WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??
PříspěvekNapsal: 10. 03. 2010 12:04 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 26. 12. 2006 22:04
Příspěvky: 147
Věk: 42
Offline
Je nějaká aplikace na to aby se kontakt uložil na SIM i do telefonu zároveň ?
Dělat věčně kopie se mě nechce a nebo na to zapomenu. Už jsem tak o pár kontaktů přišel.

_________________
HTC Touch HD
HTC Touch HD - Origo ROM 8 GB MicroSD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??
PříspěvekNapsal: 11. 03. 2010 03:14 
nastav si pres advaced config: show sim contact a melo by tto fachat aspon me na wm 6.5 fuguje skvele

[ Odesláno z mobilu ] Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??
PříspěvekNapsal: 08. 12. 2010 18:43 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 19. 09. 2009 18:39
Příspěvky: 166
Věk: 27
Offline
Na to jsem žádnej program ještě nenašel... Budeš asi muset neustále otročit a nebo po více přidaných kontaktech použít normální SIM manager... Ten to umí na obě strany kopírovat i více kontaktů najednou. Jinak je to na prd pořád se s tím drbat... To co tu radí Frenkies by mě akorád štvalo, protože mám radši ještě zálohu kontaktů na SIMce a tak kdybych dal kontakty, tak bych to viděl všechno 2x (1x SIM, 1x TELEFON) a to by bylo asi moc na moje nervy...

_________________
HTC Touch PRO 2, HP 914c
Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??
PříspěvekNapsal: 25. 12. 2010 21:25 
Mobil Profi User
Mobil Profi User

Registrován: 28. 10. 2008 12:24
Příspěvky: 276
Offline
Hele, stejně je nejlepší zálohovat pomocí SPB Backuphttp://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=15&t=748&hilit=spb+backup


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??
PříspěvekNapsal: 25. 12. 2010 21:47 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 26. 12. 2006 22:04
Příspěvky: 147
Věk: 42
Offline
JJ. Už jsem ho začal používat před nějakou dobou.Zálohu mám nastavenou na každej den 5 minut po půlnoci a mám klid :)

_________________
HTC Touch HD
HTC Touch HD - Origo ROM 8 GB MicroSD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??
PříspěvekNapsal: 04. 01. 2011 12:10 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 13. 03. 2009 03:24
Příspěvky: 9
Offline
tušíte, kam se ukládají kontakty v přístroji? nefunguje to přes activesync (nějaká momentální chyba, dřív to šlo) a tak bych to chtěl zkusit manuálně...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uložení kontaktu na SIM i do telefonu zátoveň ??
PříspěvekNapsal: 06. 07. 2011 11:24 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 19. 09. 2009 18:39
Příspěvky: 166
Věk: 27
Offline
Já už to řeším stylem, že si všechny kontakty ukládám do telefonu a při připojení k PC se automaticky zazálohujou do Outloku. To je nejlepší co může být... Pak když se cokoliv podělá a smaže se mi nechtěně několik kontaktů, tak to připojím k PC a mám je tam zpátky... To je asi nejlepší způsob co znám :-)

_________________
HTC Touch PRO 2, HP 914c
Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.090s | 15 Queries | GZIP : Off ]