Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Zamčeno
CentriFUGA
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 14. 11. 2010 18:02
Zařízení: LG L7 II

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od CentriFUGA » 15. 10. 2014 09:09

Ahoj, mám problém se sygicem.

Měl jsem jej na HTC Desire C a vše špalalo jak má.

Teď mám asi 1/2 roku LG L7 II. NAvigace běhá parádně, rychleji než na HTC, ale problém nastane, když chci nabíjet. Jakmile zapojím nabíječku navigace se kouše, někdy se kousne úplně ... zajímavostí je, že máma má stejný telefon a funguje jí to a manželce na LG L5 II to také funguje. Jeslti je zrada v telefonu, tak nevím jak to reklamovat, protože jiné navigace (např. WAZE) funguje i s nabíjením.

Díky za rady, pokud nějaké jsou, jinak budu muset vždy nabíjet na parkovištích a na dlouhých úsecích, kde není navigace zrovna potřeba ...
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1423
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 7 - root, android 6
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 15. 10. 2014 14:30

No to je zapeklitá věc. Zkus v menu nastavení změnit ve správě baterie ve volbě Z externího zdroje změnit na Vysoký výkon.
CentriFUGA
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 14. 11. 2010 18:02
Zařízení: LG L7 II

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od CentriFUGA » 15. 10. 2014 19:27

Zkusil jsem dát jak vysoký výkon tak šetření energie a stejně nic. Přišel jsem na jednu věc - zapnu navi, hledá to chviličku signál 10-15s, ale když jí zapnu rovnou z nabíječky, tak to ten signál ani nenajde a když, tak ho to hned ztratí, je to jako kdybych ubral díky tomu signál GPS :(
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1423
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 7 - root, android 6
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 15. 10. 2014 20:13

Tam bude hardwarový problém , zkus s klasickou nabíječkou na 220V, pokud bude vše v pořádku, doporučuji vyměnit nabíječku do auta za nějaou značkovější, telefon je asi citlivý na ukostření
CentriFUGA
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 14. 11. 2010 18:02
Zařízení: LG L7 II

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od CentriFUGA » 15. 10. 2014 20:59

OK, zkusím to, jen podotknu že nabíječka je originál HTC od původního telefonu a manželce to na stejné nabíječce funguje !
CentriFUGA
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 14. 11. 2010 18:02
Zařízení: LG L7 II

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od CentriFUGA » 15. 10. 2014 21:07

Tak nabíječka na 220V se chová stejně - polžím telefon na okno jen tak a během chvilky najde signál. Když připojím nabíječku (originál k telefonu na 220V) tak se to ani nepřipojí, nenajde to satelity, fakt nevím :(
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1423
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 7 - root, android 6
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 15. 10. 2014 21:22

NO tak to je problém v telefonu, a to už není předmětem této diskuze
susenka
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 33
Registrován: 23. 05. 2010 07:50
Zařízení: Huawei P10 - Samsung S5

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od susenka » 08. 11. 2014 19:28

prosim o radu.... nahral jsem si do Samsungu S3 posledni verzi Sygicu 14.3.4 a pekne me tam stve ikona HUD ktereou mam zobrazenou hned na uvodni strane pri navigovani. KDyz vypnu zvuk tak se ikona HUD posune a prekryva mi informace navigace. Je mozne ikonun HUD nejak vyrusit..???
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33189
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S7 EDGE + SG Note 4 + SG S5 mini + SG Gear S
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Kamilos » 08. 11. 2014 19:37

HUD muzes myslim zrusit vymazem "prikazu" v souboru content.info.

Otevri ho v nejakem TXT programu, treba Notepadu, a smaz prikaz.
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
antitom
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 29. 01. 2012 22:01
Zařízení: Xperia X10 mini pro, XRAY

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od antitom » 09. 11. 2014 18:29

Zdar, stáhnál jsem a nainstaloval "Sygic GPS Navigation 14.3.4 r118671 Full + HUD + mapy TA 2014.06" podle návodu na foru. Všechno funguje perfektně, včetně přesunutí na SD kartu (S4 mini GT-I9195). Problém jsou mapy, chci používat Navteq, tak jsem původní teleatlas vymazal a nahradil Českou republikou z návodu. Chtěl jsem pomocí SygicDownloaderu stáhnout okolní státy (když použiju složku Truck, při stahování vyskočí chyby).
Log chyb:
ERROR: wrong file size REQ: 222947 DL: 222979
ERROR: wrong MD5 REQ: cdf661a9cac7befeaa2b3e533e33e8f5 DL: 0dbd9217e28bf9f8e0958ebe4335e84d

Stáhnul jsem tedy z adresáře Europe, ale adresář s mapou má název "svk.ta.2014.06", zatímco čeština z odkazu "cze.nt.2014.09". Nejsou tedy mapy z downloaderu pro Teleatlas? I když je nahraju do příslušného adresáře, Slovensko mi Sygic nenačte.
Můžete mi, prosím, poradit, kde je problém?

Když se tento problém podaří odstranit, nahraju do Maps správné podklady, budou v Sygicu zobrazené automaticky nebo je musím nějak aktivovat? Díky za info
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: nitramnit a 2 hosti