WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sygic 13.1.1
PříspěvekNapsal: 11. 10. 2015 17:28 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 16. 03. 2008 15:22
Příspěvky: 25
Věk: 32
Offline
Chcem vas poprosit ci mi vie niekto poradit s aktivaciou sygicu. Dal som si do autoradia s WinCE 6.0 sygic 13.1.1 a je tam len mapa Polska 09.2014
Hodil som tam aj mapu svk 06.2015 aj so suborom conect.info ale nezobrazuje ju.
Viete poradit ako na to?

_________________
HTC Diamond 2 CLONE
5800 XpressMusic


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic 13.1.1
PříspěvekNapsal: 30. 10. 2015 19:13 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 16. 03. 2008 15:22
Příspěvky: 25
Věk: 32
Offline
Ak by sa nahodou niekto mordoval tak ako ja tak riesenie je jednoduche.
K najnovsim mapam treba stiahnut aj najnovsi wlc subor a conect.info.
A problem je vyrieseny.

_________________
HTC Diamond 2 CLONE
5800 XpressMusic


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.065s | 17 Queries | GZIP : Off ]