VITO Voice2Go v1.52

Veškeré programy pro kapesní počítače.
Uživatelský avatar
dominik01
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 84
Registrován: 10. 04. 2009 17:49
Zařízení: Zte Blade (San Francisco)

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od dominik01 » 17. 06. 2009 18:00

našiel som nieco na to rozhodenie displeja na ich stranke este som to neskusal ale pojdem a tu je ten nevod: Screen calibration goes out while recording macros.
Try one of the following:

1.Download and reinstall the latest version of VITO ButtonMapper (Note: you need to download exe of ButtonMapper that includes MacroRecorder responsible for macros recording or install MacroRecorder from your Pocket PC)

2. If step 1 doesn't solve the problem, do the following:
2.1 Go to screen alignment menu in your settings and make 5 screenshots (with the cross in the center and in the cornres of the screen). You can use VITO ScreenCapture to make the screenshots (free trial for 14 days).
2.2 Download the program getoeminfo.exe and run it on your Pocket PC. There will appear a window OEM string with text.
2.3 Send the text from OEM string window alongside with the screenshots you've previously made to

Kód: Vybrat vše

support@vitotechnology.com

2.4 Expect a version of MacroRecorder copmatible with your device soon.
to the top
Zte Blade (San Francisco)
VGA 640X480
Custom rom : Cyangoenmod7.0.3 stable (Gingerbread 2.3.3)
Cpu overclocked 600Mhz to 710Mhz
O2 SK
glock
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 18
Registrován: 27. 08. 2009 21:59
Zařízení: SE K610i; N73; iPAQ 114

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od glock » 27. 08. 2009 22:07

AhOi, mám iPAQ 114 a když nainstaluji V2G, tak nereaguje, rovněž tlačítko, které zapíná magic word, je šedé a nelze stisknout. Víte, co s tím mám udělat? Děkuji velmi
Uživatelský avatar
ING_Psycho
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 118
Registrován: 14. 10. 2009 16:02
Zařízení: HTC HD7 - ofiko ROM 7720 (chevron + interop unlock)
Kontaktovat uživatele:

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od ING_Psycho » 28. 06. 2010 11:00

pls reupload
history: Motorola T2288 - Motorola T180 - Motorola T190 - Nokia 3310 - Nokia 3120 - Motorola E770V - Nokia N70 - Scifone :D - Eten Gloofish M700 - Samsung Galaxy Spica - HTC Touch HD blackstone (BlackstoneHenge 4,6) - HTC HD7 (Ofico ROM + interop unlock) - v budúcnosti dúfam Nokia Lumia 920 :D
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33180
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Kontaktovat uživatele:

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od Kamilos » 28. 06. 2010 11:14

REUPLOAD:

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/85576/VITO.Voice2Go.v1.52-rUnLiu.zip_907.55KB.html
http://uloz.to/5211071/vito.voice2go.v1.52-runliu.zip
http://www.ziddu.com/download/10478483/VITO.Voice2Go.v1.52-rUnLiu.zip.html
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
sony-pes
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 03. 08. 2009 15:58
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od sony-pes » 06. 07. 2010 19:34

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli se dá nastavit rozpoznávání pomocí "magic word" i pri vypnutém displayi. Mám HTC HD2 a nebojím se zasahovat i do registrů. Kdyby někdo věděl jak na to tak budu rád. Jinak bezvadnej soft.
Uživatelský avatar
Jasson
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 23. 07. 2008 20:24
Zařízení: HTC HD2 Leo + 16GB

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od Jasson » 08. 07. 2010 10:03

Zde je čeština do programu. Stačí nakopírovat do složky, kde je nainstalovaný program a poté v nastavení změnit na Czech.

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/405519073/Czech.lng.html
sony-pes
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 03. 08. 2009 15:58
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od sony-pes » 02. 08. 2010 15:15

Menší dotaz pánové a dámy. Koupil jsem si k HTC HD2 bluetoth headset nokia a zajímalo by mne jestli můžu nějak namapovat tlačítko pro rozpoznávání řeči na tento program?

Díky
akcitrk
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 18. 12. 2015 08:55
Zařízení: WM

Re: VITO Voice2Go v1.52

Příspěvek od akcitrk » 18. 12. 2015 09:14

Prosím nemáte někdo tu češtinu do tohoto programu, děkuji.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů