WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 15. 01. 2009 23:11 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 16. 11. 2007 14:00
Příspěvky: 211
Offline
Mám to na kartě a vše šlape, jak má.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 16. 01. 2009 07:37 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 28. 12. 2007 15:23
Příspěvky: 200
Věk: 36
Offline
presne tak na kartu, akorat ty makra :-(

_________________
Nexus S ICS 4.0.3 [800x480]
Hledáte CZE ROM pro Váš HTC TOUCH2 (MEGA) - tak tady je pro Vás
WM 6.5.5 build 23563 http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=116&t=36222


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 16. 01. 2009 10:26 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 16. 03. 2008 11:19
Příspěvky: 145
Offline
Tak jsem to opětovně zkusil na Moje úložiště v Omnii a výsledek?
Po instalaci prázdná obrazovka, jen datum.
Po prvním resetu se na obrazovce objevilo patro SPB Shell
Po druhém resetu přibyl na obrazovce SPB traveler
Po třetím resetu se objevilo SPB plus a všechno ostatní
Nerozumím tomu, ale nyní voice funguje. Už už jsem ale po druhém resetu chtěl spustit soubor backup.
Já jen, kdyby se s tím někdo na Omnii setkal, tak ať resetuje, dokud to jde.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 16. 01. 2009 12:39 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 16. 11. 2007 14:00
Příspěvky: 211
Offline
Podobné jsem to měl i na Kaiserovi. Také mi to startovalo plug in na displej špatně a doteď mi nenajíždí plug in ProfiMail, Pocket Player. Najíždí mi G alarm, SPB Diary, SPB Weather, Toogle.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 21. 01. 2009 18:24 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 17. 03. 2008 16:27
Příspěvky: 198
Offline
Na Touch HD funguje bez problemu,len mam otazku. Da sa nejak nastavit spustenie hlasovej lokalizacie jednym klikom, Zatial som dosiel len k tomu,ze musim spustit app a potom este kliknut na "recognize command" co je dost neprakticke.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 21. 01. 2009 19:01 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 28. 12. 2007 15:23
Příspěvky: 200
Věk: 36
Offline
ja mam spustenou jejich today a tam jen kliknu na tlacitko a po pipnuti zadam voice command nehlede na to, ze se tam zapina a vypina "magic" slovo :wink:

Jinak funguju s tim cca tyden a srsim chvalou :-) nepada, dela co ma, proste nadhera :D

_________________
Nexus S ICS 4.0.3 [800x480]
Hledáte CZE ROM pro Váš HTC TOUCH2 (MEGA) - tak tady je pro Vás
WM 6.5.5 build 23563 http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=116&t=36222


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 21. 01. 2009 19:09 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 17. 03. 2008 16:27
Příspěvky: 198
Offline
to je skoda,nechcem pouzivat jejich today.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 21. 01. 2009 21:25 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 28. 12. 2007 15:23
Příspěvky: 200
Věk: 36
Offline
jinak me napada co treba aplikace keyswap na zmenu funkce soft. tlacitek - a nastavit zastupce na voice2go - urcite to nejak pujde, kdyz bduu mit zitra cas, vyzkousim :wink:

_________________
Nexus S ICS 4.0.3 [800x480]
Hledáte CZE ROM pro Váš HTC TOUCH2 (MEGA) - tak tady je pro Vás
WM 6.5.5 build 23563 http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=116&t=36222


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 22. 01. 2009 17:43 
Mobil Guru
Mobil Guru

Registrován: 17. 03. 2008 16:27
Příspěvky: 198
Offline
Pouzivam AE Button a namapoval som si to na tlacitko,ale stale ide namapovat iba spustenie app, az potom musim kliknut na zacatie akcie.

PS: pred tymto programom som skusal ten windowsacky hlasovy program(nepamatam si uz ja sa vola) a zda sa mi lepsi,lebo tam nemusim pridavat ziadne prikazy. Su tam sice prikazy preddefinovane a su v AJ,ale rozpozna to akukolvek app, hocijaky kontakt zo zoznamu,proste vsetko co je v ppc. V tomto si musim nahrat vsetko co chcem. Takze kazdy z nich ma svoje + aj -


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VITO Voice2Go v1.52
PříspěvekNapsal: 22. 01. 2009 23:21 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 22. 01. 2009 22:59
Příspěvky: 1
Offline
Já ho mám nainstalovaný na Omnii, mimo hlavní paměť v paměti telefonu (moje úložiště) a šlape bez problémů i makra běhají.
Co se týče rychlého spuštění je přímo v menu programu nastavení na horkou klávesu (Hot buttons), která spouští přímo "recognize command".


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.251s | 15 Queries | GZIP : Off ]