Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Zamčeno
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33180
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Kontaktovat uživatele:

Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Kamilos » 03. 01. 2012 20:40

Sygic Aura

Toto vlakno bylo zalozeno kvuli zachovani cistoty originalniho vlakna,
jenz obsahuje funkcni instalace navigace Sygic Aura, popr. mapy a nachazi se tady:

viewtopic.php?f=100&t=33498&p=2515124#p2515124
ZDE si muzete predavat sve zkusenosti, popr. se radit, jak s nastavenim.

(Pokud bude chtit do originalniho vlakna vlozit dalsi funkcni verzi ci nove mapy, pozadejte nektereho z moderatoru pro odemceni vlakna.)
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
Uživatelský avatar
Radiate
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 20. 07. 2009 01:21
Zařízení: SE Xperia RAY
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Radiate » 03. 01. 2012 22:20

Nechcete prosím nějak přehledně dát k sobě nejnovější verzi sygicu a nejnovější mapy k sobě. myslím že nejsem sám kdo se v tom ztrácí. :)
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 03. 01. 2012 22:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Pesne takto zacinaju ZaSpamovane Vlakna ktore maju ako Sygic 68 Stran!
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33180
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Kamilos » 03. 01. 2012 22:23

posledni funkcni verze je hned v linku prvniho postu a mapy si po nainstalovani stahnes pres Sygic Downloader - co chces jeste vic?
Leda bych ti ho prijel nainstalovat. :tomato:
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
Uživatelský avatar
Bucci
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 172
Registrován: 06. 08. 2008 08:23
Zařízení: LGG4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Bucci » 05. 01. 2012 12:46

takovej dotaz ohledně Real Traffic v Sygicu... několikrát jsem se tady dočetl, že traffic funguje a to vč. ČR.

A pro její aktivaci stačí pouze zaslat registraci do sygic... teď koukám na

Kód: Vybrat vše

http://www.sygic.com
a tam je Traffic za 9,99€ na rok pro ČR... existuje nějakej způsob jak jí aktivovat aniž by bylo potřeba jí koupit?
osobne
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 370
Registrován: 22. 02. 2009 15:28
Zařízení: JiaYu G4

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od osobne » 05. 01. 2012 16:11

Umí tahle navigace navigovat v ČR podle čísel popisných?
Milhi
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 03. 01. 2012 16:53
Zařízení: Arc S

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Milhi » 05. 01. 2012 19:46

Nezna kazdy dum bohuzel.
elek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 08. 01. 2012 22:14
Zařízení: Samsung ACE

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od elek » 08. 01. 2012 22:45

Bucci píše:takovej dotaz ohledně Real Traffic v Sygicu... několikrát jsem se tady dočetl, že traffic funguje a to vč. ČR.

A pro její aktivaci stačí pouze zaslat registraci do sygic... teď koukám na

Kód: Vybrat vše

http://www.sygic.com
a tam je Traffic za 9,99€ na rok pro ČR... existuje nějakej způsob jak jí aktivovat aniž by bylo potřeba jí koupit?
Nevím jakou haluzí se mi to podařilo, ale nějakou dobu mě Traffic v ČR jel. Můžu tedy jen potvrdit, že v ČR jede. Na mapě se zvýrazní místa, kde jsou kolony a v levo je ikona trafiku. Dokonce dělá výpis zpoždění. Bohužel už mi to nejede a ani se mi nepadořilo to nějak znova nasimulovat. Dokonce jsem dal ver. 11, ale taky nic... :-(
lukbe
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 26. 01. 2010 18:59
Zařízení: Xiaomi Mi2s 32Gb

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od lukbe » 09. 01. 2012 19:43

Chtěl jsem se ze ptat kde se dá sehnat POI a kam to mam nakopírovat ?

Někde jsem našel sem: Sygic/AURA/maps/import
a pak v nastavení to potvrdit ze mam vlstní poi.
ted jen kde sezenu poi pro sygic ?
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33180
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Kamilos » 10. 01. 2012 00:37

Proc by nemela fungovat? :swoon:
Nainstaluj a uvidis.
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
galler
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 09. 12. 2011 17:32
Zařízení: sony ericsson xperia neo

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od galler » 12. 01. 2012 15:07

Mám dotaz,stáhnul jsem si sedmi deni verzi z marketu.Stahla se mi v poho,ale zasekává se a to že dost ,mám sony ericsson xperia neo je to normální,má s tím někdo nějaké zkušenosti a potom jestli ta verze z marketu nejde cracknout přímo v mobilu,jinak předem díky. Za odpověď.
Naposledy upravil(a) baron_cz dne 12. 01. 2012 15:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj předchozí příspěvek !
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: sachmar a 1 host