WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 830 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 83  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 07. 09. 2012 22:08 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Příspěvky: 33137
Věk: 52
Offline
iGO Primo 2.0


Toto vlakno bylo zalozeno kvuli zachovani cistoty originalniho vlakna,
jenz obsahuje funkcni instalace navigace iGO Primo 2.0, popr. mapy a nachazi se tady:

android-navigace-f157/igo-primo-2-0-t43898.html


ZDE si muzete predavat sve zkusenosti, popr. se radit, jak s nastavenim.


(Pokud bude chtit do originalniho vlakna vlozit dalsi funkcni verzi ci nove mapy, pozadejte nektereho z moderatoru pro odemceni vlakna.)

_________________
SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 07. 09. 2012 23:24 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 24. 04. 2010 22:53
Příspěvky: 78
Offline
Ahoj, iGo jsem měl čtyři roky ve WM, včera jsem začal s Primem 2, 0 z tohoto vlákna na androidu, mám jej v Samsongu galaxy S III.Pár dotazů -nemohu nalést sys.txt v zařízení, je to možné, mám jej tedy vytvořit pro další úpravy?-potřebovalbych aby v 2D (možná i v 3D) se dala mapa více přiblížit, je potřeba nějak upravit sys,txt ?-jak přidat ikonku k POI bodu? Nalezl jsem v ... nastavení ... nastavení mapy ...značky míst zde jde jen zapnout zobrazení na mapě,, ale nejde mi se dostat do seznamu ikonek-dají se nějak do Prima dastat hezké barevné ikonky pro POI body jako to bylo v iGO 8,3? Nějak to jde, pro jednu skupinu ... čerpací stanice ... Agip tam mám barevnou ikonku, ale jak tam dostat ty z iGO 8,3?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 08. 09. 2012 07:07 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 31. 01. 2012 15:30
Příspěvky: 13
Offline
Díky to jjjlll, Bruca a Jasan za rady s orientací obrazovky, už je to OK. :good

Prosím poraďte ještě - když se při jízdě odchýlím od vypočítané trasy, tato se nepřepočte automaticky, ale Primo pokračuje v navigaci původní (asi to nějak dopočítává) a mele si svou bez ohledu na to, kde se nacházím. Když však dorazím do cíle, tak zahlásí "Dosáhli jste cíle cesty).

A ještě - lze nějak zvýšit rychlost fixace satelitů (trvá do několik minut než je telefon zachytí). v sys.txt mám toto:

[modules]
;ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
;IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"
;IGPS_DRIVER= GPS_DRIVER_NO_SERIA

Neměl bych některý z těch neaktivních řádků aktivovat?
Díky za pomoc

Telefon HTC Wildfire, rozl. 320x240.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 08. 09. 2012 23:56 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 03. 2010 22:49
Příspěvky: 138
Offline
Ja to mám takto:

[modules]
;ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
;IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"
;IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"
;IGPS_DRIVER= GPS_DRIVER_NO_SERIA

[gps]
;location_net=1
;location_gps=1
;accuracy_workaround=1
;background_navigation=1

Čiže všetko zrušené stredníkom a s vyhľadávaním signálu mám najlepšie výsledky takto. Čím menej tých zápisov v SYS tým lepšie.

Pri malom zväčšení v 2D, tam mám odskúšané na (800x480):
[interface]
minzoom2d=40 ;čím je táto hodnota nižšia tým je väčší zoom a naopak, niekto sa na to pýtal tak to sem dávam.

komu vadia názvy ulíc v 3d v tých bublinách
(ako mne) tak:
[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1 ; názvy ulíc sa zobrazujú a natáčajú s mapou.


