AutoMapa 5.05 - > AutoMapa 6.20

Veškeré programy pro kapesní počítače.
Odpovědět
thimlicek
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 32
Registrován: 25. 11. 2007 14:57

AutoMapa 5.05 - > AutoMapa 6.20

Příspěvek od thimlicek » 16. 04. 2008 20:21

Automapa s crakem .
Bez map a cestiny

Kód: Vybrat vše

http://www.uploading.com/files/SIA2K3A5/Automapa_a_magic_505.rar.html
Maps

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.de/files/39120036/CentralEurope_0803.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/39119299/CentralEurope_0803.part1.rar.html
Plne funkcni na X5OO
Obrázek
Eten V900, X500
Alextc
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 25. 03. 2008 19:29
Zařízení: Cat B15 Android 4.1.2

Re: automapa 5.05

Příspěvek od Alextc » 17. 04. 2008 08:46

Ta mapa chce číslo
thimlicek
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 32
Registrován: 25. 11. 2007 14:57

Re: automapa 5.05

Příspěvek od thimlicek » 17. 04. 2008 20:25

A nakopiroal jsi magic.exe do slozky s instalaci a prepsal tim ten puvodni?
Eten V900, X500
Alextc
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 25. 03. 2008 19:29
Zařízení: Cat B15 Android 4.1.2

Re: automapa 5.05

Příspěvek od Alextc » 17. 04. 2008 22:04

Už to mám, ale je to soubor wm5Am.exe. Ta navigace nevypadá špatně
thimlicek
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 32
Registrován: 25. 11. 2007 14:57

Re: automapa 5.05

Příspěvek od thimlicek » 18. 04. 2008 21:38

No mne vyhovuje vice nez IGO8, ale i tak nepredci TT :D
Eten V900, X500
Uživatelský avatar
MITA
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 147
Registrován: 26. 12. 2006 22:04
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Re: automapa 5.05

Příspěvek od MITA » 18. 04. 2008 22:06

Kam přesně na kartu nakopírovat tu mapu? Nechce mě ji to najít.
HTC Touch HD - Origo ROM 8 GB MicroSD
Alextc
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 25. 03. 2008 19:29
Zařízení: Cat B15 Android 4.1.2

Re: automapa 5.05

Příspěvek od Alextc » 18. 04. 2008 22:31

AutoMapa EU/Maps/Central Europe
V adresáři AutoMapa EU na kartě mám i program
Uživatelský avatar
marek7306
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 15. 09. 2007 20:19
Zařízení: Vodafone 845
Kontaktovat uživatele:

Re: automapa 5.05

Příspěvek od marek7306 » 20. 04. 2008 18:58

mám Qtek 2020 s WM6 nejde mi to instalnout...,je možné tady dát postup?


/// Necituj obsah předchozího příspěvku :!:
FullSoft
Naposledy upravil(a) FullSoft dne 26. 04. 2008 14:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zbytečná citace
Qtek 2020 Windows Mobile 6, 2GB SD karta
Uživatelský avatar
MITA
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 147
Registrován: 26. 12. 2006 22:04
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Re: automapa 5.05

Příspěvek od MITA » 20. 04. 2008 20:10

Já to mám hozený na HTC P3300 Artemis takže na Qteku jsem to netestoval.Jinak instaleci jsem provedl že jsem spustil na PC setup.exe a všechno jsem odklikal a hotovo.mapu jsem nakopčil na kartu.Potom jsem přepsal soubory co jsou uvedeny o pár řádků vejš.satelity to našlo asi po 2 minutách.Šlape naprosto v pohodě.Řekl bych že mapa je daleko aktuálnější než TomTom.
HTC Touch HD - Origo ROM 8 GB MicroSD
Uživatelský avatar
Bufik
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1278
Registrován: 27. 05. 2007 15:09
Zařízení: HTC Kaiser 8Gb

Re: automapa 5.05

Příspěvek od Bufik » 20. 04. 2008 21:24

Budovy asi k tomu nejsou co ? Jinak vypada velmi dobre . Dneska v noci jedu do Prahy tak to prubnu :)
Obrázek
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů