HP iPAQ 214

Všeobecný pokec tykající se Pocket PC :)
HPac
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 01. 09. 2008 09:18

HP iPAQ 214

Příspěvek od HPac » 02. 09. 2008 13:55

Tak by mě zajímalo, jestli se najde ještě někdo, kdo do tohoto klasického PDA šel a podělil by se o zkušenosti, má ho ještě někdo z přítomných? :)
moorfeus
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 14. 09. 2008 09:11
Zařízení: AT&T Titl

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od moorfeus » 14. 09. 2008 13:58

Ja ho mam a jsem sním spokojen. Naproti memu predchozimu HP rx3715 sice postrádá fotak a hlavne IrDA , ale ten display je proste uzasny :-D . Par musek tam teda taky je treba to diskutovane vybíjení pri vložené CF karte ve vypnutem stavu...
HPac
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 01. 09. 2008 09:18

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od HPac » 17. 09. 2008 15:11

Já jsem s ním taky nad míru spokojený, a když už jsem našel někoho, kdo ho má, nedá mi to zeptat se :)

Používáš celoobrazovkovou klávesnici? Nepodařilo se mi najít klávesnici pro rozlišení VGA s českou diakritikou, tak jestli bys něco měl, byl bych ti moc vděčen :wink:
moorfeus
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 14. 09. 2008 09:11
Zařízení: AT&T Titl

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od moorfeus » 26. 09. 2008 22:30

no co ja tam mam češtinu od sunnysoftu tak je v něm celeobrazovková klávesnice... ale ne prakticky jsem jí jen zkusil a více nic... i USB klavesnici pres USB host :-D to je o poznání lepší psaní bohužel to zažízená kapku imobilizuje :-D
mike44489
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 160
Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Zařízení: mio p360 gps

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od mike44489 » 26. 04. 2012 09:08

dobry den mam pda hp ipaq 214 ale nejde mi pamatova karta pise mi ze ziadne aplikacie sa nedaju spustit ani v spravcovia zariadenia neny da sa s tym daco urobit? dakujem za odpoved.
mike44489
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 160
Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Zařízení: mio p360 gps

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od mike44489 » 20. 04. 2014 20:36

ahojte chcel by som si dat inu rom do pda hp ipaq 214 poradite mi? som, lajk
Furdik
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1336
Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Zařízení: Huawei Ascend P8 Lite

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od Furdik » 21. 04. 2014 12:40

Vše děláš na vlastní nebezpečí

Kód: Vybrat vše

http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/kb/docDisplay/?sp4ts.oid=3544059&spf_p.tpst=kbDocDisplay&spf_p.prp_kbDocDisplay=wsrp-navigationalState%3DdocId%253Demr_na-c01465147-12%257CdocLocale%253D%257CcalledBy%253D&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken
http://forum.brighthand.com/hp-ipaq-210-enterprise-handheld/276979-new-rom-center.html
mike44489
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 160
Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Zařízení: mio p360 gps

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od mike44489 » 25. 04. 2014 09:24

prosim vas mam win 7 ultimate 64 bit v pc ale neda sa mi pripojit pda k pc poradite mi? ide o pda hp ipaq 214
Furdik
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1336
Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Zařízení: Huawei Ascend P8 Lite

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od Furdik » 25. 04. 2014 18:21

Nahod si virtualni XPcka
mike44489
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 160
Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Zařízení: mio p360 gps

Re: HP iPAQ 214

Příspěvek od mike44489 » 25. 04. 2014 19:11

a dal som si rom wm 6.5 a ked dam cez tlacidlo reset resetovat pda tak mi chce znova kaliborovat a zmiznu mi moje programy poradite mi co s tym?
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů