WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 30. 04. 2014 15:18 
Moderátor
Moderátor

Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Příspěvky: 1308
Offline
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


- nebo nemačkej reset :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 30. 04. 2014 20:12 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Příspěvky: 149
Offline
nemas rom 6.0? co tam bola predvolena?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 30. 04. 2014 20:51 
Moderátor
Moderátor

Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Příspěvky: 1308
Offline
nn to fakt nemám, WM již pár let není podporován, tak je těžké něco najít...
tady ještě něco je
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 01. 05. 2014 08:08 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Příspěvky: 149
Offline
uz je to vymazane


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 01. 05. 2014 08:35 
Moderátor
Moderátor

Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Příspěvky: 1308
Offline
Romky z prvního postu (6.0eng, 6.1,eng, 6.5eng - ta ale má hodně bugu a všechny ruské verze jdou stáhnout ;))) jen potřebuješ se přihlásit, jinak to samozřejmě nestahnes


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 03. 05. 2014 10:43 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Příspěvky: 149
Offline
poradte mi ako mam vratit povodnu rom do mojeho hp ipaq 214?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 03. 05. 2014 11:04 
Moderátor
Moderátor

Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Příspěvky: 1308
Offline
musíš najít původní rom a flashnout jí :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 03. 05. 2014 11:12 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Příspěvky: 149
Offline
ako?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HP iPAQ 214
PříspěvekNapsal: 03. 05. 2014 11:39 
Moderátor
Moderátor

Registrován: 25. 05. 2008 11:04
Příspěvky: 1308
Offline
koukni na stránky výrobce, jestli ještě tam něco není... (myslím, že jsem ti posílal link)
najdi jinou rom a flashni (tak jak jsi flashoval tu poslední... (linky jsem ti posílal)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.079s | 15 Queries | GZIP : Off ]