VITO Voice2Go v1.52

Veškeré programy pro kapesní počítače.
Slavek69
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 211
Registrován: 16. 11. 2007 14:00
Zařízení: HTC Touch Pro
Kontaktovat uživatele:

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od Slavek69 » 15. 01. 2009 23:11

Mám to na kartě a vše šlape, jak má.
djj
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 200
Registrován: 28. 12. 2007 15:23
Zařízení: Nexus S ICS 4.0.3 [800x480]

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od djj » 16. 01. 2009 07:37

presne tak na kartu, akorat ty makra :-(
Hledáte CZE ROM pro Váš HTC TOUCH2 (MEGA) - tak tady je pro Vás
WM 6.5.5 build 23563 viewtopic.php?f=116&t=36222
franky52
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 145
Registrován: 16. 03. 2008 11:19
Zařízení: Samsung Galaxy S2, Samsung Tablet

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od franky52 » 16. 01. 2009 10:26

Tak jsem to opětovně zkusil na Moje úložiště v Omnii a výsledek?
Po instalaci prázdná obrazovka, jen datum.
Po prvním resetu se na obrazovce objevilo patro SPB Shell
Po druhém resetu přibyl na obrazovce SPB traveler
Po třetím resetu se objevilo SPB plus a všechno ostatní
Nerozumím tomu, ale nyní voice funguje. Už už jsem ale po druhém resetu chtěl spustit soubor backup.
Já jen, kdyby se s tím někdo na Omnii setkal, tak ať resetuje, dokud to jde.
Slavek69
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 211
Registrován: 16. 11. 2007 14:00
Zařízení: HTC Touch Pro
Kontaktovat uživatele:

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od Slavek69 » 16. 01. 2009 12:39

Podobné jsem to měl i na Kaiserovi. Také mi to startovalo plug in na displej špatně a doteď mi nenajíždí plug in ProfiMail, Pocket Player. Najíždí mi G alarm, SPB Diary, SPB Weather, Toogle.
radospol
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 198
Registrován: 17. 03. 2008 16:27
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od radospol » 21. 01. 2009 18:24

Na Touch HD funguje bez problemu,len mam otazku. Da sa nejak nastavit spustenie hlasovej lokalizacie jednym klikom, Zatial som dosiel len k tomu,ze musim spustit app a potom este kliknut na "recognize command" co je dost neprakticke.
djj
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 200
Registrován: 28. 12. 2007 15:23
Zařízení: Nexus S ICS 4.0.3 [800x480]

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od djj » 21. 01. 2009 19:01

ja mam spustenou jejich today a tam jen kliknu na tlacitko a po pipnuti zadam voice command nehlede na to, ze se tam zapina a vypina "magic" slovo :wink:

Jinak funguju s tim cca tyden a srsim chvalou :-) nepada, dela co ma, proste nadhera :D
Hledáte CZE ROM pro Váš HTC TOUCH2 (MEGA) - tak tady je pro Vás
WM 6.5.5 build 23563 viewtopic.php?f=116&t=36222
radospol
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 198
Registrován: 17. 03. 2008 16:27
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od radospol » 21. 01. 2009 19:09

to je skoda,nechcem pouzivat jejich today.
djj
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 200
Registrován: 28. 12. 2007 15:23
Zařízení: Nexus S ICS 4.0.3 [800x480]

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od djj » 21. 01. 2009 21:25

jinak me napada co treba aplikace keyswap na zmenu funkce soft. tlacitek - a nastavit zastupce na voice2go - urcite to nejak pujde, kdyz bduu mit zitra cas, vyzkousim :wink:
Hledáte CZE ROM pro Váš HTC TOUCH2 (MEGA) - tak tady je pro Vás
WM 6.5.5 build 23563 viewtopic.php?f=116&t=36222
radospol
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 198
Registrován: 17. 03. 2008 16:27
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od radospol » 22. 01. 2009 17:43

Pouzivam AE Button a namapoval som si to na tlacitko,ale stale ide namapovat iba spustenie app, az potom musim kliknut na zacatie akcie.

PS: pred tymto programom som skusal ten windowsacky hlasovy program(nepamatam si uz ja sa vola) a zda sa mi lepsi,lebo tam nemusim pridavat ziadne prikazy. Su tam sice prikazy preddefinovane a su v AJ,ale rozpozna to akukolvek app, hocijaky kontakt zo zoznamu,proste vsetko co je v ppc. V tomto si musim nahrat vsetko co chcem. Takze kazdy z nich ma svoje + aj -
JirkaP79
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 22. 01. 2009 22:59
Zařízení: LG G3 32

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od JirkaP79 » 22. 01. 2009 23:21

Já ho mám nainstalovaný na Omnii, mimo hlavní paměť v paměti telefonu (moje úložiště) a šlape bez problémů i makra běhají.
Co se týče rychlého spuštění je přímo v menu programu nastavení na horkou klávesu (Hot buttons), která spouští přímo "recognize command".
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] a 2 hosti