WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1813 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 178, 179, 180, 181, 182  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 15. 10. 2014 09:09 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 14. 11. 2010 18:02
Příspěvky: 7
Offline
Ahoj, mám problém se sygicem.

Měl jsem jej na HTC Desire C a vše špalalo jak má.

Teď mám asi 1/2 roku LG L7 II. NAvigace běhá parádně, rychleji než na HTC, ale problém nastane, když chci nabíjet. Jakmile zapojím nabíječku navigace se kouše, někdy se kousne úplně ... zajímavostí je, že máma má stejný telefon a funguje jí to a manželce na LG L5 II to také funguje. Jeslti je zrada v telefonu, tak nevím jak to reklamovat, protože jiné navigace (např. WAZE) funguje i s nabíjením.

Díky za rady, pokud nějaké jsou, jinak budu muset vždy nabíjet na parkovištích a na dlouhých úsecích, kde není navigace zrovna potřeba ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 15. 10. 2014 14:30 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Příspěvky: 1350
Věk: 50
Offline
No to je zapeklitá věc. Zkus v menu nastavení změnit ve správě baterie ve volbě Z externího zdroje změnit na Vysoký výkon.

_________________
Honor 7 - root, android 6
zálohovat ZálohovaT, ZÁLOHOVAT

Vektorové mapy Světa pro Locus

ČTĚTE A DODRŽUJTE PRAVIDLA FÓRA


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 15. 10. 2014 19:27 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 14. 11. 2010 18:02
Příspěvky: 7
Offline
Zkusil jsem dát jak vysoký výkon tak šetření energie a stejně nic. Přišel jsem na jednu věc - zapnu navi, hledá to chviličku signál 10-15s, ale když jí zapnu rovnou z nabíječky, tak to ten signál ani nenajde a když, tak ho to hned ztratí, je to jako kdybych ubral díky tomu signál GPS :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 15. 10. 2014 20:13 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Příspěvky: 1350
Věk: 50
Offline
Tam bude hardwarový problém , zkus s klasickou nabíječkou na 220V, pokud bude vše v pořádku, doporučuji vyměnit nabíječku do auta za nějaou značkovější, telefon je asi citlivý na ukostření

_________________
Honor 7 - root, android 6
zálohovat ZálohovaT, ZÁLOHOVAT

Vektorové mapy Světa pro Locus

ČTĚTE A DODRŽUJTE PRAVIDLA FÓRA


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 15. 10. 2014 20:59 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 14. 11. 2010 18:02
Příspěvky: 7
Offline
OK, zkusím to, jen podotknu že nabíječka je originál HTC od původního telefonu a manželce to na stejné nabíječce funguje !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 15. 10. 2014 21:07 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 14. 11. 2010 18:02
Příspěvky: 7
Offline
Tak nabíječka na 220V se chová stejně - polžím telefon na okno jen tak a během chvilky najde signál. Když připojím nabíječku (originál k telefonu na 220V) tak se to ani nepřipojí, nenajde to satelity, fakt nevím :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 15. 10. 2014 21:22 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Příspěvky: 1350
Věk: 50
Offline
NO tak to je problém v telefonu, a to už není předmětem této diskuze

_________________
Honor 7 - root, android 6
zálohovat ZálohovaT, ZÁLOHOVAT

Vektorové mapy Světa pro Locus

ČTĚTE A DODRŽUJTE PRAVIDLA FÓRA


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 08. 11. 2014 19:28 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 23. 05. 2010 07:50
Příspěvky: 31
Offline
prosim o radu.... nahral jsem si do Samsungu S3 posledni verzi Sygicu 14.3.4 a pekne me tam stve ikona HUD ktereou mam zobrazenou hned na uvodni strane pri navigovani. KDyz vypnu zvuk tak se ikona HUD posune a prekryva mi informace navigace. Je mozne ikonun HUD nejak vyrusit..???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 08. 11. 2014 19:37 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Příspěvky: 33082
Věk: 52
Offline
HUD muzes myslim zrusit vymazem "prikazu" v souboru content.info.

Otevri ho v nejakem TXT programu, treba Notepadu, a smaz prikaz.

_________________
SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 09. 11. 2014 18:29 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 29. 01. 2012 22:01
Příspěvky: 2
Offline
Zdar, stáhnál jsem a nainstaloval "Sygic GPS Navigation 14.3.4 r118671 Full + HUD + mapy TA 2014.06" podle návodu na foru. Všechno funguje perfektně, včetně přesunutí na SD kartu (S4 mini GT-I9195). Problém jsou mapy, chci používat Navteq, tak jsem původní teleatlas vymazal a nahradil Českou republikou z návodu. Chtěl jsem pomocí SygicDownloaderu stáhnout okolní státy (když použiju složku Truck, při stahování vyskočí chyby).
Log chyb:
ERROR: wrong file size REQ: 222947 DL: 222979
ERROR: wrong MD5 REQ: cdf661a9cac7befeaa2b3e533e33e8f5 DL: 0dbd9217e28bf9f8e0958ebe4335e84d

Stáhnul jsem tedy z adresáře Europe, ale adresář s mapou má název "svk.ta.2014.06", zatímco čeština z odkazu "cze.nt.2014.09". Nejsou tedy mapy z downloaderu pro Teleatlas? I když je nahraju do příslušného adresáře, Slovensko mi Sygic nenačte.
Můžete mi, prosím, poradit, kde je problém?

Když se tento problém podaří odstranit, nahraju do Maps správné podklady, budou v Sygicu zobrazené automaticky nebo je musím nějak aktivovat? Díky za info


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1813 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 178, 179, 180, 181, 182  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.112s | 15 Queries | GZIP : Off ]