WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FPSEce - dotazy, pokec
PříspěvekNapsal: 21. 01. 2007 21:15 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 12. 2006 09:07
Příspěvky: 781
Věk: 23
Offline
Sem prosím směřujte vaše dotazy ohledně emulátoru FPSEce, hry naleznete zde http://4allmobile.eu/viewtopic.php?p=3414#3414

_________________
Toshiba Portégé G900 [WVGA]
Toshiba Portégé G900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22. 01. 2007 15:10 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 29. 12. 2006 21:31
Příspěvky: 6
Offline
Ahoj vsichni.. Moc vas prosim o pomoc! Vse jsem zkopiroval presne pdle navodu, ale at zkousim jakoukoli verzi emulatoru, vzdycky kdyz jej chci spustit, tak akorat problikne display a dal se nic nedeje! Akorat v te beta verzi se dostanu do menu toho emulatoru, ale kdyz chci spusti hru, tak se stane zase to same (blikne display a nic)!! Moc vas prosim, muzete nekdo poradit???

_________________

hp iPAQ h1915, 512mb card


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22. 01. 2007 15:21 
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Uživatelský avatar

Registrován: 23. 12. 2006 09:07
Příspěvky: 781
Věk: 23
Offline
jedniý co mě napadá je, že to je možná tim že máš starší Windows... ale jinak teda nevim... :(

_________________
Toshiba Portégé G900 [WVGA]
Toshiba Portégé G900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22. 01. 2007 15:25 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 29. 12. 2006 21:31
Příspěvky: 6
Offline
To je ale divny.. Mam windows 2002.. Na tom emu je napsany, ze tenhle win to podporuje.. :-(

_________________

hp iPAQ h1915, 512mb card


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22. 01. 2007 15:25 
Mobil Extra User
Mobil Extra User

Registrován: 27. 12. 2006 01:39
Příspěvky: 545
Věk: 27
Offline
jj na WM2002 to asi nejni stavěný. Mě to jelo na WM2003 a WM2003SE...

_________________
Motorola Droid 4, SlimKat 3 | Motorola Droid Pro, CM7
History: HTC Desire Z (Vision) | Samsung SGH-i600 | HTC TyTN II (Kaiser) | HTC Touch Pro 2 (Rhodium) | HTC P3300 Artemis | HTC Himalaya


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23. 01. 2007 14:53 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 29. 12. 2006 21:31
Příspěvky: 6
Offline
Hmm.. Tak to nic no.. Ale i tak moc dekuju!

_________________

hp iPAQ h1915, 512mb card


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24. 01. 2007 12:38 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 24. 01. 2007 12:24
Příspěvky: 60
Offline
X_Files píše:
jj na WM2002 to asi nejni stavěný. Mě to jelo na WM2003 a WM2003SE...

Se mi to nejak nezda.. Proc by tam jinak psali, ze je to pro ppc2002, win. mobile 2003 atd.. Dost me to totiz mrzi ze mi to nejde.. Jo a jen tak, ja jsem "icta" (byl to totiz kamosuv ucet a tak sem si udelal vlastni)

_________________
Siemens M75, HP iPAQ h1915
HP iPAQ h1915, 512 MB karta
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24. 01. 2007 14:50 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 01. 01. 2007 13:46
Příspěvky: 38
Offline
ja mam win 2003 a nejede mi to pls heeeelp a maam pda Acer n30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24. 01. 2007 15:01 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 24. 01. 2007 12:24
Příspěvky: 60
Offline
Co to znamena, ze ti to nejde?? Taky ti to pada, nebo coo??

_________________
Siemens M75, HP iPAQ h1915
HP iPAQ h1915, 512 MB karta
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24. 01. 2007 17:15 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 20. 01. 2007 10:35
Příspěvky: 6
Offline
ja mam WM 5 a tiez my to pada a mam HP 2790 :?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
cron

[ Time : 0.072s | 17 Queries | GZIP : Off ]