Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??

Všeobecný pokec tykající se Pocket PC :)
Odpovědět
Uživatelský avatar
MITA
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 147
Registrován: 26. 12. 2006 22:04
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??

Příspěvek od MITA » 10. 03. 2010 12:04

Je nějaká aplikace na to aby se kontakt uložil na SIM i do telefonu zároveň ?
Dělat věčně kopie se mě nechce a nebo na to zapomenu. Už jsem tak o pár kontaktů přišel.
HTC Touch HD - Origo ROM 8 GB MicroSD
frenkies

Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??

Příspěvek od frenkies » 11. 03. 2010 03:14

nastav si pres advaced config: show sim contact a melo by tto fachat aspon me na wm 6.5 fuguje skvele

[ Odesláno z mobilu ] Obrázek
Uživatelský avatar
Mike.Sky
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 166
Registrován: 19. 09. 2009 18:39
Zařízení: HTC Touch PRO 2, HP 914c
Kontaktovat uživatele:

Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??

Příspěvek od Mike.Sky » 08. 12. 2010 18:43

Na to jsem žádnej program ještě nenašel... Budeš asi muset neustále otročit a nebo po více přidaných kontaktech použít normální SIM manager... Ten to umí na obě strany kopírovat i více kontaktů najednou. Jinak je to na prd pořád se s tím drbat... To co tu radí Frenkies by mě akorád štvalo, protože mám radši ještě zálohu kontaktů na SIMce a tak kdybych dal kontakty, tak bych to viděl všechno 2x (1x SIM, 1x TELEFON) a to by bylo asi moc na moje nervy...
Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)
midas1
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 276
Registrován: 28. 10. 2008 12:24
Zařízení: HTC Touch 2 Mega, QVGA, WM 6.5

Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??

Příspěvek od midas1 » 25. 12. 2010 21:25

Hele, stejně je nejlepší zálohovat pomocí SPB Backuphttp://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=15&t=748&hilit=spb+backup
Uživatelský avatar
MITA
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 147
Registrován: 26. 12. 2006 22:04
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??

Příspěvek od MITA » 25. 12. 2010 21:47

JJ. Už jsem ho začal používat před nějakou dobou.Zálohu mám nastavenou na každej den 5 minut po půlnoci a mám klid :)
HTC Touch HD - Origo ROM 8 GB MicroSD
airswipe
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 13. 03. 2009 03:24
Zařízení: Samsung Galaxy S2
Kontaktovat uživatele:

Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??

Příspěvek od airswipe » 04. 01. 2011 12:10

tušíte, kam se ukládají kontakty v přístroji? nefunguje to přes activesync (nějaká momentální chyba, dřív to šlo) a tak bych to chtěl zkusit manuálně...
Uživatelský avatar
Mike.Sky
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 166
Registrován: 19. 09. 2009 18:39
Zařízení: HTC Touch PRO 2, HP 914c
Kontaktovat uživatele:

Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??

Příspěvek od Mike.Sky » 06. 07. 2011 11:24

Já už to řeším stylem, že si všechny kontakty ukládám do telefonu a při připojení k PC se automaticky zazálohujou do Outloku. To je nejlepší co může být... Pak když se cokoliv podělá a smaže se mi nechtěně několik kontaktů, tak to připojím k PC a mám je tam zpátky... To je asi nejlepší způsob co znám :-)
Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host