Naposledy upravil sherdog dne 10. 09. 2012 15:47, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 09. 09. 2012 20:16 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 05. 11. 2010 11:06
Příspěvky: 127
Offline
Len pre zaujimavost som vyskusal prepinanie map pomocou profilov.
Je to sice velmi jednoduchy sposob, no ma zial pre mna velku nevyhodu, ze sa tym prepinaju vsetky nastavenia v ramci profilu, cize aj ked funkcne, pre mna nepouzitelne.
Podmienkou je pristup do adresara save a pripadne aj k sys.txt, cize bud mat rootnute zariadenie, alebo pouzit moj Thin build prima.
Dalsou podmienkou je mat save_checksum=0 v sekcii [interface] suboru sys.txt. Pokial vam sys.txt vygeneroval instalator Thin-u, tak to uz mate nastavene spravne.
V opacnom pripade nezabudut na to!
Potom je potrebne vygenerovat prislusne profily tym, ze ich v prime zvolite.
Nasledne uz staci len pripravit adresare s prislusnym obsahom, napr v content/ mat v map/ napr. mapy TomTom (po starom TeleAtlas)
potom zalozit napr. adresar map_nq pre mapy od Navteq-u a nahrat do neho prislusne mapy. Obdobne pripadne dalsie mapy do dalsieho adresara.
Rovnako je mozne "prepinat" aj poi, buildings, phoneme, raster a pod...
Cele je to zalozene na pridani konfiguracnych zapisov pre prislusny "obsah" do konfiguracnych suborov prislusnych profilov.
T.j. iGO/save/profiles/0x/system.ini kde x je 1-4, t.j. poradove cislo prislusneho profilu.
Vsade v navodoch sa ale objavuje nieco taketo:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

pricom vela uzivatelov ma problem aky je v jeho pripade namontovany oddiel sdkarty kde ma adresar iGO.
To je ale, ako som zistil, uplne zbytocne.
Pokial mate jednotlive adresare map, map_nq, map_xy,... v ramci jedneho contentu tak staci napre pre map_nq nasledovny zapis:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Pokial pouzivame pre niektory profil defaultny adresar map t.j. "map", nie je to treba ani do system.ini prislusneho profilu ani uvadzat!
Cele je to o tom, ze defaultny adresar z ktoreho sa hlada obsah je adresar content, ktory taktiez mozeme zmenit zapisom content="cesta k inemu ako contentu"

Pre mna je to zaujimave skor z moznosti zdielat urcity obsah medzi primom a starsim myway.
Pokial by bol vacsi zaujem, mohol by som urobit specialny build myway, ktory by mohol byt nainstalovany spolu s primom.
Samozrejme v ramci volneho casu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 10. 09. 2012 10:28 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 29. 12. 2011 23:01
Příspěvky: 12
Věk: 47
Offline
Neexistuje nejaký zápis do sys.txt aby mi stratu signálu GPS hlásilo až po určitom čase, napríklad až keď je výpadok dlhší ako 10 sekúnd?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 10. 09. 2012 10:45 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 31. 01. 2012 15:30
Příspěvky: 13
Offline
Díky moc to sherdog za pomoc s fixací a přesností satelitů, skutečně po deaktivaci všech zápisů v syst.txt v sekcích [modules] a [gps] šlape Primo na jedničku!

Telefon HTC Wildfire, rozl. 320x240.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 10. 09. 2012 12:43 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 24. 04. 2010 22:53
Příspěvky: 78
Offline
Prosím, kde je v Primu umístěn sys.tx ? V iGO 8, 3 jsem ho viděl, zde ho nevidím. Mám si ho tedy vytvořit?
A co do něj dopsat, chci-li ve 2D zobrazení větší přiblížení. Dá se někde na netu sehnat seznam příkazů, které jde do sys.tx napsat a co znamenají. Pro 8, 3 jsem to kdesi nalezl, dik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 10. 09. 2012 15:42 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 01. 09. 2010 18:42
Příspěvky: 14
Offline
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat. Funguje vám ukazatel stavu baterie po zadání do sys.txt:

[debug] show_battery_percent=1

nebo vám také ukazuje stále 35%.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
PříspěvekNapsal: 10. 09. 2012 15:43 
Mobil Guru
Mobil Guru
Uživatelský avatar

Registrován: 30. 03. 2010 22:49
Příspěvky: 138
Offline
@Mára
SYS ak nemáš tak vytvor v adresári IGO/SYS tak ako aj pri IGO8,3.

Pri malom zväčšení v 2D, mám odskúšané na (800x480):
[interface]
minzoom2d=40 ;čím je táto hodnota nižšia tým je väčší zoom a naopak.

Keby si čítal tak o tri príspevky vyššie nad tvojim to nájdeš...


Naposledy upravil sherdog dne 30. 11. 2012 10:42, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 830 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 83  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.092s | 17 Queries | GZIP : Off ]