WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 827 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 83  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 29. 05. 2011 17:17 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Příspěvky: 33137
Věk: 52
Offline
Navigon - navod na instalaci

navod od uzivatele ben89


Mám Desire HD, origo rom 2.3.3 Gingerbread a trpěl jsem DACH syndromem :-). Nepomohl mi žádný postup tady. Použil jsem ale postup z mobilism.org (NENÍ potřeba ROOT) a funguje to.

Přepoklad je, že už máte někde schovaný funkční version.xml.

Návod přeložen volně podle uživatele Spasti:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

Obě apk najdete v tomhle balíčku:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


1. Nainstalujte Navigon v2.6.1 a spusťte. Nepustí se, ale to je jedno, protože stihne vytvořit soubor version.xml. (Možná není ani nutné)
2. Připojte telefon k PC a zaměňte version.xml za váš dříve funkční (verzi přepište na 3.5.0).
3. Nainstalujte Navigon v.3.5.0 a NESPOUŠTĚJTE HO!
4. Otevřete Navigon Fresg, VYTVOŘTE SI NOVÝ ÚČET a stáhněte jednu malou mapu. Po dokončení vypněte Fresh, telefon odpojte.
5. Nyní si stáhněte Navigon Select v3.6.0 z Marketu, nainstalujte ho a nechte tak přepsat verzi 3.5.0. Otevřete ho, ale bude chtít stahovat soubory, vyberte stažení přes osobní počítač a zavřete ho.
6. Opět připojte telefon k PC a vymažte všechno kromě version.xml a updates.xml.
7. Spusťte Fresh a stáhněte si veškeré mapy, které bude používat. Po dokončení odpojte.
8. Zapněte NAvigon 3.6.0 a vše by mělo fungovat.

_________________
SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 31. 05. 2011 09:28 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 31. 05. 2011 09:02
Příspěvky: 1
Offline
mám problém.... při pokusu o spuštění Navigonu se mi objeví hláška: Aplikace Navigon (proces com.navigon.navigator) byla neočekávaně ukončena. Zkuste to znovu.

Můžete mi někdo poradit, co s tím?
Děkuji!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 31. 05. 2011 15:45 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 26. 10. 2010 16:17
Příspěvky: 52
Offline
A co mám dělet když mám nový telefon. Kde vezmu funkční soubor version ?Dík moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 02. 06. 2011 20:11 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 02. 06. 2011 19:25
Příspěvky: 2
Offline
Vše jsem udělal podle návodu a hlasí mi to,že to není určeno pro tento přístroj.mám Galaxy Mini a textak vypadá takto


<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
<config>
<software>
<version>3.5.0</version>
<build></build>
<brand>NAVIGON_EU</brand>
<platform>MN7_ANDROID_SELECT</platform>
<productprefix>AS</productprefix>
<copyright>Navigon AG, Copyright (C) 2010</copyright>
<imei>356794040928200</imei>
<id>356794040928200</id>
<productid>ASFNQ7BBUDVYX1Y6SHFVVAVD3ZZ628SNBFTXY7E</productid>
</software>
</config>


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 05. 06. 2011 21:46 
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Uživatelský avatar

Registrován: 31. 10. 2010 16:30
Příspěvky: 57
Offline
Můj postup, jak to funfovalo u mě:

