WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 18. 02. 2014 19:57 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 21. 05. 2012 14:40
Příspěvky: 4
Offline
Nainstaloval jsem si v TT GO 910 mapu pro Truck od Tomtomu,myslel jsem že s ní lze nastavit výšku,tonáž,zobrazit mosty aj.
Ale bohužel nic takového mapa neumožňuje,buď to dělám špatně nebo to v ní vůbec není.Je naprosto stejná jako mapa EUROPE.
Nevím jestli třeba něco nenastavuji špatně,ale myslím si že to Tomtom neumožňuje.
Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Díky za radu. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 18. 02. 2014 20:43 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 20. 11. 2009 18:27
Příspěvky: 114
Offline
Je potřeba mít i truck navcore :o


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 18. 02. 2014 21:13 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 31. 01. 2012 16:45
Příspěvky: 303
Věk: 45
Offline
Přesně tak, ale musíš použít obě mety pro Truck mapu. Nepíšeš, kterou jsi instnul, pokud poslední, tak mety jsou tady.

; Europe_TRUCK 925,5445
29 A4 87 89 32 19 19 29 CA 77 7F 6F FC 03 DC 08 Europe_TRUCK-887.tmeta
; Europe_TRUCK 925.5445
EA 77 25 FE D8 1E ES BE 18 F7 D9 58 D8 10 20 ES Europe_TRUCK-887. meta

Pokud máš starší, napiš číslo a já Ti mety dodám. :)

_________________
LG G4
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 19. 02. 2014 22:07 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 21. 05. 2012 14:40
Příspěvky: 4
Offline
Aha,takže truck navcore nemám,nainstaloval jsem navcore 9.205xxxx.V tabulce kompatibility mapa Truck Europe 920_5273 uvedená je,takže nejspíš je to tím navcore.Mety na mapu 920_5273 mám,jinak by mi mapa nešla spustit,ale nejde v ní nic nastavit,myslím tonáž,výšky atd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 20. 02. 2014 06:55 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 31. 01. 2012 16:45
Příspěvky: 303
Věk: 45
Offline
Musíš použít i Truck NC, 9.700 nebo 9.701, to jsou poslední.

Pro mapu 920.5273 jsou tyto mety. Tak použít obě.

; Europe_TRUCK v920.5273
F2 3D F9 9F 28 99 76 79 6F 4D 9C 21 85 3C E8 0F Europe_TRUCK-860.meta

; Europe_TRUCK v920.5273
73 5B 52 E8 CD 6E F4 A9 0B C8 D8 60 52 FF 0C 28 Europe_TRUCK-860.tmeta

_________________
LG G4
Obrázek


Naposledy upravil kubesmarta dne 20. 02. 2014 06:57, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 20. 02. 2014 06:57 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 20. 11. 2009 18:27
Příspěvky: 114
Offline
Najdi si navcore truck 9.701 a budeš mít možnost nastavit vše potřebné.
Edit: ....zase jsem byl pomalej :) :) :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 25. 05. 2014 17:46 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 31. 01. 2012 16:45
Příspěvky: 303
Věk: 45
Offline
TOM TOM TRUCK 930.5618

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

heslo : koko1

; Europe_TRUCK_930_5618
04 07 5E 7F 87 4D 2D AB EF 81 22 07 F1 A4 07 81 Europe_TRUCK-929.meta
; Europe_TRUCK_930_5618
2F B1 69 4D 01 93 F0 1B DE 65 30 00 47 43 48 4B Europe_TRUCK-929.tmeta

Tato mapa bude fungovat pouze s TRUCK NavCore a aktivaci mapy s použitím obou met.

_________________
LG G4
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 27. 11. 2014 17:54 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 09. 11. 2009 14:14
Příspěvky: 1
Offline
Zdravím, nechtel jsem zakladat novy thread, mam tady GO 1000 a mam problem jej pripojit k pc, tedy pripoji se mi, ale bohuzel jej nevidim jako disk,takze nemuzu zmenit navcore ani mapy, mohl by nekdo poradit? Diky moc :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 27. 11. 2014 20:58 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 31. 01. 2012 16:45
Příspěvky: 303
Věk: 45
Offline
S tím Ti nikdo nepomůže, navigace, co se připojují přes MTT, oživit jdou, ale jedině za penízky. Bohužel.

_________________
LG G4
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mapa TOMTOM pro TRUCK
PříspěvekNapsal: 27. 11. 2014 21:02 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 31. 01. 2012 16:45
Příspěvky: 303
Věk: 45
Offline
Europe_TRUCK_940_5999 ( 2521 mb )

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

heslo: watermark

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


; Europe_TRUCK v940.5999
F3 16 3B 13 E1 E2 CE A2 F2 CB 5C FC 0B B8 A8 9F Europe_TRUCK-100213.meta
; Europe_TRUCK v940.5999
CC 3B 62 B7 6D CA A4 B8 59 67 EE 6B 94 4E 88 47 Europe_TRUCK-100213.tmeta

_________________
LG G4
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.079s | 17 Queries | GZIP : Off ]