..
Jen mam problém, když si otočim obrazovku, abych měl hru na celý displej, tak se pak nemůžu dostat zpět do menu a ukončit aplikaci musím resetem :neutral:
ejlt
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 135
Registrován: 05. 03. 2008 16:30
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris), Windows Mobile 6 Professional, QVGA

Re: FPSEce - dotazy, pokec

Příspěvek od ejlt » 29. 10. 2009 18:26

nevim proč, ale furt mi to píše, že to nenašlo CD-ROM (nebo něco v tom smyslu). ať je to verze 0.95 nebo 0.96. beta 1.0 mi taky nejde. soubory jsem zkopíroval podle návodu a furt to stejný. bios scph1001. myslel jsem že je tom romkou (kostas244 Win 6.5), ale nejde to ani na DifficultMan v2.0Lite (Win 6.1)

nemohl by někdo komu to funguje upnout jeho složku s programem a hrama (stačí s jednou)
HTC Touch Cruise (Polaris, P 3650), Windows Mobile 6 Professional
skilios
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 26
Registrován: 26. 11. 2009 18:06
Zařízení: HTC HD 2

htc hd 2 problem

Příspěvek od skilios » 14. 08. 2011 10:20

mam fps verziu 0.10 bios 1001 hry mi spusta v pohode len nemozem nikde najst ovladanie ked dam spustit len bios nahodi mi na jednu polku obrazovky klasicku obrazovku playka a dole mam conzolu a nech sa snazim akokolvek neviem prist na to ako to ovladat snad sa najde niekto kto mi stym poradi vopred vdaka :)
Gammorin
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 21. 08. 2011 09:55
Zařízení: SAMSUNG SGH-I900 Omnia

Re: htc hd 2 problem

Příspěvek od Gammorin » 28. 08. 2011 14:26

Kdyby ti náhodou někdo poradil, tak se prosím svěř zde na fóru, potkalo mě úplně to samé, všechno běží, jen ovládání ne, nevím jak na něj.
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 28. 08. 2011 14:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Predchadzajuci prispevok sa necituje!! Precitaj si pravidla Tohto Fora!!
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů