iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33180
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Kontaktovat uživatele:

iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Kamilos » 07. 09. 2012 22:08

iGO Primo 2.0

Toto vlakno bylo zalozeno kvuli zachovani cistoty originalniho vlakna,
jenz obsahuje funkcni instalace navigace iGO Primo 2.0, popr. mapy a nachazi se tady:

android-navigace-f157/igo-primo-2-0-t43898.html
ZDE si muzete predavat sve zkusenosti, popr. se radit, jak s nastavenim.

(Pokud bude chtit do originalniho vlakna vlozit dalsi funkcni verzi ci nove mapy, pozadejte nektereho z moderatoru pro odemceni vlakna.)
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
Mára
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 78
Registrován: 24. 04. 2010 22:53
Zařízení: Samsung galaxy S III

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od Mára » 07. 09. 2012 23:24

Ahoj, iGo jsem měl čtyři roky ve WM, včera jsem začal s Primem 2, 0 z tohoto vlákna na androidu, mám jej v Samsongu galaxy S III.Pár dotazů -nemohu nalést sys.txt v zařízení, je to možné, mám jej tedy vytvořit pro další úpravy?-potřebovalbych aby v 2D (možná i v 3D) se dala mapa více přiblížit, je potřeba nějak upravit sys,txt ?-jak přidat ikonku k POI bodu? Nalezl jsem v ... nastavení ... nastavení mapy ...značky míst zde jde jen zapnout zobrazení na mapě,, ale nejde mi se dostat do seznamu ikonek-dají se nějak do Prima dastat hezké barevné ikonky pro POI body jako to bylo v iGO 8,3? Nějak to jde, pro jednu skupinu ... čerpací stanice ... Agip tam mám barevnou ikonku, ale jak tam dostat ty z iGO 8,3?
tomik123456
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 31. 01. 2012 15:30
Zařízení: HTC One X

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od tomik123456 » 08. 09. 2012 07:07

Díky to jjjlll, Bruca a Jasan za rady s orientací obrazovky, už je to OK. :good

Prosím poraďte ještě - když se při jízdě odchýlím od vypočítané trasy, tato se nepřepočte automaticky, ale Primo pokračuje v navigaci původní (asi to nějak dopočítává) a mele si svou bez ohledu na to, kde se nacházím. Když však dorazím do cíle, tak zahlásí "Dosáhli jste cíle cesty).

A ještě - lze nějak zvýšit rychlost fixace satelitů (trvá do několik minut než je telefon zachytí). v sys.txt mám toto:

[modules]
;ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
;IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"
;IGPS_DRIVER= GPS_DRIVER_NO_SERIA

Neměl bych některý z těch neaktivních řádků aktivovat?
Díky za pomoc

Telefon HTC Wildfire, rozl. 320x240.
Uživatelský avatar
sherdog
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 30. 03. 2010 22:49
Zařízení: HTC ONE M8, HTC ONE V, HTC Wildfire S

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od sherdog » 08. 09. 2012 23:56

Ja to mám takto:

[modules]
;ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
;IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"
;IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"
;IGPS_DRIVER= GPS_DRIVER_NO_SERIA

[gps]
;location_net=1
;location_gps=1
;accuracy_workaround=1
;background_navigation=1

Čiže všetko zrušené stredníkom a s vyhľadávaním signálu mám najlepšie výsledky takto. Čím menej tých zápisov v SYS tým lepšie.

Pri malom zväčšení v 2D, tam mám odskúšané na (800x480):
[interface]
minzoom2d=40 ;čím je táto hodnota nižšia tým je väčší zoom a naopak, niekto sa na to pýtal tak to sem dávam.

komu vadia názvy ulíc v 3d v tých bublinách
(ako mne) tak:
[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1 ; názvy ulíc sa zobrazujú a natáčajú s mapou.
Naposledy upravil(a) sherdog dne 10. 09. 2012 15:47, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
luboz
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 127
Registrován: 05. 11. 2010 11:06
Zařízení: HTC Desire

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od luboz » 09. 09. 2012 20:16

Len pre zaujimavost som vyskusal prepinanie map pomocou profilov.
Je to sice velmi jednoduchy sposob, no ma zial pre mna velku nevyhodu, ze sa tym prepinaju vsetky nastavenia v ramci profilu, cize aj ked funkcne, pre mna nepouzitelne.
Podmienkou je pristup do adresara save a pripadne aj k sys.txt, cize bud mat rootnute zariadenie, alebo pouzit moj Thin build prima.
Dalsou podmienkou je mat save_checksum=0 v sekcii [interface] suboru sys.txt. Pokial vam sys.txt vygeneroval instalator Thin-u, tak to uz mate nastavene spravne.
V opacnom pripade nezabudut na to!
Potom je potrebne vygenerovat prislusne profily tym, ze ich v prime zvolite.
Nasledne uz staci len pripravit adresare s prislusnym obsahom, napr v content/ mat v map/ napr. mapy TomTom (po starom TeleAtlas)
potom zalozit napr. adresar map_nq pre mapy od Navteq-u a nahrat do neho prislusne mapy. Obdobne pripadne dalsie mapy do dalsieho adresara.
Rovnako je mozne "prepinat" aj poi, buildings, phoneme, raster a pod...
Cele je to zalozene na pridani konfiguracnych zapisov pre prislusny "obsah" do konfiguracnych suborov prislusnych profilov.
T.j. iGO/save/profiles/0x/system.ini kde x je 1-4, t.j. poradove cislo prislusneho profilu.
Vsade v navodoch sa ale objavuje nieco taketo:

Kód: Vybrat vše

[folders]
maps="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/map_nq"
pricom vela uzivatelov ma problem aky je v jeho pripade namontovany oddiel sdkarty kde ma adresar iGO.
To je ale, ako som zistil, uplne zbytocne.
Pokial mate jednotlive adresare map, map_nq, map_xy,... v ramci jedneho contentu tak staci napre pre map_nq nasledovny zapis:

Kód: Vybrat vše

[folders]
maps="map_nq"
Pokial pouzivame pre niektory profil defaultny adresar map t.j. "map", nie je to treba ani do system.ini prislusneho profilu ani uvadzat!
Cele je to o tom, ze defaultny adresar z ktoreho sa hlada obsah je adresar content, ktory taktiez mozeme zmenit zapisom content="cesta k inemu ako contentu"

Pre mna je to zaujimave skor z moznosti zdielat urcity obsah medzi primom a starsim myway.
Pokial by bol vacsi zaujem, mohol by som urobit specialny build myway, ktory by mohol byt nainstalovany spolu s primom.
Samozrejme v ramci volneho casu...
unreal
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 29. 12. 2011 23:01
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od unreal » 10. 09. 2012 10:28

Neexistuje nejaký zápis do sys.txt aby mi stratu signálu GPS hlásilo až po určitom čase, napríklad až keď je výpadok dlhší ako 10 sekúnd?
tomik123456
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 31. 01. 2012 15:30
Zařízení: HTC One X

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od tomik123456 » 10. 09. 2012 10:45

Díky moc to sherdog za pomoc s fixací a přesností satelitů, skutečně po deaktivaci všech zápisů v syst.txt v sekcích [modules] a [gps] šlape Primo na jedničku!

Telefon HTC Wildfire, rozl. 320x240.
Mára
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 78
Registrován: 24. 04. 2010 22:53
Zařízení: Samsung galaxy S III

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od Mára » 10. 09. 2012 12:43

Prosím, kde je v Primu umístěn sys.tx ? V iGO 8, 3 jsem ho viděl, zde ho nevidím. Mám si ho tedy vytvořit?
A co do něj dopsat, chci-li ve 2D zobrazení větší přiblížení. Dá se někde na netu sehnat seznam příkazů, které jde do sys.tx napsat a co znamenají. Pro 8, 3 jsem to kdesi nalezl, dik.
rkhl
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 01. 09. 2010 18:42

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od rkhl » 10. 09. 2012 15:42

Zdravím, chtěl bych se vás zeptat. Funguje vám ukazatel stavu baterie po zadání do sys.txt:

[debug] show_battery_percent=1

nebo vám také ukazuje stále 35%.
Uživatelský avatar
sherdog
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 30. 03. 2010 22:49
Zařízení: HTC ONE M8, HTC ONE V, HTC Wildfire S

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od sherdog » 10. 09. 2012 15:43

@Mára
SYS ak nemáš tak vytvor v adresári IGO/SYS tak ako aj pri IGO8,3.

Pri malom zväčšení v 2D, mám odskúšané na (800x480):
[interface]
minzoom2d=40 ;čím je táto hodnota nižšia tým je väčší zoom a naopak.

Keby si čítal tak o tri príspevky vyššie nad tvojim to nájdeš...
Naposledy upravil(a) sherdog dne 30. 11. 2012 10:42, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: sachmar a 2 hosti