WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3812 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 382  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TomTom 7
PříspěvekNapsal: 20. 06. 2008 23:43 
Mobil Member User
Mobil Member User
Uživatelský avatar

Registrován: 27. 05. 2007 15:09
Příspěvky: 1278
Věk: 46
Offline
Hned na zacatku upozornuji ,ze tato verze je extrahovana z HTC Diamod a tudiz neni funkcni na jinem PDA nez HTC Kaiser a mozna jinych HTC (neni mozno vyzkouset) ,ale v zadnem pripadade ne na jinych PDA !!!!!!!! A taky je idealni pokud mate naistalovanou starsi verzi TT ,protoze si z teto verze vezme hlasy a ziskate "ID Pristroje" . Tato verze neni instalacni (je mozno dodat) ,ale vzhledem k tomu ze to nemam poradne otestovane ,tak mam nyni v Kaiserovi 2 TomTomy.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Takze stahnete si tento soubor :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Rozbalte a zkopirujte adresar co rootu karty (ted je TT funkcni ,ale muzete si pouze stahnout jednu mapu ) . Idealni je ho spustit ,tuto mapu si zadarmo stahnout ,treba Prahu a vyzkouset (stahne se vam soubor ".cab" takze nainstalovat) . Spusti se vam v jinem jazyce nez je cestina ,tak je treba se prokousat nastavenim a nastavit cestinu a cesky hlas .

Tak a ted si stahnete tento soubor :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Timto souborem nahradte ten puvodni (ve slozce "Navigator").
Tak a ted si musite stahnout mapu ,zatim vyzkousena je tato "Eastern Europe v710.1571" ,pro novejsi jsem zatim nenasel generator :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Tuto mapu je je treba samozrejme robalit (trochu slozite ,ale ja to nepakoval a urcite si s tim poradite) .Tato mapa je zamozrejme zamknuta ,takze ji na kartu zatim nekopirujte . Je treba si stahnout aktivator mapy :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Tento soubor rozbalte k mape co jste si stahli ! "Chce se mi spat" ,ale co bych pro vas neudelal . Takze pokracujeme . Z tech souboru co jste rozbalili vas zajima pouze "tt7_keygen.exe" . Je treba presne dodrzet co ted napisi ,jinak vam to bude hazet chyby a mapa se neaktivuje !!!
Takze mapu co jste stahli a rozbalili ,je urcite ve slozce "Eastern_Europe_7" . Takze predpokladam ze mate na jednom miste vyse uvedenou mapu a keygen (ne ve slozce "Eastern_Europe_7"). Spusteni keygenu je treba provest z prikazovaho radku nebo treba v Total Commanderu . Tvar jak to ma vypadat je presne takto .
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Samozrejme tento tvar musite dodrzet vcetne uvozovek !!!
ID PRISTROJE zjistite pri spustenem TT pokud kliknete na spodni cast displeje (kde je ukazatel sily signalu ) a pak na policko "verze 7.450" . Pod textem "Jazyk: Cestina" je onen kod . U meho je to treba AB2ZN AD9PE . Proc to pisi ,do keygenu nesmite napsat "AB2ZN AD9PE" ,ale "AB2ZNAD9PE" ,jinak vam to kod nevygeneruje .V dalsim prispevku je jednodussi keygen ,tak popripade pozijte ten. Takto odemknutou mapu nakopirujete na kartu do adresare "My Documents" (mela by tam byt uz mapa Prahy pokud jste si ji stahli a nainstalovali ). No a pokud jste vse udelali jak jsem napsal tak po sousteni TT se prepnete na mapu Eastern Europe . A to je vse . Pozdeji dodam dalsi mapy . Hodne stesti pri instalaci .

Pro jine PDA zkuste tuto instalaci :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Password :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Je to instalacka ,takze prijdete o starsiho TT,tak si udelejte zalohu. Bylo to vyzkouseno na emulatoru a tam to bylo funkcni ,na ostatnich PDA neni mozno vyzkouset !!!!!!!!