0. Odinstalovat vše staré co se týká nefunkčního Navigonu, smazat složku Navigon z karty.
1. Nainstalujte Navigon v2.6.1 a NESPOUŠTĚJTE HO!
2. Nainstalujte Navigon v.3.5.0 a NESPOUŠTĚJTE HO!
3. V aplikacích budete mít dvě ikony: Navigon a Navigon Select
4. Spustit nejdříve aplikaci Navigon, kde budou nejdřív licenční podmínky - dát OK, a pak se bude navazovat spojení. Nechte to dojít až do stavu, že si aplikace potřebuje stáhnout nějaké další soubory a na výběr bude WLAN nebo osobní počítač. Nedávejte nic a aplikaci ukončete.
5. Změnit version.xml a v tom následující řádky takto:
<version>3.5.0</version>
<platform>MN7_ANDROID_SELECT</platform>
<productprefix>AS</productprefix>
<id>351602040028258</id> sem opsat imei z řádku nad tímto
<productid>AS688TMK39BZVHDES1KRDP76CR3GGMYPPGYM78X</productid> místo původní 7 se přepíše S
6. Z telefonu odinstalovat aplikaci Navigon a ponechat Navigon Select!
7. V PC spustit program Navigon Fresh, přes nový účet stáhnout do připojeného mobilu nejdříve safety package a jednu malou mapu.
8. V telefonu teprve nyní spustit Navigon Select a vyzkoušejte, pak ukončete.
9. Nyní si stáhněte Navigon Select v3.6.0 z Marketu, nainstalujte ho a nechte tak přepsat verzi 3.5.0. Otevřete ho, ale bude chtít stahovat soubory, vyberte stažení přes osobní počítač a aplikaci nezavírejte.
10. Opět připojte telefon k PC a spusťte Navigon Fresh a stáhněte si znovu safety package a veškeré mapy, které bude chtít používat. Po dokončení odpojte telefon.
11. Zapněte Navigon 3.6.0 a vše by mělo fungovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Navigon Fresh error
PříspěvekNapsal: 06. 06. 2011 14:50 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 09. 05. 2010 22:40
Příspěvky: 4
Offline
Ahoj, prosím o radu.

Pročetl jsem myslím většinu příspěvků jak na instalaci Navigon, ale všechny váznou ve stejném bodě.

Ať už nainstaluju jakýkoliv Navigon Fresh, když chci vytvořit nový účet, vyhodí mi to hlášku, viz
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


OS mám Windows 7 64b, firewally jsem při instalaci vypnul.

Za případné rady děkuji!

D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 07. 06. 2011 09:38 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 07. 10. 2010 10:06
Příspěvky: 3
Offline
nevite proc mam na freshi furt mapy q2010 a ne novejsi 2011. diky za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 11. 06. 2011 15:55 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 17. 04. 2011 11:18
Příspěvky: 1
Offline
Dobrý den, nemůžu nainstalovat navigaci navigon, bohužel při upravě version.xml mi nevygeneruje id product, nevím ani kde ho mám zjistit, poradíte mi někdo? Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 11. 06. 2011 20:00 
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Uživatelský avatar

Registrován: 18. 04. 2010 20:09
Příspěvky: 69
Věk: 43
Offline
navigon mi sel do kytek (nvm proc) slozka zustala ale prestal byt videt v instal programech ...

nainstaloval sem si ho znova ... starou slozku mam zazalohovanou
netusite nekdo co z tech souboru jsou ma oblibena ulozena mista ? a jestli jednoduse copy a paste zajisti abych ty body zase videl ?


::: edit :::
nvm jestli to bylo pocasim nebo jinymi okolnostmi ale zkusenisti oproti predchozi verzi

nova 3.6.x po zapnuti navi se mi chytil signal az za cca 15minut .. to uz jsem byl v cili :D
dalsi urceni cile cesty mi po 200 metrech asi 15 km od ciloveho mista s klidem rekl ze sem v cili
tak to bylo trix po sobe .. pak uz mi to ani nerikal jen mi shodil naplanovanou cestu :D

pak uz sem se na to .... snad to po resu bude fachat normalne

ale ty poi ze stare mi vazne dost chybi .. fkt nikdo nevite ktery z tech souboru obsahuje ty info o tech bodech a zdali by se to dalo nejak copy ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 12. 06. 2011 21:06 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Registrován: 13. 09. 2010 17:36
Příspěvky: 77
Offline
DJHalos : Oblibene mista se ukladaji do navigon.db v data/data/com.navigon.navigator_select/databases. Je to SQLite databaze a je dostupna jen u mobilu s rootem.

drpepa : Na vygenerovani version.xml pouzi polecenou US NAvigon.
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 827 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 83  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.104s | 17 Queries | GZIP : Off ]