Nebo tady tuhle :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
HTC Kaiser 8Gb
Obrázek


Naposledy upravil Bufik dne 30. 06. 2008 03:50, celkově upraveno 8

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 00:48 
Mobil Member User
Mobil Member User
Uživatelský avatar

Registrován: 27. 05. 2007 15:09
Příspěvky: 1278
Věk: 46
Offline
Tady budu dodavat mapy na ktere je keygen :
Eastern Europe 720_1803 :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

heslo :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

keygen:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Tady mate mapy ,pro ktere by mel fungovat vyse uvrdeny keygen :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
HTC Kaiser 8Gb
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom 7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 06:49 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 15. 01. 2008 20:15
Příspěvky: 42
Offline
vyborna prace!!!jen bych mel otazku pri navigovani se mi objevuje jenom sipka.da se to zmenit na auticko?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom 7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 06:52 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 29. 03. 2008 07:11
Příspěvky: 36
Věk: 41
Offline
tak na HTC universal nefunguje, škoda


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom 7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 09:18 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 27. 07. 2007 18:20
Příspěvky: 431
Věk: 41
Offline
tady je verze která jde nainstalovat i na MIO350
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

nebo
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


heslo:
Citace:
ppcwarez.org


2: bufik nemohl by jsi prosím poskytnout tu mapu zdarma ,nefunguje mi to stažení s jejic h stránek dík mám nějaký špatný active sync potřeboval bych zjistit IDzařízení


___________________
//Linky do CODE :!: D.Haba

_________________
MIO 350p (WM6.1 Classique !!) 8gb Kingston /Lenovo A806 4.4.2/Navigon 8310 +16Gb Kingston
KDE BLB TAM NEBEZPEČNO - Jan Werich


Naposledy upravil mildis dne 21. 06. 2008 11:17, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom 7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 09:31 
Mobil Member User
Mobil Member User
Uživatelský avatar

Registrován: 27. 05. 2007 15:09
Příspěvky: 1278
Věk: 46
Offline
2 Mildis : Tady to mas
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
HTC Kaiser 8Gb
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom 7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 09:48 
Mobil Member User
Mobil Member User
Uživatelský avatar

Registrován: 27. 05. 2007 15:09
Příspěvky: 1278
Věk: 46
Offline
Aichman píše:
vyborna prace!!!jen bych mel otazku pri navigovani se mi objevuje jenom sipka.da se to zmenit na auticko?


Jasne ,vytvor v adresari "Navigator" slozky "art\cars" a tam nakopiruj toto :
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

_________________
HTC Kaiser 8Gb
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom 7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 11:17 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 27. 07. 2007 18:20
Příspěvky: 431
Věk: 41
Offline
jé jaá se omlouvám tady je heslo :

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


problém i po nainstalování free mapy PRAHA to po mě chce platný kod ,tak nevím :? mám ještě malinkatý dotaz do jakého adresáře se stáhne ta free mapa PRAHA.cab? A ještě jestli proběhne instalace v přímo v programu TOM TOM ??

_________________
MIO 350p (WM6.1 Classique !!) 8gb Kingston /Lenovo A806 4.4.2/Navigon 8310 +16Gb Kingston
KDE BLB TAM NEBEZPEČNO - Jan Werich


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom 7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 11:34 
Mobil Member User
Mobil Member User
Uživatelský avatar

Registrován: 27. 05. 2007 15:09
Příspěvky: 1278
Věk: 46
Offline
Mala by se ti stahnout do pameti pristroje v slozce My Documents a zpoustis to jako normalni cab.


//Obsah predchozich prispevku se necituje, viz. pravidla :!: D.Haba

_________________
HTC Kaiser 8Gb
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TomTom 7 pro HTC Kaiser
PříspěvekNapsal: 21. 06. 2008 11:38 
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Uživatelský avatar

Registrován: 27. 07. 2007 18:20
Příspěvky: 431
Věk: 41
Offline
tak přesně jsem to udělal ,ale je to v pr..eli :o

_________________
MIO 350p (WM6.1 Classique !!) 8gb Kingston /Lenovo A806 4.4.2/Navigon 8310 +16Gb Kingston
KDE BLB TAM NEBEZPEČNO - Jan Werich


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3812 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 382  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.681s | 15 Queries | GZIP : Off ]